Home Latest Headlines Moorden in Idaho: vrouw herinnert zich Bryan Kohberger in naar verluidt ongemakkelijke...

Moorden in Idaho: vrouw herinnert zich Bryan Kohberger in naar verluidt ongemakkelijke online date, ‘Waarom raak je me aan?’

7
0

Een vrouw op TikTok onthulde huiveringwekkende details over een afspraak met een dating-app die ze beweert te hebben gehad met de Universiteit van Idaho moordverdachte Bryan Kohberger jaren geleden.

“Mijn interacties met Bryan waren erg kort”, zei Hayley Willette in een reeks video’s die op het socialemediaplatform werden gedeeld. “Ik weet niet veel over hem. Mijn totale interacties met hem duurden ongeveer 24 uur. We kwamen overeen op Tinder. We praatten een paar uur en toen zei hij: ‘Hé, wil je met mij naar de film? vanavond?’ En ik had zoiets van ‘Natuurlijk.’ Dus gingen we naar de film.”

Dat was ongeveer zeven jaar geleden, zei ze, en kort na de datum waarop ze het contact beëindigde en sindsdien is getrouwd.

Ze beweerde een paar uur nadat ze met hem had gematcht op een filmdate te zijn geweest met Kohberger, en dat hij zichzelf vervolgens had uitgenodigd in haar appartement.

IDAHO MOORDEN VERDACHTE BRYAN KOHBERGER ZOU EEN SLACHTOFFER MET ISNTAGRAM DMS SPAMMEN: RAPPORT

Het was ongemakkelijk, hoewel ze zei dat ze zich niet door hem bedreigd voelde. Ze beweerde dat ze uiteindelijk naar de badkamer ging en deed alsof ze moest overgeven om hem te laten vertrekken.

“Hij bleef maar proberen me aan te raken, niet zoals, ongepast, net alsof hij me probeerde te kietelen en over mijn schouders te wrijven en zo”, zegt ze. “En ik had zoiets van ‘Waarom raak je me aan?’ Of: ‘Wat ben je aan het doen?’ En hij zou gewoon heel serieus willen worden.”

IDAHO MOORDEN VERDACHTE BRYAN KOHBERGER VERANDERT INTENSITEIT VOOR ANGST IN 2E RECHTBANK: LICHAAMSTAALEXPERT

Hij ontkende het, beweerde ze.

“Een beetje zoals proberen me te laten denken dat hij me niet heeft aangeraakt, wat raar was,” zei ze.

Op dat moment zei ze dat ze deed alsof ze zich misselijk voelde en naar de badkamer ging, terwijl hij buiten de deur wachtte.

Bryan Kohberger komt een rechtszaal binnen in Moskou, Idaho, 12 januari 2023, voor een statushoorzitting.  De beschuldigde moordenaar deed afstand van zijn recht op een snelle voorlopige hoorzitting en zal op 26 juni opnieuw voor de rechtbank verschijnen.

Bryan Kohberger komt een rechtszaal binnen in Moskou, Idaho, 12 januari 2023, voor een statushoorzitting. De beschuldigde moordenaar deed afstand van zijn recht op een snelle voorlopige hoorzitting en zal op 26 juni opnieuw voor de rechtbank verschijnen.
(Kai Eiselein/Pool)

“Ik deed alsof ik moest overgeven om hem te laten vertrekken,” zei ze. “Het was niet omdat ik bang voor hem was of zoiets, dacht dat hij me pijn zou doen als ik hem zou vragen om te vertrekken – het was vooral omdat ik sociaal onhandig ben en niet wist hoe ik hem moest vragen om te vertrekken.”

Daarna lijkt hij het opgegeven te hebben, zo blijkt uit haar verhaal.

“Uiteindelijk stuurde hij me een bericht op Tinder dat hij zou gaan, en ik had zoiets van ‘Geweldig, mijn plan werkte’,” vervolgde ze.

De slachtoffers van het bloedbad van de Universiteit van Idaho op 13 november, van links naar rechts: Kaylee Goncalves, Ethan Chapin, Xana Kernodle en Madison Mogen.

De slachtoffers van het bloedbad van de Universiteit van Idaho op 13 november, van links naar rechts: Kaylee Goncalves, Ethan Chapin, Xana Kernodle en Madison Mogen.
(Instagram @xanakernodle / @maddiemogen / @kayleegoncalves)

Ongeveer een uur later, beweert ze, sms’te hij haar en vertelde haar dat ze ‘goede geboorteheupen’ had.

Ze reageerde niet op verzoeken om commentaar van Fox News Digital.

IDAHO MOORDEN VERDACHTEN BRYAN KOHBERGER’S GRAD-PROGRAMMA HAD TOEGANG TOT ‘CRIME LAB’ MET CAMERASTREAMS: INSIDER

Dat was het einde van hun communicatie, zei ze.

De politie arresteerde Kohberger op 30 december 2022, in verband met de dood door steken van vier studenten van de Universiteit van Idaho die hij naar verluidt in de vroege ochtenduren van 13 november zou hebben aangevallen.

De hinderlaag doodde de 21-jarigen Kaylee Goncalves en Madison Mogen en de 20-jarigen Xana Kernodle en Ethan Chapin.

Ethan Chapin, 20, Xana Kernodle, 20, Madison Mogen, 21, en Kaylee Goncalves, 21, samen met de twee andere huisgenoten van de vrouw in de laatste Instagram-post van Kaylee Goncalves, deelden de dag voor de slachtingen.

Ethan Chapin, 20, Xana Kernodle, 20, Madison Mogen, 21, en Kaylee Goncalves, 21, samen met de twee andere huisgenoten van de vrouw in de laatste Instagram-post van Kaylee Goncalves, deelden de dag voor de slachtingen.
(@kayleegoncalves/Instagram)

UNIVERSITEIT VAN IDAHO STUDENT STABBINGS TIJDLIJN

De eerste drie woonden samen in een huurwoning met zes slaapkamers op een steenworp afstand van de campus van de Universiteit van Idaho. Chapin, de vriend van Kernodle, woonde ongeveer 200 meter verderop en bracht de nacht door.

BEKIJK: Het verdedigingsteam van Kohberger hoopt de procedure ‘zo lang mogelijk’ uit te stellen, betoogt Francey Hakes

Kohberger, die studeerde voor een Ph.D. aan de Washington State University op het moment van de misdaden, wordt vastgehouden zonder borgtocht in Latah County, Idaho, op vier punten van moord met voorbedachten rade en beschuldiging van inbraak met het betreden van het huis met de bedoeling om te doden.

Hij moet eind juni weer voor de rechtbank verschijnen, wanneer zijn verdediging naar verwachting het bewijs zal aanvechten dat de politie heeft gebruikt om een ​​arrestatiebevel tegen hem te verkrijgen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Een overlevende huisgenoot, in gerechtelijke documenten geïdentificeerd als DM, zou naar de tribune kunnen worden geroepen om te getuigen.

Volgens een verklaring waarschijnlijke oorzaak.

Previous articleChina’s Xi op hun hoede voor COVID-gevallen op het platteland, maar zegt ‘licht vooruit’
Next articleEl Chapo dringt aan op Mexicaanse uitlevering, smeekt zijn president om hem te redden uit ‘wrede en oneerlijke’ Amerikaanse gevangenissen: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.