Home Latest Headlines NHL-speler uitgescholden voor het overslaan van Pride-evenement lanceert debat over gedwongen activisme:...

NHL-speler uitgescholden voor het overslaan van Pride-evenement lanceert debat over gedwongen activisme: ‘Ik vind het belachelijk’

6
0

Philadelphia Flyers-verdediger Ivan Provorov haalde deze week de krantenkoppen als onderwerp van intense kritiek voor het overslaan van festiviteiten ter ere van LGBTQ-trots, het nieuwste voorbeeld van een probleem dat wordt opgedrongen aan mensen die het er niet noodzakelijkerwijs mee eens zijn.

Provorov besloot dinsdag om de warming-ups voor de wedstrijd over te slaan toen het team truien met Pride-thema droeg en stokken gebruikte die waren gewikkeld in Pride-regenboogtape, omdat hij zei dat dit indruist tegen zijn religie. Provorov is door links afgekeurd voor de verhuizing, maar anderen schaarden zich achter hem omdat hij gewoon trouw bleef aan zijn overtuigingen.

De polariserende beslissing van Provorov doet denken aan de werpers van de Tampa Bay Rays die als “dwepers” werden bestempeld omdat ze weigerden gay pride-patches te dragen tijdens een LGBTQ-feest in juni. Provorov en de Rays-spelers werden allebei verguisd, net als atleten die niet knielden tijdens de Nationaal volkslied werden bekritiseerd door links te midden van een golf van raciale spanningen in de VS

Iconische sitcom “Seinfeld” was een voorafschaduwing van het huidige klimaat bijna 30 jaar geleden toen Kramer van Michael Richards werd aangevallen omdat hij weigerde een lint te dragen tijdens een aids-wandeling. Een woedende menigte stond erop dat hij het lint zou dragen in wat een moderne meme is geworden waarin liberalen worden bespot als aanmatigende culturele scheldwoorden.

De liberale sportmedia vielen de Philadelphia Flyers-verdediger Ivan Provorov hard aan omdat hij festiviteiten ter ere van LGBTQ-trots oversloeg.

De liberale sportmedia vielen de Philadelphia Flyers-verdediger Ivan Provorov hard aan omdat hij festiviteiten ter ere van LGBTQ-trots oversloeg.
(Len Redkoles/NHLI via Getty Images)

SPORTMEDIA BESPREEKT HET GELOOF VAN IVAN PROVOROV VAN FLYERS VOOR WEIGERING DEEL TE NEMEN AAN TROTSFEESTEN

“Ik moet? Kijk, daarom wil ik niet”, zei Kramer in de aflevering van 1995. “Dit is Amerika, ik hoef niets te dragen dat ik niet wil dragen.”

Fox News-medewerker Guy Benson zei dat hij het verlangen naar inclusie heeft zien uitgroeien tot iets veel gevaarlijkers.

“Er is een reis geweest van het nastreven van tolerantie, wat gezond is, naar acceptatie, naar gedwongen viering, naar bestraffing en verbanning van andersdenkenden. En ik denk dat het op een gegeven moment ongezond en onwelkom wordt”, vertelde Benson aan Fox News Digital.

Benson, die een gepassioneerd hockeyfan is, is blij dat de NHL en andere professionele sportcompetities toleranter zijn geworden ten opzichte van LHBT’s in hun gemeenschap. Hij wees erop dat de NHL in de geschiedenis nog nooit een enkele openlijk homoseksuele speler heeft gehad.

“Dat is geen ongeluk, dat gebeurt om een ​​culturele reden”, zei Benson. “Proberen om mensen meer op hun gemak te stellen zichzelf te zijn, en zich gewoon te concentreren op hun werk, namelijk hockeyen, vind ik echt lovenswaardig en goed.”

Veel persoonlijkheden in de sportmedia hebben Provorov belasterd vanwege zijn standpunt. De Canadese sportexpert Sid Seixeiro riep de NHL op om de Flyers een boete van “$ 1 miljoen” op te leggen, NHL Network senior verslaggever EJ Hradek suggereerde dat de in Rusland geboren Flyer-speler terug zou moeten gaan naar zijn vaderland en zich bij de strijd tegen Oekraïne zou voegen als deelname aan Pride-evenementen ” dat is problematisch voor hem’, riep ESPN senior NHL-schrijver Greg Wyshynski Provorov uit voor zijn eerdere deelname aan het militaire waarderingsevenement van de Flyers en een overvloed aan andere spraakmakende experts hebben hem ook aan de kaak gesteld.

Benson, die homo is, voelt dat de spil van simpelweg proberen om het spel inclusiever te maken naar het forceren van activisme op atleten een negatieve impact heeft.

“Sommige van deze experts roepen om schorsingen, boetes. Ik vind het belachelijk. Ik denk ook dat het zelfvernietigend is, want het hele doel van het tonen van solidariteit en het betuigen van je steun, het punt daarvan is om mensen het gevoel te geven dat je een zaak omarmt. uit eigen beweging, want dat is wat je gelooft’, zei Benson.

“En als blijkt dat veel hiervan wordt gedaan om consequenties te vermijden, en omdat het in feite verplicht is, dan wordt dat signaal, dat gebaar naar mijn mening volkomen leeg”, vervolgde Benson. “Omdat veel mensen het niet doen omdat ze zich ertoe veroordeeld voelen, maar omdat ze het gevoel hebben dat het moet. En ik weet niet hoe dat op enigerlei wijze verwelkomend of versterkend is.”

SPORTPUNDIT SLAMS FLYERS-SPELER VOOR SKIPPING TEAM’S PRIDE FESTIVITEITEN, ROEPT NHL OP OM PHILLY TE BOETEREN

Een detail van het logo met regenboogpatroon van Tampa Bay Rays ter ere van Pride Month tijdens een wedstrijd tegen de Chicago White Sox op Tropicana Field op 4 juni 2022 in St Petersburg, Florida.

Een detail van het logo met regenboogpatroon van Tampa Bay Rays ter ere van Pride Month tijdens een wedstrijd tegen de Chicago White Sox op Tropicana Field op 4 juni 2022 in St Petersburg, Florida.
(Foto door Julio Aguilar/Getty Images)

Benson zei dat hij zich niet kan herinneren dat hij ooit een zaak steunde waar hij niet echt in geloofde, en dat is precies waar professionele atleten en andere publieke figuren vaak aan worden onderworpen.

“Ik verdien mijn brood door precies te zeggen wat ik geloof, zelfs als het niet populair is”, zei Benson. “Ik ben geen grote fan van gedwongen spraak of gedwongen geloof.”

Benson gelooft dat de Provorov-sage gewoon het nieuwste voorbeeld is van ‘liberale excessen’ die ontkiemen en zich uitbreiden tot het punt waarop ze worden geëxporteerd naar verschillende elementen van de Amerikaanse cultuur. Op een gegeven moment heeft hij het gevoel dat mensen in wezen wordt gevraagd om “loyale toezeggingen” te ondertekenen of consequenties te dragen.

‘Behoorlijk totalitair,’ zei Benson.

Casey Flores, een homoseksuele Republikeinse activist, is van mening dat pogingen om de LGBTQ-gemeenschap te omarmen vaak “uitsluitend” zijn omdat stemmen van religieuze minderheden niet worden overwogen.

Regenboogkleuren gezien in de badge van het Amerikaanse nationale team ter ondersteuning van LGBTQ + -mensen afgebeeld in een kamer die wordt gebruikt voor briefings.

Regenboogkleuren gezien in de badge van het Amerikaanse nationale team ter ondersteuning van LGBTQ + -mensen afgebeeld in een kamer die wordt gebruikt voor briefings.
(REUTERS/Carl Recine)

ESPN-SCHRIJVER ROEPT FLYERS-SPELER UIT VOOR HET DRAGEN VAN TRUI OM MILITAIRE ONDERSTEUNING TE STEUNEN, MAAR SLAAT LHBTQ-TRUI OVER

“We zijn een groot land en we hebben veel verschillende standpunten”, vertelde Flores aan Fox News Digital. “Helaas hebben mensen die de kant van de LHBT hebben gekozen, de standpunten van religieuze minderheden genegeerd.”

Flores voelt christenen en andere religieuze minderheden meningen “opgedrongen” hebben.

“Daar ben ik als homoseksuele man echt teleurgesteld over, want we moeten allemaal met elkaar opschieten. We hebben een groot land met veel verschillende standpunten, en ze zijn nogal extreem intolerant”, zei Flores.

Flores gelooft dat tolerantie essentieel is voor democratie, maar dat vereist dat mensen begrip hebben voor individuen die niet gedwongen willen worden zich om een ​​specifiek probleem te bekommeren.

“Wat links mist, is dat dit het beste land ter wereld is en dat dit het beste land ter wereld is om homo te zijn. We kunnen trouwen, we kunnen adopteren en we kunnen niet worden ontslagen omdat we homo zijn, en dat doe ik niet.” Ik weet niet wat ze nog meer willen,’ vervolgde Flores. ‘Het is hun weg of de snelweg.’

SPORTPUNDIT SLAMS FLYERS-SPELER VOOR SKIPPING TEAM’S PRIDE FESTIVITEITEN, ROEPT NHL OP OM PHILLY TE BOETEREN

De conservatieve strateeg Chris Barron, die de organisator was van LGBT voor Trump, gelooft dat hij een “meer genuanceerde kijk” heeft op de Provorov-situatie dan de gemiddelde Amerikaan, omdat hij hockey speelt en de sportcultuur uit de eerste hand kent.

“Ik heb er geen probleem mee dat Provorov de Pride-trui niet draagt. Het is volledig zijn goed recht om dat niet te doen”, vertelde Barron aan Fox News Digital.

Barron vindt het echter niet gepast dat iemand de NHL veroordeelt omdat hij probeert de sport te laten groeien, of Provorov prijst omdat hij weigert deel te nemen.

“Hij verheffen tot een soort held – of doen alsof hockey geen legitieme reden heeft om nieuwe demografische groepen te bereiken om de sport te laten groeien – is iets dat wordt gedaan door sommigen aan de rechterkant die het verschil niet zouden weten. tussen een handgranaat en een hockeypuck”, zei Barron.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Joseph A. Wulfsohn van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleLeBron James steunt Shannon Sharpe na incident op rechtbank met Memphis Grizzlies: ‘Dat is mijn man’
Next articleUN envoy says ‘progress’ made on Afghan women’s rights | News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.