Home Latest Headlines Moeder uit Californië klaagt schooldistrict aan dat dochter zou hebben geadviseerd om...

Moeder uit Californië klaagt schooldistrict aan dat dochter zou hebben geadviseerd om van geslacht te veranderen

17
0

Aurora Regino, die zegt dat een schooladviseur haar dochter hielp bij het overwegen van een geslachtsverandering zonder ouderlijke kennisgeving, klaagt het Chico Unified School District aan in Noord Californie.

De rechtszaak die ze op 6 januari tegen het district heeft aangespannen, is gericht op een permanent gerechtelijk bevel tegen het vermeende ‘beleid inzake ouderlijke geheimhouding’.

Regino vertelde vrijdag aan Jesse Watters van Fox News dat ze “geschokt” is door de acties die het schooldistrict zou hebben ondernomen nadat haar 11-jarige dochter destijds een verlangen om over te stappen van een biologisch vrouwtje naar een mannetje.

“Een paar maanden lang had ze zich opengesteld voor een begeleidingsadviseur en de begeleidingsadviseur op dezelfde dag dat ze opende en zei dat ze zich een man voelde, ze liep met haar naar de klas en bevestigde het die dag,” vertelde Regino “Jesse Watters primetime” op vrijdag.

(Education Images/Universal Images Group via Getty Images)

Regino vertelde dat ze nooit toestemming had gegeven aan de schoolbegeleider om haar dochter een-op-een te zien.

“Mijn dochter zei tegen de schooldecaan dat ze het mij wilde vertellen, en de schooldecaan wees haar verzoek af en probeerde haar zover te krijgen dat ze eerst voor andere mensen uit de kast kwam”, vervolgde Regino.

OREGON STAAT OPENBARE SCHOLEN TOE OFFICIEEL GEBRUIK VAN NEO-PRONOUNS ‘FAE/FAER/FAERS’ TE VERBERGEN VOOR OUDERS

Regino zei dat haar dochter het uiteindelijk aan haar grootmoeder vertelde, die het haar vervolgens vertelde. Toen ze eenmaal op de hoogte was gebracht, zei Regino dat ze onmiddellijk contact opnam met de directeur van de school.

60% van de ouders die zich hebben aangemeld om te stemmen, zei dat het transgenderbeleid op scholen een probleem is.

60% van de ouders die zich hebben aangemeld om te stemmen, zei dat het transgenderbeleid op scholen een probleem is.
(Fox News-peiling)

Regino vertelde Watters dat wanneer kinderen met wat voor problemen dan ook worstelen, ze hun familie aan hun zijde nodig hebben, en dat geen enkele school of instelling de ouderlijke rechten en de ondersteuning die kinderen nodig hebben, mag afsnijden.

“Ze hebben het niet nodig dat hun familie van hen wordt afgesneden”, zei ze. “Het is een tijd in hun leven waarin ze hun familie het meest nodig hebben.”

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Regino vertelde Watters dat het nu goed gaat met haar dochter en zich opnieuw identificeert als een vrouw, maar waarschuwde dat kinderen bescherming nodig hebben en dat dit moet stoppen op Amerikaanse scholen.

Het Chico Unified School District vertelde Watters dat het de rechtszaak vrijdag nog niet had ontvangen, meldde hij, maar het district zei wel dat het de gemeenschap verzekert dat “Chico Unified geen ‘Oudergeheimhoudingsbeleid’ heeft, noch [does it] ooit proberen de persoonlijke identiteit van een student te definiëren”, eraan toevoegend dat het elke claim zal beoordelen zodra deze is ontvangen.

Previous articleTrevor Lawrence van Jaguars spreekt ongelooflijke comeback-overwinning van 27 punten: ‘Wil dit niet nog een keer doen’
Next articleVoormalig assistent-directeur van de FBI ziet ‘flagrante ongelijkheid’ in DOJ’s ‘kinderhandschoenen’-behandeling van Biden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.