Home Sports Odell Beckham Jr. reageert op Sha’Carri Richardson die uit vliegtuig wordt getrapt:...

Odell Beckham Jr. reageert op Sha’Carri Richardson die uit vliegtuig wordt getrapt: ‘Maar ik ben de klootzak’

4
0

Nadat hij deel uitmaakte van zijn eigen vliegtuigfiasco, Odell Beckham Jr. woog mee op het incident van baanster Sha’Carri Richardson.

De afgelopen dagen heeft de ster volgen werd van een vlucht getrapt na een geschil met een stewardess die volgens haar op een respectloze manier tegen haar sprak.

Richardson zei dat ze instructies had gekregen van de begeleider, “maar de manier waarop hij tegen me praatte was erg onprofessioneel”, zei ze, dus volgde ze niet op. Ze voegde eraan toe dat zijn handen “helemaal in mijn gezicht” waren.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Sha'Carri Richardson neemt deel aan de 100 meter dames tijdens de Weltklasse Zürich 2022, onderdeel van de 2022 Diamond League-serie in Stadion Letzigrund op 8 september 2022 in Zürich, Zwitserland.

Sha’Carri Richardson neemt deel aan de 100 meter dames tijdens de Weltklasse Zürich 2022, onderdeel van de 2022 Diamond League-serie in Stadion Letzigrund op 8 september 2022 in Zürich, Zwitserland.
(Alexander Hassenstein/Getty Images)

“Daarna terwijl hij voor me stond terwijl hij de veiligheidsprotocollen deed, bleef hij voorover leunen om naar mijn telefoon te kijken”, zei Richardson in een Instagram-verhaal waarin American Airlines wordt getagd. “Hij vroeg om te zien of mijn telefoons op dit moment in vliegtuigmodus stonden. Hij eiste dat ik het hem zou laten zien. Wat ik deed waar hij bij was.”

Daarna nam Richardson een video op waarin ze zei dat ze “vandaag niet aan het werk was” en “vakantietijd” had.

Richardson draaide vervolgens de camera van de telefoon, die de begeleider vastlegde die achteruit liep.

Op deze foto van 19 juni 2021 viert Sha'Carri Richardson feest na het winnen van de eerste voorronde van de halve finales van de 100 meter hardlopen voor dames bij de Amerikaanse Olympische atletiekwedstrijden in Eugene, Oregon.

Op deze foto van 19 juni 2021 viert Sha’Carri Richardson feest na het winnen van de eerste voorronde van de halve finales van de 100 meter hardlopen voor dames bij de Amerikaanse Olympische atletiekwedstrijden in Eugene, Oregon.
(AP foto/Ashley Landis)

DAMAR HAMLIN VAN BILLS REAGEERT OP ‘KLOON’ GERUCHTEN NA HET VERSCHIJNEN VAN DE PLAYOFF

“Ik ben me aan het opnemen, maar je sprong in mijn video, dus ik betrapte je, omdat je in mijn video sprong,” zegt Richardsonterwijl de begeleider antwoordt dat ze niet kan opnemen.

Richardson sprak het later uit met een andere passagier die zei dat hij door het incident een aansluitende vlucht zou missen, waarop Richardson antwoordde: “Oh, dus je maakt je zorgen over een verbinding terwijl een volwassen man me niet respecteert?”

Op de achtergrond is geklap te horen als Richardson de vlucht verlaat.

De free agent wide receiver Beckham werd onlangs zelf van een vlucht getrapt en toen hij de Instagram-post van Richardson zag, stemde hij toe.

De Amerikaanse sprinter Sha'carri Richardson zwaait vanaf de tribune naar een teamgenoot na het rennen van de 100 meter op zaterdag 21 augustus 2021 tijdens de Prefontaine Classic atletiekwedstrijd in Eugene, Oregon. (AP Photo/Thomas Boyd)

De Amerikaanse sprinter Sha’carri Richardson zwaait vanaf de tribune naar een teamgenoot na het rennen van de 100 meter op zaterdag 21 augustus 2021 tijdens de Prefontaine Classic atletiekwedstrijd in Eugene, Oregon. (AP Photo/Thomas Boyd)
(AP Foto/Thomas Boyd)

EX-BUCCANEERS QUARTERBACK BIEDT HARDE NEMEN AAN TOM BRADY’S TOEKOMST: ‘HIJ IS EEN SCHELLING VAN ZICHZELF’

“WAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIITTTTTTTTTT,” schreef hij met 11 lachende emoji’s. “BUTTT IM THE A-HOLE,” becommentarieerde Beckham.

Een andere opmerking luidde: “VERTEL ME DAT U GIT ZONDER REDEN VAN DE AMERIKAANSE VLUCHT HEBT GESCHOPT.”

Beckham was een vlucht begonnen van Miami naar Los Angeles nadat hij heen en weer was gegaan met stewardessen die hem ongeschikt achtten om te vliegen.

Sha'Carri Richardson viert feest na het winnen van de eerste voorronde van de halve finales van de 100 meter hardlopen voor dames op de Amerikaanse Olympische atletiekwedstrijden op zaterdag 19 juni 2021 in Eugene, Oregon.

Sha’Carri Richardson viert feest na het winnen van de eerste voorronde van de halve finales van de 100 meter hardlopen voor dames op de Amerikaanse Olympische atletiekwedstrijden op zaterdag 19 juni 2021 in Eugene, Oregon.
(AP foto/Ashley Landis)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Richardson zou deelnemen aan de Olympische Spelen van Tokio in 2021, maar maakte de reis niet nadat hij was geschorst vanwege een positieve marihuanatest.

Previous articleJosh Allen van Bills wil de complottheorie van Damar Hamlin de kop indrukken: ‘Stop dat s—‘
Next articleKansas Gov. Kelly accuses GOP legislature of ‘distracting’ public with ‘wedge issues’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.