Home Sports Olivia Dunne bezoekt Kentucky, maar deze keer is de massale opkomst van...

Olivia Dunne bezoekt Kentucky, maar deze keer is de massale opkomst van fans onder controle

15
0

De Olivia Dunne Experience rolde binnen Rupp Arena in het centrum van Lexington, Kentucky vrijdagavond, en afgezien van een paar fans die borden vasthielden, waaronder een student die vroeg “Livvy, wil je met me trouwen?”, voelde het niet bepaald als de best betaalde vrouwelijke universiteitsatleet en superster op sociale media was in het gebouw.

Het was een heel andere scène in Rupp vergeleken met een week geleden in Salt Lake City, waar de 20-jarige Dunne een behandeling kreeg die doorgaans voorbehouden was aan mensen als Harry Styles, de Jonas Brothers of Justin Bieber. De dingen waren zo gek in Utah dat Dunne fans moest vertellen dat het tijd was om een ​​beetje te relaxen en weer gymnastiekfans te worden – of in ieder geval de bro-heid een beetje te verzachten.

“Ik zal de steun van jullie altijd waarderen en waarderen, maar als je naar een bijeenkomst komt, wil ik je vragen om respect te hebben voor de andere gymnasten en de gymnastiekgemeenschap, aangezien we gewoon ons werk doen”, zei de TikTok-ster. twitterde zondag.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Olivia Dunne van LSU kijkt toe na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City, Utah.

Olivia Dunne van LSU kijkt toe na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City, Utah.
(Alex Goodlett/Getty Images)

De boodschap werd luid en duidelijk ontvangen in Kentucky, waar het gymnastiekteam van de school de openingsavond vierde – Excite Night genaamd in deze delen – en Dunne bros hielden de zaken onder controle.

Zoals vorige week het geval was, zat Dunne, die naar verluidt $ 2,5 miljoen aan NIL-geld zou krijgen, niet in de line-up vanwege een labrumblessure.

Analyse van de Olivia Dunne-ervaring

Het was mijn taak vrijdagavond om naar Lexington te gaan om erachter te komen hoe de scène eruitziet wanneer een TikTok-ster met 6,7 miljoen volgers de stad binnenrolt. Is dat het domste gebruik van middelen ooit?

Absoluut niet.

De Cultuurafdeling van OutKick heeft de plicht om de ogen en oren te zijn van wat er gaande is in dit land en dat betekent dus dat je in de buik van het beest gaat om te zien of de Utah-ervaring was een uitbijter of wordt het de norm voor Dunne in 2023.

LSU’S OLIVIA DUNNE VERZOEKT FANS OM ‘RESPECTVOL’ TE ZIJN NA CLAIMS VAN INCIDENTEN BIJ MEET SURFACE

De Tigers krijgen te maken met roadtrips naar Arkansas, Auburn en Alabama. Deze week werd aangekondigd dat het team extra beveiliging mee zal nemen voor die reizen om drukte op te vangen, maar als Kentucky een indicatie is van wat er gaat komen, lijken de zaken weer onder controle te zijn.

Laten we naar de basis van Lexington gaan:

• Ticketprijs: $ 8 voor algemene toelating; $ 10 voor gereserveerde plaatsen

De Amerikaanse turnster Olivia Dunne arriveert op de rode loper voor de ESPY Awards 2022 in Microsoft Theater.

De Amerikaanse turnster Olivia Dunne arriveert op de rode loper voor de ESPY Awards 2022 in Microsoft Theater.
(Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports)

• De aanvangstijd van 18.00 uur is absoluut briljant en wordt gewaardeerd. Geef de persoon die deze show leidt een loonsverhoging.

• Waren er Dunne fans: Ja. Ongetwijfeld. Er is Dunne bro haar. Je kunt het mijlenver zien liggen. Lang van voren. Het ziet er de hele week niet uit alsof het gewassen is.

• Was het een overweldigend optreden van Dunne-fans? Helemaal niet. Zo braaf. Livvy zou waarschijnlijk een video moeten uitbrengen waarin ze haar fans complimenteert omdat ze niet nog een scène hebben veroorzaakt.

LSU GYMNASTIEK BIEDT EXTRA VEILIGHEID VOOR WEGONTMOETINGEN NA OLIVIA DUNNE FANS OORZAAK PROBLEEM

• Het aangekondigde publiek van vrijdagavond was 10.000. Waren er TikTok-fans op de tribunes die zich aangetrokken voelden tot het evenement omdat Dunne er was? Ja. Is dat een slechte zaak voor gymnastiek? Absoluut niet. Geloof je me niet? Zie hieronder de reactie van Britse gymnasten die werden opgekrikt door de enorme menigte.

• Nu Dunne eruit was met haar blessure, kwam het evenement neer op echte gymnastiek en werden de fans getrakteerd op actie op hoog niveau. “Kentucky bracht het publiek vanavond”, zei de Britse junior Isabella Magnelli na de overwinning van haar team op de nr. 10 gerangschikte Tigers. “We hebben nog nooit zoiets gezien. Ze verlichtten Rupp. Ik en mijn team zijn gewoon zo opgewonden om hier te komen en Kentucky te laten zien wat we het hele voorseizoen hebben gedaan. Het was gewoon geweldig.”

Olivia Dunne van LSU maakt een 'selfie' met fans na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City, Utah.

Olivia Dunne van LSU maakt een ‘selfie’ met fans na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City, Utah.
(Alex Goodlett/Getty Images)

• Over zoiets als dit nog nooit gezien, probeer eens een gymnastiek-groentje te zijn die geen idee had dat er dj’s werden ingeschakeld om het feest twee uur achter elkaar gaande te houden. Tijdens de introductie was er vuurwerk. Er werden T-shirts in de menigte gegooid. Er was een hand-stand wedstrijd tussen meisjes die uit de menigte werden gehaald. Er waren hoge tafels voor VIP’s. Er was een WWE-achtige podiumopstelling voor de ingang van de Britse gymnast.

• Trouwens, hoe zit het met het softijs in de Rupp Arena? Mensen, het is softijs. Heeft het speciale genezende krachten?

Dit is slechts een van de regels voor ijs. Er waren nog drie of vier van dit soort lijnen rond Rupp. Het was krankzinnig.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

• Wat biedt de toekomst voor de Olivia Dunne Experience? De LSU-thuisopener is maandag in Baton Rouge tegen Oklahoma.

Previous articleGrenscrisis: 3 meisjes achtergelaten in de buurt van Rio Grande, Mexicaanse functionarissen redden
Next articleGiants-grootheid Eli Manning geeft Daniel Jones advies voorafgaand aan de eerste playoff-wedstrijd in zijn carrière

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.