Home Sports NFL Hall of Famer ontvangt Hollywood Walk of Fame’s eerste ‘Sports Entertainment’-ster

NFL Hall of Famer ontvangt Hollywood Walk of Fame’s eerste ‘Sports Entertainment’-ster

20
0

De Hollywood Walk of Fame heeft de oorspronkelijke eigenaar voor zijn nieuwe categorie: Sports Entertainment.

Pro Football Hall of Famer en Super Bowl-kampioen Michaël Strahan zal zijn naam hebben.

“We zijn erg verheugd om de eerste Sports Entertainment-ster voor Michael Strahan in te huldigen”, zei hij Walk of Fame-producer Ana Martinez. “Sportfans zullen blij zijn om hun favoriete sportfiguren die betrokken zijn bij de entertainmentbusiness hun sterren te zien ontvangen. Michael’s uitgebreide achtergrond in sport en sportuitzendingen maakt hem de perfecte keuze om toe te voegen aan de beroemde stoep.”

Strahan wordt geëerd tijdens een feest op 23 januari.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Op deze bestandsfoto van 3 februari 2008 reageert Michael Strahan (92), het verdedigende einde van de New York Giants, na het ontslaan van New England Patriots quarterback Tom Brady (12) in het derde kwart van de Super Bowl XLII-voetbalwedstrijd in het University of Phoenix Stadium in Glendale , Ariz. Strahan kijkt er naar uit om zijn nr. 92-trui door de Giants te zien stoppen en vraagt ​​zich af waarom het zo lang heeft geduurd.  De nooit-verlegen Strahan nam op woensdag 24 november 2021 een uithaal naar het eigendom van het team vanwege het laattijdige pensioen van zijn trui, snauwde naar fans van de rivaliserende Philadelphia Eagles en voegde eraan toe dat hij net zo gefrustreerd is als elke Giants-fan door de teamstrijd in het afgelopen decennium.

Op deze bestandsfoto van 3 februari 2008 reageert Michael Strahan (92), het verdedigende einde van de New York Giants, na het ontslaan van New England Patriots quarterback Tom Brady (12) in het derde kwart van de Super Bowl XLII-voetbalwedstrijd in het University of Phoenix Stadium in Glendale , Ariz. Strahan kijkt er naar uit om zijn nr. 92-trui door de Giants te zien stoppen en vraagt ​​zich af waarom het zo lang heeft geduurd. De nooit-verlegen Strahan nam op woensdag 24 november 2021 een uithaal naar het eigendom van het team vanwege het laattijdige pensioen van zijn trui, snauwde naar fans van de rivaliserende Philadelphia Eagles en voegde eraan toe dat hij net zo gefrustreerd is als elke Giants-fan door de teamstrijd in het afgelopen decennium.
(AP Photo/David Duprey, bestand)

De 51-jarige bracht alle 15 seizoenen van zijn NFL-carrière door bij de New Yorkse reuzendie hem selecteerde in de tweede ronde (40e algemeen) van de NFL Draft 1993 uit Texas Southern.

Strahan leidde de NFL twee keer met zakken en heeft nog steeds het record voor één seizoen met 22,5 in 2001 – hoewel dat tot enige controverse heeft geleid sinds Brett Favre hem waarschijnlijk heeft geholpen. Desalniettemin werd hij dat jaar uitgeroepen tot Defensive Player of the Year.

Defensief einde Michael Strahan #92 van de New York Giants viert een ontslag van quarterback Craig Krenzel #16 van de Chicago Bears op 7 november 2004 in het Giants Stadium in East Rutherford, New Jersey.

Defensief einde Michael Strahan #92 van de New York Giants viert een ontslag van quarterback Craig Krenzel #16 van de Chicago Bears op 7 november 2004 in het Giants Stadium in East Rutherford, New Jersey.
(Al Bello/Getty Images)

JOE MIXON DAGT NFL UIT OM MUNTEN TE GOOIEN OM TE ZIEN WIE DE BOETE BETAALT VOOR DE TOUCHDOWN-VIERING

Hij werd gekozen in zeven Pro Bowls en was viervoudig First-team All-Pro (hij was twee keer tweede-teamer). In de laatste wedstrijd van zijn carrière wonnen hij en de Giants de 18-0 New England Patriots Super Bowl XLII in een van de grootste tegenslagen in de sportgeschiedenis. Hij had een zak en drie tackles voor verlies in de 17-14 overwinning.

Sinds sacks in 1982 een officiële statistiek werd, staat hij op de zesde plaats in de geschiedenis van de NFL.

Strahan werd in 2014 opgenomen in de Pro Football Hall of Fame.

Deze bestandsfoto van 19 januari 2020 toont Michael Strahan voor de NFL NFC Championship-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Green Bay Packers in Santa Clara, Californië. Strahan zal een van de bemanningsleden zijn op de volgende ruimtevlucht van Blue Origin.  Het bedrijf zei dinsdag 23 november 2021 dat de co-host van Good Morning America, die zondag net 50 is geworden, Laura Shepard Churchley, de oudste dochter van Alan Shepard, zal vergezellen op de vlucht.  (AP Foto/Marcio Jose Sanchez, Bestand)

Deze bestandsfoto van 19 januari 2020 toont Michael Strahan voor de NFL NFC Championship-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Green Bay Packers in Santa Clara, Californië. Strahan zal een van de bemanningsleden zijn op de volgende ruimtevlucht van Blue Origin. Het bedrijf zei dinsdag 23 november 2021 dat de co-host van Good Morning America, die zondag net 50 is geworden, Laura Shepard Churchley, de oudste dochter van Alan Shepard, zal vergezellen op de vlucht. (AP Foto/Marcio Jose Sanchez, Bestand)
(AP Foto/Marcio Jose Sanchez)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Na zijn spelerscarrière presenteerde hij “Live! With Regis and Kelly” tijdens de afwezigheid van Regis Philbin. Twee jaar later werd hij officieel Kelly Ripa’s co-host genoemd, een titel die hij ongeveer vier jaar bekleedde. Hij is sinds 2016 op ABC’s Good Morning America en maakt sinds 2008 deel uit van Fox NFL Sunday.

Previous articleCardinals ‘creëerden een monster’ door Kyler Murray te verlengen, zegt een anonieme teamgenoot
Next articleNew Yorkse democraten voeren de Santos-wet in om te voorkomen dat kandidaten liegen over hun achtergrond

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.