Home Sports Nate Oats uit Alabama neemt contact op met Ray Lewis over beschuldigingen...

Nate Oats uit Alabama neemt contact op met Ray Lewis over beschuldigingen van moord op ex-speler

9
0

Alabama herenbasketbal coach Nate Oats zei dinsdag dat hij met Pro Football Hall of Famer Ray Lewis sprak over de situatie rond oud-speler Darius Miles.

Miles en een andere man werden zondag gearresteerd op beschuldiging van hoofdmoord. Onderzoekers schreven in een gerechtelijk document dat Miles toegaf dat hij het pistool vlak voor de schietpartij had verstrekt. Een andere man is beschuldigd van het afvuren van het pistool en het doden van een 23-jarige vrouw in de buurt van de campus van de Universiteit van Alabama.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Basketbalhoofdcoach Nate Oats uit Alabama beantwoordt vragen tijdens zijn persconferentie op maandag 16 januari 2023 in Tuscaloosa.

Basketbalhoofdcoach Nate Oats uit Alabama beantwoordt vragen tijdens zijn persconferentie op maandag 16 januari 2023 in Tuscaloosa.
(AP Foto/Vasha Hunt)

Oats sprak over de beproeving vóór de 78-66 overwinning van de Crimson Tide op Vanderbilt.

“Zijn dochter is anderhalf jaar geleden naar Alabama gegaan”, vertelde hij aan het Crimson Tide Sports Network. “Hij maakte een soortgelijke situatie door in Atlanta. Hij speelde in de NFL. Hij vertelde me wat hij dacht dat jongens moesten horen.”

Hij lichtte het na de wedstrijd toe.

“Ik dacht gewoon dat hij een tragische situatie had meegemaakt”, zei Oats via AL.com. “Een van de mentaal sterkere atleten in mijn tijd. Zijn dochter ging naar Alabama, dus ik kon zijn nummer krijgen. Ik sprak met hem. Hij praatte niet met het team of zo. Maar hij praatte een beetje met mij. “Hij is ook een man van geloof. Ik zei me gewoon dat ik een klein woordje met hem moest delen, met hem moest bidden. Dat is wat ze nu nodig hebben. Zijn dochter ging hier anderhalf jaar geleden naar school, dus ze is ook behoorlijk van streek door de hele situatie.

Voormalig NFL-speler Ray Lewis woont de lancering van de First Creator Brand Accelerator door Famecast Media bij op 20 april 2022 in Santa Monica, Californië.

Voormalig NFL-speler Ray Lewis woont de lancering van de First Creator Brand Accelerator door Famecast Media bij op 20 april 2022 in Santa Monica, Californië.
(Paul Archuleta/Getty Images)

NORTHWESTERN-IOWA HEREN BASKETBALSPEL UITGESTELD WEGENS COVID-19 INFECTIES

Lewis en twee anderen werden aangeklaagd wegens moord na een Super Bowl XXXIV-feest in Atlanta op 31 januari 2000. Een van de mannen beweerde dat Lewis bloedvlekken op zijn witte pak had, maar de outfit werd nooit gevonden. De voormalige Baltimore Ravens-superster zou onderhandelen over een pleidooiovereenkomst waarin de aanklacht wegens moord tegen hem werd ingetrokken in ruil voor een getuigenis tegen de twee andere aangeklaagde mannen.

Lewis kreeg een aanklacht wegens belemmering van de rechtsgang en werd veroordeeld tot een proeftijd van 12 maanden.

Lewis’ zoon had ook een aanklacht wegens aanranding laten vallen in 2016.

Alabama-aanvaller Darius Miles lijkt te passen tegen LSU in Baton Rouge, Louisiana, 5 maart 2022.

Alabama-aanvaller Darius Miles lijkt te passen tegen LSU in Baton Rouge, Louisiana, 5 maart 2022.
(AP Foto/Gerald Herbert, Bestand)

Miles werd ontslagen van het team nadat de aanklacht wegens moord naar beneden kwam. Michael Davis werd ook aangeklaagd voor de dodelijke schietpartij.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Oats zei dat hij met het team over de situatie heeft gesproken en hoopte dat de spelers zich na een paar tumultueuze dagen weer zouden kunnen concentreren.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleDems ‘willen antwoorden’ op Biden-documenten, Rep. Porter zegt: ‘Gerubriceerde documenten horen thuis in geheime instellingen’
Next articleVrouw zou vriend hebben doodgestoken en vervolgens zijn lichaam in videogesprek aan vriend laten zien: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.