Home Politics Minnesota Democraat pleit voor menstruatieproducten in jongensbadkamers: ‘Niet iedereen die menstrueert is...

Minnesota Democraat pleit voor menstruatieproducten in jongensbadkamers: ‘Niet iedereen die menstrueert is vrouw’

6
0

De De wetgevende macht van Minnesota overweegt een wetsvoorstel dat zou vereisen dat alle openbare en handvestscholen menstruatieproducten beschikbaar stellen in schoolbadkamers, inclusief jongensbadkamers.

Het wetsvoorstel, House File 44, zou het zo maken: “Een schooldistrict of handvestschool moet studenten toegang geven tot menstruatieproducten geen kosten. De producten moeten beschikbaar zijn in toiletten die worden gebruikt door studenten in de klassen 4 tot 12.”

NATIONALE ONDERWIJSVERENIGING TEACHERS UNION MAAKT LEERCURSUS ‘RACE-GEBASEERD TRAUMA’

Rep. Dean Urdahl, Republikein, stelde een amendement voor om te verduidelijken dat menstruatieproducten beschikbaar moeten zijn in toiletten die worden gebruikt door vrouwelijke studenten.

“Dit gaat alleen om praktische zaken. Ik geloof dat deze producten het meest beschikbaar zouden moeten zijn voor degenen die ze zouden gebruiken, meisjes. Dit amendement maakt dat waarschijnlijker”, zei Urdahl tijdens de Vergadering van de Kamercommissie Onderwijs.

Vertegenwoordiger Sandra Feist pleit voor opname van menstruatieproducten in jongenstoiletten

Vertegenwoordiger Sandra Feist pleit voor opname van menstruatieproducten in jongenstoiletten

De sponsor van het wetsvoorstel, Rep. Sandra Feist, Democratic-Farmer-Labour, verzette zich tegen het amendement op “praktische, financiële, sociale en emotionele” gronden.

“Er zijn veel scholen die evolueren naar genderneutrale badkamers, en als we ‘vrouwen’ toevoegen, kunnen we heel snel achterhaald raken,” zei Feist.

TRANSGENDER MISS UNIVERSE EIGENAAR’S ‘VROUW’ SPEECH RENT WENKBRAUWEN OP TWITTER: ‘COME ON’

“Ten tweede, niet alle studenten die menstrueren zijn vrouw”, vervolgde Feist. “We moeten het zeker weten alle studenten hebben toegang tot deze producten. Er zijn duidelijk minder niet-vrouwelijke menstruerende studenten en daarom zal hun gebruik veel lager zijn. Dat was eigenlijk doorgerekend in de kosten hiervan.”

Volgens Feist worden niet-vrouwelijke menstruators “geconfronteerd met een groter stigma en een grotere barrière om naar deze producten te vragen”. Ze beweerde ook dat veel scholen al zijn begonnen voorraad menstruatieproducten probleemloos in alle badkamers.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het amendement van Urdahl werd niet aangenomen en werd “gewoon een andere manier om mensen te verdelen” genoemd door iemand die voor de commissie getuigde.

Vertegenwoordigers Feist en Urdahl reageerden niet onmiddellijk voor commentaar

Previous articleExcuses voor slavernij zijn prijzenswaardig, maar lang niet genoeg | Meningen
Next article‘Boy Meets World’-acteur Ben Savage rent naar California House District 30: verslag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.