Home Latest Headlines Rechter beveelt Trump om $ 1 miljoen te betalen voor ‘frivole’ rechtszaak...

Rechter beveelt Trump om $ 1 miljoen te betalen voor ‘frivole’ rechtszaak tegen Clinton, Comey, Schiff

12
0

Oud-president Donald Trump werd donderdag gedwongen bijna $ 1 miljoen te betalen nadat een districtsrechtbank zijn rechtszaak tegen belangrijke politieke rivalen had afgewezen.

De mislukte rechtszaak werd aangespannen tegen voormalig FBI-directeur James Komey, De Democratische afgevaardigde van Californië, Adam Schiff, voormalig FBI-functionarissen Peter Strzok en Lisa Page, voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en nog veel meer.

Trump en advocaat Alina Habba zullen gedwongen worden om ongeveer $ 938.000 te betalen – verdeeld over de tientallen personen die in de rechtszaak worden genoemd.

TRUMP’S DEPOSITIE ONVERZEGELD IN E. JEAN CARROLL BESLEER RECHTSZAAK

Oud-president Donald Trump

Oud-president Donald Trump
(SAUL LOEB/AFP via Getty Images)

In de rechtszaak beschuldigde Trump de spraakmakende figuren van samenzwering om de zijne te tanken succesvolle presidentiële campagne van 2016.

“Hier worden we geconfronteerd met een rechtszaak die nooit had mogen worden aangespannen, die volkomen lichtzinnig was, zowel feitelijk als juridisch, en die te kwader trouw is aangespannen voor een ongepast doel”, schreef rechter Donald Middlebrooks.

TRUMP SLAMS NYAG JAMES’ ‘BELACHELIJKE’ ZAAK, ZEGT DAT ZIJ ZOU MOETEN ‘FOCUSSEN OP MENSEN DIE MENSEN DODEN’ ALS MISDAAD STIJGT

Voormalig president Donald Trump maakt zijn entree tijdens een bijeenkomst op de luchthaven Minden Tahoe in Minden, Nev., 8 oktober 2022. Trump haalde woedend uit op woensdag 12 oktober en noemde het rechtssysteem van de natie een "gebroken schande" na een uitspraak van een rechter moet hij volgende week onder ede vragen beantwoorden in een rechtszaak wegens laster die is aangespannen door een schrijver die zegt dat hij haar halverwege de jaren negentig heeft verkracht.

Voormalig president Donald Trump maakt zijn entree tijdens een bijeenkomst op de Minden Tahoe Airport in Minden, Nev., 8 oktober 2022. Trump haalde woensdag 12 oktober boos uit en noemde het rechtssysteem van het land een “gebroken schande” nadat een rechter oordeelde dat hij volgende week vragen onder ede moet beantwoorden in een rechtszaak wegens laster die is aangespannen door een schrijver die zegt dat hij haar halverwege de jaren negentig heeft verkracht.
(AP Photo/José Luis Villegas, Pool)

Middlebrooks werd in 1997 verheven tot zijn huidige functie door voormalig President Bill Clinton.

De rechter vervolgde: “De heer Trump is een productieve en verfijnde procespartij die herhaaldelijk de rechtbanken gebruikt om wraak te nemen op politieke tegenstanders. Hij is het brein achter strategisch misbruik van het rechtsproces en hij kan niet worden gezien als een procespartij die blindelings het advies opvolgt.” van een advocaat.”

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

New Yorkse procureur-generaal Letitia James woont op 1 november 2022 een campagnebijeenkomst bij met gemeenschapsleiders in de wijk Jackson Heights in de wijk Queens in New York City.

New Yorkse procureur-generaal Letitia James woont op 1 november 2022 een campagnebijeenkomst bij met gemeenschapsleiders in de wijk Jackson Heights in de wijk Queens in New York City.
(AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez, Bestand)

Na te zijn getroffen met de boetes, Trump trok een soortgelijke rechtszaak in ingediend tegen de New Yorkse procureur-generaal Letitia James.

Trump klaagde James aan als vergelding nadat James beweerde dat de voormalige president en zijn zakenpartners de waarde van bedrijfsmiddelen hadden vervalst.

Previous articleIllinois gun control law slapped with restraining order by judge just days after it goes into effect
Next articleChinees Nieuwjaar brengt nieuwe COVID-19-angsten met zich mee in plattelandsgebieden, aangezien miljoenen mensen naar huis reizen voor vakantie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.