Home World Prins Andrew bouwt een juridische ‘oorlogskas’ van $ 12 miljoen om te...

Prins Andrew bouwt een juridische ‘oorlogskas’ van $ 12 miljoen om te eisen dat Virginia Giuffre claims over seksueel misbruik intrekt: rapporten

16
0

Prins Andreas is naar verluidt een oorlogskas van $ 12 miljoen aan het samenstellen om een ​​rechtszaak te starten tegen Virginia Giuffre, die aanklaagster van seksueel misbruik, in een poging haar te dwingen de beschuldigingen in te trekken – en mogelijk haar excuses aan te bieden – voor de rechtbank.

In een civiele rechtszaak die in 2020 werd aangespannen, beschuldigde Giuffre de hertog van York ervan haar in 2001, toen ze nog maar 17 was, drie keer te hebben verkracht en misbruikt.

Hoewel prins Andrew elk wangedrag heeft weerlegd, stemde hij in met een minnelijke schikking die in februari 2022 aan Giuffre werd betaald onder druk van Buckingham Palace dat schadelijke krantenkoppen het platinajubileum van koningin Elizabeth II afleidden.

Het schikkingsbedrag zou ergens tussen $ 3,6 miljoen en $ 14,8 miljoen liggen.

GHISLAINE MAXWELL BEWEERT PRINS ANDREW, VIRGINIA GUIFFRE FOTO IS ‘FAKE’, HEEFT ‘GEEN GEHEUGEN’ AAN DE PAARVERGADERING

Op een foto uit 2001 die in de rechtbankdossiers was opgenomen, is te zien hoe prins Andrew zijn arm om het middel van de 17-jarige Virginia Giuffre houdt, die zegt dat Jeffrey Epstein haar heeft betaald om seks te hebben met de prins.  Andrew heeft de beschuldigingen ontkend.  Op de achtergrond is Epsteins vriendin Ghislaine Maxwell.

Op een foto uit 2001 die in de rechtbankdossiers was opgenomen, is te zien hoe prins Andrew zijn arm om het middel van de 17-jarige Virginia Giuffre houdt, die zegt dat Jeffrey Epstein haar heeft betaald om seks te hebben met de prins. Andrew heeft de beschuldigingen ontkend. Op de achtergrond is Epsteins vriendin Ghislaine Maxwell.
(Amerikaans Hof van Beroep van het Tweede Circuit)

“Andrew heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is en wil dat eindelijk bewijzen voor een Amerikaanse rechtbank”, zegt een anonieme koninklijke bron tegen The Sun. “Hij werd onder druk gezet om de zaak te schikken om te voorkomen dat hij het platina-jubileum overschaduwde en heeft een hoge prijs betaald, zowel persoonlijk als professioneel.”

De koning is blij voor hem om dit na te streven’, voegde de bron eraan toe. ‘Als staatshoofd kan hij hem niet publiekelijk steunen, maar Andrew is nog steeds zijn broer en hij wil het beste voor hem.’

The Telegraph meldde dat Prins Andrew overleg had gepleegd met zijn advocaten nadat Giuffre in november een afzonderlijke rechtszaak over seksueel misbruik tegen de Amerikaanse advocaat Alan Dershowitz had laten vallen.

Prins Andrew bij de dankdienst in de St. Giles' Church in Edinburgh

Prins Andrew bij de dankdienst in de St. Giles’ Church in Edinburgh
(Fox nieuws)

In wat de hertog van York beschouwde als een “buitengewone ontwikkeling”, gaf Giuffre in gerechtelijke documenten toe dat ze “misschien een fout had gemaakt” door te beweren dat Dershowitz haar als tiener had misbruikt.

The Mirror meldde dat een van de beste advocaten van prins Andrew hem vertelde dat hij ‘het kan vergeten’, en de hertog van York adviseerde om niet achter Giuffre aan te gaan en dat hij ‘gewoon dankbaar moest zijn dat hij niet in de gevangenis zit’.

Hoewel hij de beschuldigingen van seksueel misbruik heeft ontkend zelfs bij het vestigen, Prins Andrew werd ontdaan van zijn militaire titels en liefdadigheidssteun en bevolen zijn HRH-titel niet te gebruiken. Zijn nieuwe juridische strijd tegen Giuffre zou de golf kunnen effenen voor de uiteindelijke terugkeer van de hertog van York naar koninklijke taken.

Virginia Giuffre heeft lang beweerd dat ze werd misbruikt door de hertog van York toen ze minderjarig was.

Virginia Giuffre heeft lang beweerd dat ze werd misbruikt door de hertog van York toen ze minderjarig was.
(Getty-afbeeldingen)

In haar eerste interview na de veroordeling van achter de tralies, uitgezonden op TalkTV Monday, Ghislaine Maxwell, die een gevangenisstraf van 20 jaar uitzit in een federale gevangenis in Florida voor haar rol in een plan om in de loop van een decennium meerdere minderjarige meisjes seksueel uit te buiten en te misbruiken met Jeffrey Epstein, beweerde dat de beruchte foto van prins Andrew en Giuffre in haar Londen huis in 2001 is een “nep”.

De in ongenade gevallen in Oxford opgeleide socialite beweert ook dat ze “geen herinnering” heeft aan de introductie van het paar.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

In een sit-down interview met BBC’s Newsnight in 2019 had Prins Andrew al ontkend dat hij Giuffre had ontmoet en beweerde hij dat de foto van de twee bij Maxwell thuis mogelijk was gemanipuleerd.

De hertog van York trekt naar verluidt fondsen voor de nieuwe juridische strijd tegen Giuffre nadat hij en ex-vrouw Sarah Ferguson vorig jaar hun Zwitserse chalet voor ongeveer $ 12 miljoen hadden verkocht, meldde The Sun. De koningin heeft prins Andrew naar verluidt ook een erfenis van enkele miljoenen ponden nagelaten.

Previous articleUit een nationale economistenenquête blijkt dat meer bedrijven banenverlies bij hun bedrijf verwachten vanwege de angst voor een recessie
Next articleUN body condemns Quran burning in Sweden | News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.