PayPal hackerangreb afslører kundenavne og cpr-numre

  4
  0

  Sidste torsdag begyndte PayPal at underrette næsten 35.000 af sine kunder at deres konti blev misligholdt mellem 6. og 8. december. I løbet af de to dage hævder PayPal, at der ikke blev stjålet penge fra nogen.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Hvad skete der med PayPal-angrebet?

  Hackerne var stadig i stand til at indhente personlige og private oplysninger, herunder fulde navne, fødselsdato, fysiske adresser, cpr-numre og skatte-id-numre. PayPal standsede indtrængen inden for to dage, nulstillede adgangskoden for berørte brugere og sagde, at der ikke blev forsøgt uautoriserede transaktioner.

  PayPals interne undersøgelse afslørede, at hackerne brugte en metode kendt som credit stuffing til at bryde disse ofres konti.

  PayPals interne undersøgelse afslørede, at hackerne brugte en metode kendt som credit stuffing til at bryde disse ofres konti.
  (Kurt Knutsson)

  Hvordan brød hackerne disse konti?

  PayPals interne undersøgelse afslørede, at hackerne brugte en metode kendt som credit stuffing til at bryde disse ofres konti. Credential stuffing er, når hackere bruger eksisterende legitimationsoplysninger, der allerede flyder rundt på det mørke web til at hacke sig ind på private konti. De bruger bots med lister over brugernavne og adgangskoder erhvervet i tidligere databrud og prøver legitimationsoplysningerne på flere onlinetjenester med håb om, at kunderne ikke for nylig har ændret deres adgangskoder. Det er her dem, der bruger de samme adgangskoder på tværs af flere forskellige konti, kan løbe ind i et stort problem.

  PAS PÅ DENNE ZELLE IMPOSTER FILD PÅ FACEBOOK MARKETPLACE

  For at lære mere om, hvordan du ved, om dine adgangskoder er blevet hacket, skal du gå over til CyberGuy.com og søge “har dine adgangskoder blevet hacket” ved at klikke på forstørrelsesglasset øverst på min hjemmeside.

  Hvad hvis min PayPal-konto blev hacket?

  Hvis du var et af ofrene for dette PayPal angreb, så burde PayPal allerede have nulstillet din adgangskode. Når du skal lave et nyt kodeord, skal du sørge for, at det er et stærkt kodeord med store og små bogstaver, tal og symboler. Virksomheden tilbyder også ofre to års gratis identitetsovervågning fra Equifax.

  Sådan beskytter du dig selv mod hackere i fremtiden

  Selvom PayPal arbejder hårdt på at hjælpe ofrene for dette ondskabsfulde angreb, er der trin, du kan tage for at sikre, at noget som dette aldrig sker for dig.

  • Opret stærke adgangskoder, og brug ikke de samme til flere konti: du kan finde ud af mere om at skabe stærke adgangskoder og gode adgangskodeadministratorer her
  • Brug 2-faktor godkendelse: drage fordel af 2-faktor autentificering for alle tjenester, du bruger, der tilbyder det. Dette er et ekstra trin, der vil holde en hacker ude af dine private oplysninger, selvom de får fingrene i dine loginoplysninger.

  HVORDAN KONTANT BETALING APP Svindel SVINDELER PENGE

  Blev du berørt af PayPal-bruddet? Vi vil meget gerne høre fra dig.

  For flere af mine sikkerhedstip, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleRussian tennis star Khachanov defends Nagorno-Karabakh messages | Tennis News
  Next articleColombia shifts strategy in drug war away from coca eradication | Drugs News

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.