Home Sports NBA-legende Bill Walton, mede-auteurs van een opiniestuk over het plan om de...

NBA-legende Bill Walton, mede-auteurs van een opiniestuk over het plan om de dakloze bevolking van San Diego te verhuizen

12
0

Basketball Hall of Famer Bill Walton is openhartig geweest over de daklozencrisis in San Diegoen op zaterdag was hij co-auteur van een opiniestuk waarin werd opgeroepen tot hun verhuizing uit de stad.

Walton had een naamregel in de Tijden van San Diego met George Mullen. Het artikel roept klachten op over de gevolgen van de dakloosheidscrisis voor de inwoners van de stad en beschrijft Sunbreak Ranch als de redding voor het probleem van de stad.

“De meesten van ons kunnen niet langer door de straten, trottoirs en parken in het centrum lopen of fietsen zonder een hindernisbaan van tenten, lichamen, menselijke uitwerpselen, naalden, afval en een hele reeks wandelende zombies tegen te komen die onmogelijk van elkaar te onderscheiden zijn. gewoon op hun geluk en anderen die onbeheerste middelenmisbruikers zijn die op het punt staan ​​​​ons aan te vallen”, schreven Walton en Mullen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Sportscaster en voormalig NBA-speler Bill Walton woont een wedstrijd bij tussen de Washington Huskies en de USC Trojans tijdens de kwartfinales van het Pac-12 Conference basketbaltoernooi in de T-Mobile Arena op 10 maart 2022 in Las Vegas.

Sportscaster en voormalig NBA-speler Bill Walton woont een wedstrijd bij tussen de Washington Huskies en de USC Trojans tijdens de kwartfinales van het Pac-12 Conference basketbaltoernooi in de T-Mobile Arena op 10 maart 2022 in Las Vegas.
(Ethan Miller/Getty Images)

De voorgestelde Sunbreak Ranch-site bevindt zich volgens het artikel op het lege stuk land ten oosten van Interstate 15 op Marine Corps Air Station Miramar. Het voorstel omvat 2.000 hectare open land met toiletten, draagbare douches en medische tenten. Degenen die besloten te komen, zouden in een gemeenschapstent wonen of kunnen kamperen in hun eigen beschermde gebieden.

Volgens het artikel had Mullen drie stappen nodig om het plan te lanceren.

“We hebben onze president en de federale regering nodig om 2.000 hectare MCAS Miramar-land te leasen aan Sunbreak Ranch voor $ 1 per jaar, en om dit land aan te wijzen als een tijdelijke ‘federale noodhulpzone voor daklozen’. Dit zal lokale bureaucratie en oppositie wegnemen.

“We hebben onze president nodig om het leger en de veiligheidsdiensten in te zetten om op deze plek een tentenstad te bouwen voor Sunbreak Ranch met overtollige uitrusting van de inzet in Afghanistan en Irak. Onze militaire en veiligheidsdiensten hebben de mankracht, expertise en uitrusting om dit uit te bouwen.” hele tentenstad binnen enkele weken.

“De kosten van dit Sunbreak-experiment zijn minimaal in vergelijking met de onnoemelijke tientallen miljarden dollars die momenteel (tevergeefs) jaarlijks aan dakloosheid worden uitgegeven.”

Voormalig UCLA Bruins-grootheid Bill Walton kijkt toe tijdens een college-basketbalwedstrijd tussen de Villanova Wildcats en de UCLA Bruins op 12 november 2021 in Pauley Pavilion in Los Angeles.

Voormalig UCLA Bruins-grootheid Bill Walton kijkt toe tijdens een college-basketbalwedstrijd tussen de Villanova Wildcats en de UCLA Bruins op 12 november 2021 in Pauley Pavilion in Los Angeles.
(Brian Rothmuller/Icon Sportswire via Getty Images)

BILL WALTON ROEPT DE BURGEMEESTER VAN SAN DIEGO UIT VOOR DAKLOOSHEIDSCRISIS, ZEGT DAT HIJ ONLANGS IS AANGEVALLEN

De burgemeester van San Diego, Todd Gloria, reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van Fox News Digital.

Walton bekritiseerde eerder de burgemeester over de crisis. In september e-mailde hij Gloria over aanranding door daklozen tijdens het rijden zijn fiets.

“Je hebt gefaald, wij en jezelf”, luidde een e-mail van Walton aan Gloria, volgens de Voice of San Diego.

“Nogmaals, terwijl ik deze zondagochtend vroeg in Balboa Park vreedzaam fietste, werd ik bedreigd, achtervolgd en aangevallen door de dakloze bevolking in ons park”, schreef hij naar verluidt in augustus.

Half september schreef hij ook over de kwestie op Instagram.

Burgemeester Todd Gloria van San Diego

Burgemeester Todd Gloria van San Diego
(Stad San Diego/Bestand)

“Helaas, en met een gebroken hart, kan ik niet langer zeggen dat mijn geboorteplaats San Diego de beste plek ter wereld is”, schreef Walton op 19 september. “Ik kan niet langer zeggen dat SD een veilige, gezonde , schone en mooie plek. Ik kan mijn familie, vrienden, toeristen en bedrijven niet langer aansporen om naar SD te komen om te wonen, werken en ontspannen.”

Gloria raakte aan over de dakloosheid op donderdag.

“Het is niet OK dat kinderen midden op straat langs kampementen moeten lopen om naar school te gaan”, zei hij via Patch.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Gloria zei dat hij van plan was aan het werk te gaan om de crisis te beëindigen. Hij zwoer onder andere meer opvangcentra te openen, kampementen langs de trottoirs van de stad op te ruimen en huisuitzettingen te beperken.

Previous articleBeskyt dit privatliv: Sådan fjerner du dit hjems billeder fra Zillow, Redfin og Realtor.com
Next articleDe burgemeester van NYC, Eric Adams, noemt de golf van migranten aan de grens een ‘nationale crisis’ tijdens het bezoek aan El Paso

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.