Home Latest Headlines Psaki noemt Trumps omgang met documenten ‘gruwelijk’, verdedigt Biden nog steeds

Psaki noemt Trumps omgang met documenten ‘gruwelijk’, verdedigt Biden nog steeds

16
0

Voormalig perssecretaris van het Witte Huis, Jen Psaki, haalde uit naar voormalig president Donald Trump terwijl hij de politieke gevolgen voor president Biden bagatelliseerde in de nasleep van geclassificeerd materiaal in zijn bezit gevonden.

Psaki sloot zich donderdag aan bij MSNBC’s “Morning Joe” om haar mening over de kwestie te geven, met als argument de recente schat aan geheime documenten die bij de Penn Biden Centrum en het huis van de president in Wilmington zal in de toekomst geen politiek probleem voor hem zijn.

Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis spreekt tijdens de dagelijkse briefing in het Witte Huis in Washington, woensdag 27 oktober 2021. (AP Photo/Susan Walsh)

Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis spreekt tijdens de dagelijkse briefing in het Witte Huis in Washington, woensdag 27 oktober 2021. (AP Photo/Susan Walsh)
(AP Foto/Susan Walsh)

De ontdekking van geclassificeerde documenten uit Bidens tijd als vicepresident tijdens de Obama-jaren kwam als een verrassing, zei de president dinsdag toen hij de onthullingen toesprak.

BIDEN’S ‘ONVERANTWOORDELIJKE’ BEHANDELING VAN GECLASSIFICEERDE DOCUMENTEN GROTERE ‘LEKKAGE’-RISICO’S DAN TRUMP, ZEGGEN DESKUNDIGEN

Psaki noemde het standpunt van Trump over het weigeren van verkiezingen en het onderzoek van de DOJ als een verschil tussen de twee leiders. Ze noemde Trumps omgang met zijn Mar-a-Lago-geheime documenten ‘gruwelijk’.

“Ze zijn van hem weggelopen [Trump] omdat hij, sommigen van hen, een uitbijter is van verkiezingsontkenning en ook omdat hij een verliezer is,’ zei Psaki. ‘Toch?’

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Degenen van beide kanten van het gangpad hebben betoogd welke president geclassificeerd materiaal erger heeft behandeld.

“Dus dit argument dat dit heel andere geval van Bidens geheime documenten een politiek probleem voor hem zal worden, is aan de andere kant niet eens uitgespeeld”, voegde ze eraan toe. “En ik denk dat dat belangrijk is om op te merken, omdat het verschil, zoals je zei, is wie de democratie verdedigt, en het antwoord daarop is vrij duidelijk.”

Previous articleBiden verklaart ramp in Californië te midden van dodelijke stormen | Overstromingen nieuws
Next articleVoormalig undercoverspion werd drievoudig congreslid Will Hurd ging naar New Hampshire, wat leidde tot speculaties in 2024

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.