Home Latest Headlines Nebraska dronken bestuurder die 2 vrouwen doodde, ongeboren kind om minstens 16...

Nebraska dronken bestuurder die 2 vrouwen doodde, ongeboren kind om minstens 16 jaar gevangenisstraf uit te zitten

5
0

Een 22-jarige Omaha man die te hard reed en dronken reed toen zijn vrachtwagen tegen een ander voertuig botste, waarbij twee vrouwen en een ongeboren kind om het leven kwamen, zal minstens 16 jaar gevangenisstraf uitzitten.

Zachary Paulison werd woensdag veroordeeld nadat hij in november had gepleit voor niet-betwisting tot twee tellingen van moord op motorvoertuigen als gevolg van rijden onder invloed en één telling van moord op motorvoertuigen met de dood van een ongeboren kind tot gevolg.

MAN IN NEBRASKA ZAL NIET WORDEN BESCHOUWD NA DODELIJKE VROUW TE SLAAN

Een man uit Omaha, Nebraska, is veroordeeld voor een incident met rijden onder invloed in 2022 waarbij twee vrouwen om het leven kwamen, van wie er één zwanger was.

Een man uit Omaha, Nebraska, is veroordeeld voor een incident met rijden onder invloed in 2022 waarbij twee vrouwen om het leven kwamen, van wie er één zwanger was.

Aanklagers zeiden dat het alcoholpromillage van Paulison meer dan was twee keer de wettelijke limiet en hij reed meer dan 160 km / u op 31 maart 2022, toen zijn pick-up inreed op een voertuig met de 38-jarige Amanda Schook en de 37-jarige Sara Zimmerman, die acht maanden zwanger was. De vrouwen uit Gretna stierven ter plaatse.

ONDERZOEK NAAR ONGEVAL IN NEBRASKA WAARIN 6 OVERHEDEN HEBBEN GETOOND DAT BESTUURDER DRONKEN WAS

Districtsrechter Duane Dougherty in Douglas County zei dat Paulison 16 jaar zal dienen voordat hij in aanmerking komt voor voorwaardelijke vrijlating. Hij moet na 18½ jaar worden vrijgelaten, gevolgd door een langdurige intrekking van zijn rijbewijs, meldde de Omaha World-Herald.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Paulison had tot 43 jaar gevangenisstraf gekregen.

Previous articleWhite House previews Biden re-election message on two-year anniversary of inauguration
Next article‘Kamikaze’-drones vallen VS aan, coalitietroepen bij Syrische buitenpost; geen Amerikanen gewond

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.