Home Latest Headlines Prinses Eugenie is zwanger en verwacht deze zomer haar tweede kind met...

Prinses Eugenie is zwanger en verwacht deze zomer haar tweede kind met echtgenoot Jack Brooksbank

3
0

Prinses Eugenie, de dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew, verwacht haar tweede kind.

De kleindochter van wijlen koningin Elizabeth II ging dinsdag naar Instagram en deelde een oprechte foto van haar zoon August die haar groeiende babybuil een knuffel gaf. Ze verwelkomde haar eerstgeborene in februari 2021.

“We zijn zo opgewonden om te delen dat er deze zomer een nieuwe toevoeging aan onze familie zal zijn”, schrijft de 32-jarige bij de foto, die is gemaakt door haar man Jack Brooksbank.

Buckingham Palace deelde ook het opwindende nieuws.

PRINS ANDREW EN SARAH FERGUSON’S DOCHTER PRINSES EUGENIE VERDELEN TIJD TUSSEN VK EN PORTUGAL: RAPPORT

“Prinses Eugenie en meneer Jack Brooksbank zijn verheugd aan te kondigen dat ze deze zomer hun tweede kind verwachten”, aldus het paleis in een verklaring. “De familie [is] opgetogen en August kijkt er erg naar uit om grote broer te worden.”

Eugenie en Brooksbank, 36, ontmoetten elkaar tijdens een skireis in 2010 in Verbier, Zwitserland. Eugenie zei later tijdens hun verlovingsgesprek dat het “liefde op het eerste gezicht” was. Het stel bleef contact houden toen Eugenie Londen verliet in 2013 voor New Yorkwaar ze werkte voor het online veilinghuis Paddle8.

Jack Brooksbank en prinses Eugenie verlaten St. George's Chapel na hun huwelijksceremonie op 12 oktober 2018 in Windsor, Engeland.

Jack Brooksbank en prinses Eugenie verlaten St. George’s Chapel na hun huwelijksceremonie op 12 oktober 2018 in Windsor, Engeland.
(Zwembad/Max Mumby/Getty Images)

De Engelse zakenman vroeg de prinses in 2018 ten huwelijk tijdens hun vakantie in Nicaragua. Ze hebben de knoop doorgehakt op 12 oktober 2018 in St. George’s Chapel in Windsor Castle.

Ferguson, bekend als ‘Fergie’, schreef in 2021 een open brief aan dochters Eugenie en prinses Beatrice voor Good Housekeeping over het worden van een ‘oma’.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

“Elke dag bedank ik het universum dat ik je moeder mag zijn”, zei de 63-jarige. “Je bent altijd het bloed in mijn aderen geweest. Vanaf het moment dat je klein was, heb je mijn leven compleet gemaakt. Ik kijk naar hoe vol nederigheid, gelach en vreugde je in je hart bent, en ik verwonder me over jullie allebei.”

Prinses Eugenie en August Brooksbank kijken op 5 juni 2022 in Londen vanuit de Royal Box naar de Platinum Jubilee Pageant.

Prinses Eugenie en August Brooksbank kijken op 5 juni 2022 in Londen vanuit de Royal Box naar de Platinum Jubilee Pageant.
(Chris Jackson/Getty Images)

PRINSES EUGENIE DEELT SCHATTIGE THROWBACK MET ECHTGENOOT JACK BROOKSBANK

“Nu, in jullie als moeders, zie ik kracht, moed en standvastigheid, integriteit en goedheid, en de manier waarop jullie elke uitdaging en elk moment omarmen”, deelde ze. “Het is een bijzonder gevoel als je kind moeder wordt. Plots hebben mijn kleine meisjes hun eigen kleintjes… zo’n gevoel om aan te wennen.”

“Maar als ik huil of huil als je wegrijdt, is dat alleen omdat ik zo trots op je ben”, vervolgde Ferguson. “We zijn al 33 jaar alleen, maar nu creëer je je eigen gezin, en ik kan niet gelukkiger zijn voor jullie beiden en voor mijn prachtige schoonzonen, Jack en Edo.”

Previous articleAardbeving in Nepal rammelt dorpen in de Himalaya, 1 dode bevestigd
Next articleAs pressure mounts, Germany remains conflicted on Leopard tanks | Russia-Ukraine war News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.