Home Sports Packers QB Aaron Rodgers zal ‘zijn tijd nemen’ bij terugkeerbesluit, zegt team...

Packers QB Aaron Rodgers zal ‘zijn tijd nemen’ bij terugkeerbesluit, zegt team GM Brian Gutekunst

14
0

Aaron Rogers liep zondagavond de tunnel in op Lambeau Field nadat de Packers hun reguliere seizoensfinale hadden verloren en waren uitgeschakeld in de play-offs.

Rodgers verliet het veld op een sentimentele manier en sloeg zijn arm om zijn oude teamgenoot Randall Cobb.

“Het zou tijd kunnen zijn om weg te gaan”, zei Rodgers na de wedstrijd van vorige week.

Vorig seizoen buiten het seizoen was Rodgers vrijblijvend over terugkeer naar Green Bay of zijn pensionering. Maar na een zomer vol ruilen met de frontoffice, stemde de viervoudig NFL MVP in met een contractverlenging van drie jaar, $ 150 miljoen met de pakkers.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Aaron Rodgers (12) en Randall Cobb (18) van de Green Bay Packers lopen het veld af na verlies van de Detroit Lions op Lambeau Field op 8 januari 2023 in Green Bay, Wis.

Aaron Rodgers (12) en Randall Cobb (18) van de Green Bay Packers lopen het veld af na verlies van de Detroit Lions op Lambeau Field op 8 januari 2023 in Green Bay, Wis.
(Patrick McDermott/Getty Images)

Brian Gutekunst, algemeen directeur van Packers, zei dat enorm contract toen hem werd gevraagd naar de mogelijke impact van de beslissing van Rodgers op het laagseizoen van het team.

“We hebben afgelopen seizoen een heel grote verbintenis met hem aangegaan”, vertelde Gutekunst vrijdag aan verslaggevers. “Terwijl we dat deden, was het zeker niet alleen voor dit jaar. Hij zal zijn tijd nemen. De communicatie zal vrij constant zijn terwijl we verder gaan.”

NFL LEGEND HOUDT VAN PENSIOEN ALS STERVEN ALS ER GESPREK WORDT OVER AARON RODGERS DIE MOGELIJK WEGLOPEN

Wel erkende Gutekunst dat de 39-jarige quarterback tijd nodig heeft om dingen te verwerken.

“We hebben geweldige gesprekken gehad zoals altijd”, zei hij over de tijdlijn van Rodgers. “Ik heb echt respect voor het proces dat hij doormaakt na het seizoen. Hij doet dit al heel lang. Wat hij buiten het seizoen doormaakt om zich voor te bereiden op een seizoen is belangrijk, en ik begrijp de beslissing die hij moet nemen over of hij wil.” om daar doorheen te gaan. Dus ik heb altijd geprobeerd hem die tijd te geven.’

Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers zwaait naar fans als hij het veld verlaat na een wedstrijd tegen de Los Angeles Rams in Green Bay, Wisconsin, 19 december 2022.

Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers zwaait naar fans als hij het veld verlaat na een wedstrijd tegen de Los Angeles Rams in Green Bay, Wisconsin, 19 december 2022.
(AP foto/Morry Gash)

Dit laagseizoen biedt een andere reeks omstandigheden voor Rodgers en de Packers. Derdejaars quarterback Jordan Love deed meer ervaring op, beginnend in plaats van een geblesseerde Rodgers in week 12.

Love gooide voor 113 yards en een touchdown in die wedstrijd tegen de Philadelphia adelaars, die op dat moment ongeslagen waren. Gutekunst sprak zijn vertrouwen uit in de voortgang van de voormalige eerste ronde.

“Ik denk zeker dat hij klaar is om te spelen”, zei Gutekunst over Love. “Ik denk dat hij er zo over denkt. Ik denk dat hij aan het kauwen is. Maar tegelijkertijd gaan we doen wat het beste is voor de Green Bay Packers en wat ons de beste kans geeft om vooruit te komen.”

AARON RODGERS ONTKENT JERSEY-SWAP NA VERLIES VOOR LIONS, SPECULATIE MET PENSIOEN BEGINT

Maar Gutekunst temperde de suggestie dat Love de Packers in een betere positie zou brengen om in 2023 te winnen dan Rodgers.

“Je hebt het over een viervoudig MVP, toch?” zei Gutekunst. “We zijn erg enthousiast over Jordan en waar hij staat – daar bestaat geen twijfel over. Maar Jordan heeft nog nooit een seizoen van 16, 17 wedstrijden gespeeld en heeft alle dingen meegemaakt. Het is niet anders dan toen we van Brett naar Aaron verhuisden. toch? Dat is moeilijk te zeggen. Tegelijkertijd, waar Aaron zich bevindt, het niveau waarop hij zich bevindt, zijn er niet veel teams die hij niet de beste kans zou geven om te winnen.’

General manager Brian Gutekunst van de Green Bay Packers voorafgaand aan een wedstrijd tegen de Miami Dolphins in het Hard Rock Stadium op 25 december 2022 in Miami Gardens, Fla.

General manager Brian Gutekunst van de Green Bay Packers voorafgaand aan een wedstrijd tegen de Miami Dolphins in het Hard Rock Stadium op 25 december 2022 in Miami Gardens, Fla.
(Megan Briggs/Getty Images)

Packers-hoofdcoach Matt LaFleur heeft eerder zijn interesse getoond in het feit dat Rodgers volgend seizoen onder het middelpunt staat.

Terwijl de Packers wachten op de beslissing van Rodgers, zal de organisatie binnenkort moeten beslissen of Love’s vijfdejaarsoptie wordt overgenomen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Op de vraag of hij denkt dat Rodgers en Love volgend seizoen naast elkaar kunnen bestaan, antwoordde Gutekunst: “Natuurlijk. Maar die jongens werken goed samen in de kamer.”

Previous articleDe positieve updates van Damar Hamlin gaven Josh Allen ‘spiritueel ontwaken’, zegt Bills QB
Next articleBrouwerij Texas annuleert anticensuurbijeenkomst met Kyle Rittenhouse: ‘Geeft onze waarden weer’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.