Home Latest Headlines Novak Djokovic pleit fel bij Australian Open-umpire om heckler te verwijderen: ‘Dronken...

Novak Djokovic pleit fel bij Australian Open-umpire om heckler te verwijderen: ‘Dronken gek’

10
0

Novak Djokovic smeekte woedend een stoelscheidsrechter om een ​​heckler te verwijderen tijdens zijn wedstrijd in de tweede ronde op de Australian Open op donderdag, nadat hij had beweerd dat de man “gek dronken” was.

Het explosieve moment kwam tijdens de vierde set van zijn wedstrijd tegen de Fransman Enzo Couacaud na herhaalde onderbrekingen door een toeschouwer, die deel uitmaakte van een groep verkleed als het beroemde kinderboekpersonage “Where’s Waldo?”

Fans in de menigte verkleedden zich in 'Where's Waldo?'  kostuums zijn te zien tijdens de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Enzo Couacauo op de Australian Open op 19 januari 2023 in Melbourne.

Fans in de menigte verkleedden zich in ‘Where’s Waldo?’ kostuums zijn te zien tijdens de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Enzo Couacauo op de Australian Open op 19 januari 2023 in Melbourne.
(Darrian Traynor/Getty Images)

In de derde set sprong een fan naar De verdediging van Djokovic, schreeuwend “stil!” naar de heckler nadat hij had geschreeuwd tijdens het serveren.

MARIA SAKKARI WOEST OP AUSTRALIAN OPEN OVER SCHREEUWEN VAN TEGENSTANDER TIJDENS DE WEDSTRIJD

Maar de 21-voudig Grand Slam-kampioen had er in de vierde set genoeg van.

Novak Djokovic praat met de stoelscheidsrechter tijdens zijn wedstrijd tegen Enzo Couacaud op de Australian Open in Melbourne op 19 januari 2023.

Novak Djokovic praat met de stoelscheidsrechter tijdens zijn wedstrijd tegen Enzo Couacaud op de Australian Open in Melbourne op 19 januari 2023.
(Anthony Wallace/AFP via Getty Images)

“Kun je deze man eruit krijgen?” vroeg Djokovic toen hij stoelscheidsrechter Fergus Murphy benaderde.

“De hele nacht, de hele nacht… en wat ga je eraan doen? Antwoord alsjeblieft.”

‘Je maakt een grapje,’ lachte Djokovic vol ongeloof toen Murphy zijn hoofd leek te schudden.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

“Je weet wie het is,” zei Djokovic, wijzend naar de menigte, schijnbaar in de richting van de heckler. “De man is gek geworden. Vanaf het eerste moment is hij aan het provoceren [me]. Provocerend – hij is hier niet om tennis te kijken. Hij wil gewoon in mijn hoofd kruipen. Dus ik vraag je, wat ga je eraan doen? Je hebt het minstens 10 keer gehoord. Ik heb hem 50 keer gehoord. Wat ga je eraan doen?”

Novak Djokovic maakt ruzie met de stoelscheidsrechter over een heckler tijdens de Australian Open in Melbourne, donderdag 19 januari 2023.

Novak Djokovic maakt ruzie met de stoelscheidsrechter over een heckler tijdens de Australian Open in Melbourne, donderdag 19 januari 2023.
(AP Foto/Aaron Favila)

Djokovic bleef zijn zaak bepleiten en vroeg de ambtenaar om beveiliging om de ventilator te verwijderen maar liep schijnbaar verslagen weg.

Maar de ventilator werd, samen met de andere “Waldo’s”, uiteindelijk benaderd door de beveiliging en verwijderd.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Fans in de menigte verkleedden zich in 'Where's Waldo?'  kostuums zijn te zien tijdens de wedstrijd Djokovic-Couacauo in de Rod Laver Arena tijdens de Australian Open op 19 januari 2023 in Melbourne.

Fans in de menigte verkleedden zich in ‘Where’s Waldo?’ kostuums zijn te zien tijdens de wedstrijd Djokovic-Couacauo in de Rod Laver Arena tijdens de Australian Open op 19 januari 2023 in Melbourne.
(Darrian Traynor/Getty Images)

Djokovic zou de wedstrijd winnen met 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0, maar hij blijft worstelen met wat hij onthulde als een aanzienlijke hamstringblessure.

“Ik maak me zorgen. Ik bedoel, ik kan niet zeggen dat ik dat niet ben. Ik heb reden om me zorgen te maken”, zei hij na de wedstrijd. “Er zijn twee keuzes: stoppen of doorgaan. Dus ik ga door.”

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleFlyers’ Ivan Provorov ‘deed niets verkeerd’ toen hij de Pride-nachtfestiviteiten boycotte, zegt de coach
Next articleGeorge Santos trashes report claiming he ‘let a dog die,’ vows negative coverage ‘won’t stop me’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.