Home Latest Headlines Prins Harry schokt publiek, trekt wenkbrauwen op met meer dan 15 verwijzingen...

Prins Harry schokt publiek, trekt wenkbrauwen op met meer dan 15 verwijzingen naar zijn geslachtsdelen in bombshell m

16
0

Prins Harry schokte lezers in zijn nieuwe memoires “Spare” met meer dan 15 verwijzingen naar zijn mannelijk voortplantingsorgaan.

In de bombshell-memoires die de krantenkoppen halen vanwege zijn persoonlijke onthullingen over leden van de koninklijke familie, maakte de hertog van Sussex 8 verwijzingen naar zijn “penis”, een naar zijn “pik”, 6 naar zijn “todger”, een naar “daar beneden, ” een ander naar zijn “op maat gemaakte peniskussen” en bevatte zelfs een gedetailleerde beschrijving van zijn ervaring met “bevriezing van de penis”.

KING CHARLES, PRINCE WILLIAM, KATE MIDDLESTON MAKEN EERSTE OPENBARE VERSCHIJNINGEN SINDS PRINS HARRY’S ‘SPARE’-DEBUT

In april 2011, vóór het huwelijk van prins William met Kate Middleton, begon Harry aan een 13-daagse trektocht over de Noordpool voor het goede doel “Walking With the Wounded”, dat gewonde voormalige militairen en vrouwen helpt bij de overgang van het leger naar het burgerleven. Bij thuiskomst schrijft Harry dat hij “geschokt was toen hij ontdekte dat mijn onderste regionen ook bevroren waren, en terwijl de oren en wangen al aan het genezen waren, was de todger dat niet.”

Meghan, hertogin van Sussex en prins Harry, hertog van Sussex bezoeken One World Observatory op 23 september 2021 in New York City.

Meghan, hertogin van Sussex en prins Harry, hertog van Sussex bezoeken One World Observatory op 23 september 2021 in New York City.
(Roy Rochlin/Getty Images)

“Mijn penis schommelde tussen extreem gevoelig en borderline getraumatiseerd, de laatste plaats waar ik wilde zijn was Frostnipistan”, schreef hij. “Ik had wat huismiddeltjes geprobeerd, waaronder een die werd aanbevolen door een vriend. Ze spoorde me aan om Elizabeth Arden-crème aan te brengen.”

“‘Mijn moeder gebruikte dat op haar lippen, wil je dat ik dat op mijn todger doe?'”, luidde de autobiografie. “‘Het werkt Harry, geloof me.’ Ik vond een tube en op het moment dat ik hem opendeed, vervoerde de geur me door de tijd. Ik had het gevoel dat mijn moeder daar in de kamer was en ik nam een ​​veeg en bracht het aan… daar beneden.’

PRINS HARRY’S ‘RESERVE’ VERZETTEN ROYAL’S POPULARITEIT; EXPERT ZEGT: ‘TIMING IS AFSCHUWELIJK’

Het verhaal veroorzaakte online een golf van reacties waarbij gebruikers hem bespotten omdat hij de ervaring zo gedetailleerd had gedeeld.

“‘Spare’ van Harry Windsor lijkt minder een rauwe autobiografie te zijn en een meer zorgvuldig gecultiveerd uiteenzetting van slechte besluitvorming… inclusief de keuze om het te schrijven”, schreef Daily Wire Rome-correspondent Bree Dail op Twitter in reactie op de passage. “Niemand hoefde dit te weten, Harry.”

“Ik had nooit gedacht dat ik het zou hebben over prins Harry’s ‘bevroren’ penis voor de kost, maar hier zijn we,” Royal Reporter voor GB News, Cameron Walker, getweet.

Harry ging een paar jaar later op reis naar Antarctica en legde uit hoeveel moeite hij deed om hetzelfde lot te vermijden.

Harry schreef een “heel goede vriend”, gaf de hulp van een naaister om een ​​”op maat gemaakt lulkussen” te maken dat hij beschreef als “vierkant, ondersteunend” en “genaaid uit stukjes van het zachtste fleece, en – genoeg gezegd.”

In de memoires ging Harry ook in op geruchten dat hij en zijn broer onbesneden waren.

PRINS HARRY SPREEKT KING CHARLES VADERSCHAPSGERUCHTEN IN NIEUW BOEK ‘SPARE’

“Mijn penis was een kwestie van openbaarheid, en inderdaad een publieke nieuwsgierigheid,” schreef Harry. “De pers had er uitgebreid over geschreven. Er waren talloze verhalen in boeken en kranten (zelfs The New York Times) over Willy en mij die niet besneden waren.”

“Mama had het verboden, zeiden ze allemaal, en hoewel het absoluut waar is dat de kans op bevriezing van de penis veel groter is als je niet besneden bent, waren alle verhalen onjuist”, voegde hij eraan toe. “Ik ben als baby geknipt.”

Prins Harry schokte het publiek met veelvuldige vermelding van zijn geslachtsdelen in zijn bombshell-memoires "Reserve."

Prins Harry schokte het publiek met zijn veelvuldige vermelding van zijn geslachtsdelen in zijn bombshell-memoires ‘Spare’.
(Chris Jackson)

Er waren andere anekdotes in het boek die bij de lezers de wenkbrauwen deden fronsen.

In één passage beschrijft Harry hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, wat hij omschreef als een “roemeloze episode” met “een oudere vrouw” toen hij rond de leeftijd van 17 was.

“Ze hield heel veel van paarden en behandelde me als een jonge hengst”, schrijft Harry in het boek. ‘Snelle rit, waarna ze me een klap op mijn achterwerk had gegeven en me naar de wei had gestuurd. Onder de vele dingen die er niet klopten: het gebeurde op een grasveld achter een drukke pub.’

Harry beschreef ook de stomende hereniging die hij had met zijn toenmalige vriendin Meghan Markle tijdens de vroege dagen van hun relatie op de sterfdag van zijn moeder, prinses Diana. Hij zei dat Meghan hem een ​​sms had gestuurd dat ze in Londen was aangekomen terwijl hij bloemen aan het leggen was op het graf van zijn moeder met zijn broer William.

Hij beschreef het wachten met “opgehouden adem” buiten Markle’s kamer totdat ze de deur opendeed en “me naar binnen trok”.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Ik wil zeggen dat we een bordje ‘Niet storen’ aan de deur hebben gehangen”, voegde hij eraan toe. “Maar ik denk niet dat er tijd was.”

Previous articleMLB wil een black-outprobleem oplossen dat fans frustreert: rapport
Next articleVoormalig minister van Justitie van Bolsonaro gearresteerd wegens rellen in Brazilië | Nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.