Sådan forhindrer du ansigtsgenkendelseskameraer i at overvåge alle dine bevægelser

  6
  0

  Er du bekymret for ansigtsgenkendelseskameraer overvåger alle dine bevægelser? Nogle store spillesteder og arenaer bruger det som en sikkerhedsforanstaltning og hævder, at det sikrer sikkerhed for gæster og medarbejdere. Teknologien bliver dog også brugt til overvågning og til at blokere folk for at komme ind i virksomheder.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Som det var tilfældet for New Jersey indfødte Kelly Conlan. Conlan var netop på vej gennem sikkerhedskontrollen ved et arrangement i Radio City Music Hall, da sikkerhedsvagten stoppede hende og nægtede at lukke hende ind i et Rockettes-show, fordi deres ansigtsgenkendelsessoftware identificerede hende som en advokat.

  Selvom han ikke er involveret i sagen, arbejder Conlan for det samme advokatfirma der har været involveret i en personskadesag mod en restaurant ejet af MSG Entertainment, som også ejer Radio City Musical Hall. Virksomheden besluttede, at alle advokater, der arbejder for advokatfirmaer, der er involveret i retssager mod dem, er forbudt “fra at deltage i arrangementer på vores spillesteder, indtil denne retssag er blevet løst.” Flere og flere af disse typer ansigtsgenkendelseshændelser sker på landsplan. Så hvad laver du?

  Nå, en nystartet virksomhed har måske svaret på, hvordan du kan forhindre, at dette sker for dig. Firmaet kaldes I stand til atog dens mission er at skabe wearable mode, der vil hjælpe dig med at træffe valget, om du vil have dit ansigt analyseret af ansigtsgenkendelsesenheder eller ej.

  Dens mission er at skabe bærbar mode, der hjælper dig med at beslutte, om du vil have dit ansigt analyseret af ansigtsgenkendelsesenheder eller ej.

  Dens mission er at skabe bærbar mode, der hjælper dig med at beslutte, om du vil have dit ansigt analyseret af ansigtsgenkendelsesenheder eller ej.
  (I stand til at)

  Hvad er Cap_able, og hvad har de skabt?

  Gennem deres Manifesto-kollektion har Cap_able skabt en linje af hættetrøjer, bukser, t-shirts, trøjer og kjoler der er indlejret med kunstig intelligens-algoritmer, der forhindrer ansigtsgenkendelsessoftware.

  DIT TV SPIONER PÅ DIG, MEN DU KAN STOPPE DET

  Ansigtsgenkendelseskameraerne vil enten ikke identificere dig fuldstændigt eller tro, at du er et dyr, der er indlejret i tøjmønsteret, som en giraf, zebra eller hund. Dette giver dig mere kontrol over din krop uden at skulle bekymre dig om, at teknologiske enheder altid overvåger dig.

  Kameraerne vil enten ikke identificere dig fuldstændigt eller tro, at du er et dyr, der er indlejret i tøjmønstret.

  Kameraerne vil enten ikke identificere dig fuldstændigt eller tro, at du er et dyr, der er indlejret i tøjmønstret.
  (I stand til at)

  Hvordan er designs lavet?

  Medstifter og administrerende direktør Rachel Didero kom med ideen til disse designs, mens hun studerede til sin mastergrad på Fashion Institute of Technology i New York. Hun havde læst en historie om, hvordan lejere i Brooklyn kæmpede mod deres udlejer, der ville have en ansigtsgenkendelsesanordning ved indgangen til deres bygning og blev inspireret til at skabe noget, der ville give folk et valg.

  DIT TV SPIONER PÅ DIG, MEN DU KAN STOPPE DET

  Ved at kombinere mode og teknik designer og tester Cap_able hvert billede med et objektgenkendelsessystem kaldet YOLO for at se, om de kan slå et ansigtsgenkendelsessystem. De kan derefter skabe en fysisk version af mønsteret ved hjælp af en computerstyret strikmaskine og skabe det endelige produkt ved hjælp af alle egyptisk bomuld.

  Fungerer designs virkelig?

  Didero siger, at tøjet lige nu virkede omkring 60 % til 90 % af tiden, når det blev testet med YOLO. Selvom Cap_ables algoritmer bliver bedre, skal de også følge med i den hurtige, bevægende teknologiverden.

  Ansigtsgenkendelsesanordninger bliver forbedret hver dag, så de har bestemt deres arbejde skåret ud for dem. Og med produkterne, der starter ved prisen på $300, kan det være svært at sælge for virksomheden. Men de gør en gyldig pointe om invasionen af ​​ansigtsgenkendelse og fortsætter med at arbejde hårdt for at forbedre deres teknologi.

  Cap_ables algoritmer skal også følge med i den hurtige teknologiske verden.

  Cap_ables algoritmer skal også følge med i den hurtige teknologiske verden.
  (I stand til at)

  Der er også nogle andre måder at begrænse din eksponering for ansigtsgenkendelseskameraer på:

  • Bær tøj eller tilbehør, der skjuler dit ansigt, såsom et tørklæde eller hat
  • Du kan også købe tøj med indbyggede kameraer, der kan registrere og advare dig om overvågningskameraer og software
  • Brug teknologi til beskyttelse af privatlivets fred, såsom anti-ansigtsgenkendelse makeupsom er designet til at skjule visse træk i dit ansigt eller slid specialiserede briller som kan udstyres med infrarøde lys eller dele, der kan forvirre ansigtsgenkendelseskameraer
  • Vær opmærksom af dine omgivelser og aktivt kig efter ansigtsgenkendelseskameraer, og prøv at placere dig selv, hvor kameraet ikke kan se dit ansigt
  • Undgå steder hvor ansigtsgenkendelse vides at være i brug.

  BEDSTE EKSPERT-ANMELDTE ADGANGSKODEMANAGERE I 2023

  Her i USA, der er i øjeblikket ingen føderal lov, der kræver, at skilte skal opsættes, hvis ansigtsgenkendelseskameraer bruges på et offentligt eller privat sted. Nogle stater og kommuner har dog love og regler vedrørende brugen af ​​ansigtsgenkendelsesteknologi, og disse love kan kræve, at skilte skal opsættes. Det er vigtigt for dig at tjekke med dine lokale myndigheder for at afgøre, hvilke, hvis nogen, krav der gælder for brugen af ​​ansigtsgenkendelseskameraer i dit specifikke område.

  Hvad er dine overordnede tanker om ansigtsgenkendelseskameraer? Vi vil meget gerne høre fra dig.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleWie is de nieuwe stafchef van Biden, Jeff Zients?
  Next articleChatGPT and the sweatshops powering the digital age | Labour Rights

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.