Home Latest Headlines New House ‘Anti-Woke Caucus’ zal terugdringen op ‘wokeness tirannie’ op scholen, leger,...

New House ‘Anti-Woke Caucus’ zal terugdringen op ‘wokeness tirannie’ op scholen, leger, overheid, zegt GOP-vertegenwoordiger

10
0

Een Republikein in de Huis van Afgevaardigden zal een nieuwe caucus vormen om de “wokeness” in het hele land aan te pakken, wat de “grootste binnenlandse bedreiging voor Amerika van vandaag” vormt, zei hij.

Rep. Jim Banks, R-Ind., kondigde vrijdag aan dat hij de “allereerste Anti-Woke Caucus” zal creëren om het op te nemen politieke correctheid groepen, waarvan hij zei dat ze een “tirannie” hebben gevormd die Amerika enorm aan het veranderen is door “indoctrinatie”.

Hij voegde eraan toe: “Het meest giftige deel van deze tirannie is de doctrine – ‘wokeness’.”

Dus hij onderneemt actie: “Dit congres zal ik de allereerste Anti-Woke Caucus creëren.”

MOEDER DIE KINDEREN VAN DE OPENBARE SCHOOL HEEFT OVER WAKKER CURRICULUM ZEGT DAT THUISONDERWIJS ‘GEWELDIGE’ RESULTATEN OPLEIDT

Pride (regenboog) kleur geprojecteerd op het standbeeld van de Zuidelijke generaal Robert Lee op 12 juni 2020 in Richmond, Virginia.

Pride (regenboog) kleur geprojecteerd op het standbeeld van de Zuidelijke generaal Robert Lee op 12 juni 2020 in Richmond, Virginia.
((Foto door Eze Amos/Getty Images))

“Wokeness komt vooral veel voor en is gevaarlijk op universiteiten en op basisscholen omdat links studenten als de meest kwetsbare en bruikbare doelen voor indoctrinatie erkent”, schreef Banks in een opiniestuk voor American Mind getiteld “Fighting the Woke Agenda in Congress.”

In het opiniestuk beschrijft hij wat hij gelooft dat Amerika en het Congres moeten doen om hun normen en praktijken terug te eisen van degenen die ze proberen uit te wissen.

“Deze volkomen on-Amerikaanse doctrine zou komisch zijn als ze niet zo krachtig was. En ze is krachtig omdat ze niet alleen wordt afgedwongen door elke grote nationale instelling. Ze wordt gepromoot en gefinancierd door de federale overheid zelf”, zei hij.

Leden van de gemeenschap begonnen het woord te gebruiken "werd wakker" populairder na de dood van George Floyd in 2020, die stierf nadat een politieagent 8 minuten en 46 seconden op zijn nek knielde.

Leden van de gemeenschap begonnen het woord ‘wakker’ populairder te gebruiken na de dood van George Floyd in 2020, die stierf nadat een politieagent 8 minuten en 46 seconden op zijn nek had geknield.
(Elsa/Getty Images)

“De regering-Biden legt deze overtuigingen op op scholen, in het leger, bij overheidsinstanties en in de particuliere sector. Het wil niet alleen dat we elkaar haten. Het financiert deze haat en wakkert zijn vlammen aan. Wat denk je dat er van onze natie zal overblijven als steeds meer mensen de waakzaamheid accepteren en handelen volgens haar principes?”, dachten de Republikeinen na.

Banken speculeerden in de opinie dat Amerika nog niet heeft gezien hoe ver de “openbare vernedering” zal gaan en welke andere facetten van de samenleving hun volgende doelwit zouden kunnen worden. Hij zei ook dat deze beweging niet wordt belemmerd door feiten “maar moet worden geloofd”.

“De machtigste krachten van het land – onze inlichtingendiensten, bedrijven, de pers, onze universiteiten en zelfs ons leger– dringen allemaal steeds verder door op onbekend terrein waarvan het niet duidelijk is dat Amerika kan terugkeren’, zei hij.

Een leraar bespreekt wakkere onderwerpen op de agenda van de school.

Een leraar bespreekt wakkere onderwerpen op de agenda van de school.
(Fox nieuws)

JORDAN ZEGT DAT SNIJDEN OP MILITAIRE UITGAVEN ‘OP TAFEL’ MOETEN ZIJN, AANGEZIEN GELD NIET NAAR ‘WOKE’-BELEID MAG GAAN

“Iedereen heeft dit woord inmiddels gehoord, maar het betekent iets heel specifieks. Het betekent dat alle zogenaamde onderdrukkers moeten worden gestraft voor hun vroegere en huidige vermeende zonden. Er zijn veel stappen om ze te straffen: zelfhaat opwekken door indoctrinatie, het ontnemen van hun rechten door de wetten niet namens hen af ​​te dwingen, openbare vernedering, haat, onteigening en uiteindelijk geweld’, schreef de Indiana Republikein.

“Dat is wat links tot nu toe heeft gedaan. Het is nog niet precies duidelijk hoe ver dit kan gaan”, voegde hij eraan toe.

Banks schreef: “En wat betekent ontwaken voor de zogenaamde onderdrukten? Het betekent een bevoorrechte status, vrijstelling van bepaalde wetten en normen, en de publieke erkenning dat hun opvattingen onbetwistbaar zijn – ze kunnen niet door de rede worden tegengesproken, er kan niet aan worden getwijfeld. maar moet worden geloofd.”

In de opiniestuk stelde Banks een beweging voor om de vrijheid van meningsuiting te beperken, verandering Amerikaanse tradities, en haar geschiedenis herschrijven – die de wetgever een “volkomen on-Amerikaanse doctrine” noemde – zou “komisch” zijn als het niet “zo krachtig” was.

Republikeinse gouverneurs, waaronder Ron DeSantis uit Florida en Chris Sununu uit New Hampshire, hebben aangekondigd dat ze van plan zijn terugdringen van indoctrinatie in hun respectieve staten.

De Republikein stelde ook een lijst samen van acties die het Congres zou moeten ondernemen om verdere “wakkerheid” die de samenleving doordringt tegen te gaan.

Demonstranten omsingelen een standbeeld van Christoffel Columbus voordat ze marcheren, uiteindelijk terugkeren en het neerhalen in Richmond, Virginia, 9 juni 2020.

Demonstranten omsingelen een standbeeld van Christoffel Columbus voordat ze marcheren, uiteindelijk terugkeren en het neerhalen in Richmond, Virginia, 9 juni 2020.
(PARKER MICHELS-BOYCE/AFP via Getty Images)

Een sleepwagen verwijderde het standbeeld van Christopher Columbus nadat het op woensdag 10 juni 2020 voor het Minnesota State Capitol in St. Paul was omvergeworpen.

Een sleepwagen verwijderde het standbeeld van Christopher Columbus nadat het op woensdag 10 juni 2020 voor het Minnesota State Capitol in St. Paul was omvergeworpen.
(Leila Navidi/Star Tribune via Getty Images)

Het voetstuk waarop een standbeeld van Christoffel Columbus stond, is afgebeeld op 11 juni 2020 in Richmond, Virginia.

Het voetstuk waarop een standbeeld van Christoffel Columbus stond, is afgebeeld op 11 juni 2020 in Richmond, Virginia.
(Zach Gibson/Getty Images)

TWITTER, NBA MAKE 2022 ‘WORST OF THE WOKE’ LIJST, DISNEY, BLACKROCK VERSCHIJNEN TWEEDE JAAR OP RIJ

“De Republikeinse meerderheid van het nieuwe Huis kan en zal de geïnstitutionaliseerde waakzaamheid bestrijden. De weg voorwaarts is duidelijk zolang we zelfverzekerd handelen, zoals onze kiezers eisen”, schreef hij.

“Ten eerste moeten de Republikeinen van het Huis wetgeving aannemen om Executive Order 13985 in te trekken, Biden’s equity Executive Order die elk federaal agentschap opdroeg een ‘Equity Action Plan’ op te stellen”, vervolgde het essay. “Chuck Schumer zou het zeker neerslaan, maar het is belangrijk voor de Republikeinen om een ​​eensgezinde verklaring af te leggen tegen het links opgeven van gelijkheid onder de wet.”

Banks zei toen ronduit: “Ten tweede moet het Congres stoppen met het financieren van waakzaamheid.”

De Republikein gaf toe dat zijn partij ook in gebreke was gebleven bij het goedkeuren van fondsen die gericht waren op het versterken van “ontwaakte instellingen en activiteiten”.

GO WOKE, GO BROKE? LIBERALE FILMS, BOEKEN, TV DIE IN 2022 BOMBARDEN

Hij zei dat het Congres meer geld aan deze groepen goedkeurde in 2017 en 2018, toen de Republikeinen het Congres controleerden, dan toen de Democraten de meerderheid heroverden in 2019 en 2020.

“Dit congres moeten we proberen al dergelijke financiering te elimineren”, zei hij.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, spreekt de menigte toe voordat hij publiekelijk HB 7 ondertekent, "individuele vrijheid," ook wel de "stop wakker" Bill tijdens een persconferentie op Mater Academy Charter Middle/High School in Hialeah Gardens, Florida, op vrijdag 22 april 2022.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, spreekt de menigte toe voordat hij HB 7, “individuele vrijheid”, ook wel de “stop wake”-wet genoemd, publiekelijk ondertekende tijdens een persconferentie op de Mater Academy Charter Middle/High School in Hialeah Gardens, Florida, op vrijdag 22 april. 2022.
(Daniel A. Varela/Miami Herald/Tribune News Service via Getty Images)

Banks vervolgde: “Ten derde moeten we onze toezichthoudende bevoegdheid gebruiken om ontwaakte federale ambtenaren te ondervragen en wakkere bedrijven.”

EERSTE EMMYS VOOR KINDEREN STERK GEFOCUST OP LHBT-INHOUD, ‘WOKE’-SHOWS GERICHT OP KINDEREN

En: “Eindelijk moeten de anti-woke House Republikeinen zich organiseren.”

De Amerikaanse vertegenwoordiger Jim Banks, R-Ind., arriveert op 15 november 2022 in Washington, DC bij de verkiezingen voor de leiders van de Republikeinse caucus in het US Capitol Visitors Center.

De Amerikaanse vertegenwoordiger Jim Banks, R-Ind., arriveert op 15 november 2022 in Washington, DC bij de verkiezingen voor de leiders van de Republikeinse caucus in het US Capitol Visitors Center.
(Alex Wong/Getty Images)

De Republikein zei dat zijn nieuwe caucus “regelmatig bijeenkomsten zal organiseren met anti-woke-wetgevers en materiedeskundigen” om “de lange tentakels van het waakregime, de wetten, voorschriften en financieringsbronnen die het ondersteunen” beter te begrijpen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ter afsluiting van het opiniestuk noemde Banks de ‘woke’-beweging de ‘grootste binnenlandse bedreiging voor Amerika vandaag’.

Previous articleOp deze dag in de geschiedenis, 14 januari 1954, trouwt Marilyn Monroe met Joe DiMaggio
Next articleNHL trekt zich terug nadat het kantoor van de gouverneur van Florida, Ron Desantis, de competitie ontploft wegens ‘discriminerende’ banenbeurs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.