Home Latest Headlines ‘Rust’ zal de productie voortzetten met Alec Baldwin in de hoofdrol na...

‘Rust’ zal de productie voortzetten met Alec Baldwin in de hoofdrol na zijn beschuldigingen van onvrijwillige doodslag

4
0

Alec Boudewijn keert terug voor de hoofdrol in de filmproductie “Rust”, ondanks dubbele beschuldigingen van onvrijwillige doodslag die donderdag zijn ingediend door de New Mexico First Judicial District Attorney.

Melina Spadone, advocaat van Rust Movie Productions, LLC, bevestigde aan Fox News Digital dat de film “op schema ligt om voltooid te worden met Mr. Baldwin in de hoofdrol en Joel Souza als regisseur.”

Halyna Hutchins werd vermoord op de set van New Mexico de westernfilmen Souza raakte gewond door een kogel toen scherpe munitie per ongeluk in een wapen werd geladen dat door Baldwin was afgevuurd tijdens het repeteren van een scène in een kerk op 21 oktober 2021. De acteur heeft sindsdien ontkend dat hij de trekker overhaalde van het pistool dat Hutchins doodde.

Hannah Gutierrez-Reed, die als wapenmaker in de film diende, werd ook beschuldigd van twee tellingen van onvrijwillige doodslag.

ALEC BALDWIN SLAAGT MET ONVRIJWILLIGE DOODSLACHT TER DOOD VAN HALYNA HUTCHINS, WAARUIT TOT 18 MAANDEN GEVANGENIS WORDT GEVANGEN

Alec Baldwin zal terugkeren naar "Roest" productie in hoofdrol na strafrechtelijke vervolging wegens dood cameraman.

Alec Baldwin keert terug naar de productie van “Rust” in de hoofdrol na strafrechtelijke vervolging voor de dood van een cameraman.
(MEGA)

Spadone bevestigde ook dat het project “op de set aanwezige veiligheidssupervisors en vakbondsbemanningsleden zal omvatten, en elk gebruik van werkende wapens of munitie zal verbieden”.

Scherpe munitie was naar verluidt verboden op de filmset “Rust”. De Motion Picture Association heeft actief campagne gevoerd voor updates veiligheidseisen voor vuurwapens.

MICKEY ROURKE VERKLAART ‘NO WAY IN HELL’ ALEC BALDWIN MOET WORDEN BESCHULDIGD VOOR FATALE ‘ROEST’ SCHIETEN

Als Baldwin wordt veroordeeld, kan hij tot 18 maanden gevangenisstraf krijgen.

De advocaat van Baldwin noemde de beschuldigingen een “verschrikkelijke gerechtelijke dwaling” in een verklaring aan Fox News Digital.

Alec Baldwin getoond op de "Roest" film die zich afspeelt op deze foto van de plaats delict.

Alec Baldwin te zien op de filmset “Rust” op deze foto van de plaats delict.
(Santa Fe County Sheriff’s Office)

Luchtfoto van Bonanza Creek Ranch toont de kerk waar acteur Alec Baldwin een proppistool afvuurde.

Luchtfoto van Bonanza Creek Ranch toont de kerk waar acteur Alec Baldwin een proppistool afvuurde.
(AP Foto/Jae C. Hong)

“Deze beslissing vertekent Halina Hutchins‘ tragische dood en vertegenwoordigt een vreselijke gerechtelijke dwaling’, zei Luke Nikas van Quinn Emanuel. Baldwin had geen reden om aan te nemen dat er een scherpe kogel in het pistool zat – of waar dan ook op de filmset. Hij vertrouwde op de professionals met wie hij samenwerkte, die hem verzekerden dat het wapen geen scherpe patronen had. We zullen deze aanklachten bestrijden en we zullen winnen.”

De familie van Hutchins bedankte het kantoor van de sheriff en de officier van justitie nadat de aanklacht bekend was gemaakt.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

“We willen de Santa Fe-sheriff en de officier van justitie voor het afronden van hun grondige onderzoek en het vaststellen dat beschuldigingen van onvrijwillige doodslag gerechtvaardigd zijn voor het doden van Halyna Hutchins met bewuste minachting voor het menselijk leven, “zei een verklaring namens de familie Hutchins via advocaat Brian J. Panish, oprichter partner van Panish Shea Boyle Ravipudi LLP.

Halyna Hutchins was een rijzende ster in de filmwereld.

Halyna Hutchins was een rijzende ster in de filmwereld.
(Fred Hayes)

Ons onafhankelijk onderzoek ondersteunt ook dat kosten gerechtvaardigd zijn. Het is een troost voor de familie dat in New Mexico niemand boven de wet staat. We steunen de aanklachten, zullen volledig meewerken aan deze vervolging en hopen vurig dat het rechtssysteem werkt om het publiek te beschermen en degenen die de wet overtreden ter verantwoording te roepen.”

Hoewel “Rust” de productie in 2023 zal hervatten, zullen de bemanningen niet terugkeren naar New Mexico.

In oktober bevestigde Spadone aan Fox News Digital dat de productie “andere locaties overwoog, ook in Californië, maar dat er geen beslissingen zijn genomen”.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous article49ers verslaan Cowboys, gaan door naar NFC Championship Game terwijl winstreak in leven blijft
Next articleVoormalig minister van Arbeid spotte omdat hij de hebzucht van de bedrijven de schuld gaf van de eierprijzen: ‘Waarom waren ze vorig jaar niet hebzuchtig?’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.