Home Latest Headlines Santos geeft toe dat hij zich voor ‘de lol’ als vrouw heeft...

Santos geeft toe dat hij zich voor ‘de lol’ als vrouw heeft verkleed, maar ontkent een travestiet te zijn

8
0

De omstreden vertegenwoordiger George Santos, RN.Y., gaf toe dat hij zich “voor de lol” had verkleed als een vrouw op een feest in Brazilië, maar ontkende ooit als dragqueen te hebben opgetreden.

Santos maakte de opmerkingen aan verslaggevers terwijl hij zaterdag op het vliegveld werd betrapt, dagen nadat hij voor het eerst ontkende verslagen van zijn drag queen-verleden als “categorisch onwaar.”

“Nee, ik was geen dragqueen in Brazilië, jongens. Ik was jong en ik had plezier op een festival. Klaag me aan voor het hebben van een leven”, zei Santos tegen verslaggevers, volgens de New York Post.

Santos wordt geconfronteerd met wijdverbreide oproepen tot zijn ontslag uit het Congres omdat hij tijdens het campagnespoor over zijn cv heeft gelogen. Santos heeft toegegeven het grootste deel van zijn opleiding en werkgeschiedenis te hebben verzonnen.

GEORGE SANTOS WIJST OPROEPEN OM AF TE SLUITEN VAN CAMPAGNE-PERSONEEL AF NA ACHTERGRONDCONTROLE ONDEKTE LEUGENS: RAPPORT

Rep. George Santos, RN.Y., vertrekt uit Capitol Hill in Washington, woensdag 11 januari 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Rep. George Santos, RN.Y., vertrekt uit Capitol Hill in Washington, woensdag 11 januari 2023. (AP Photo/Patrick Semansky)

Vorige week werden afbeeldingen vrijgegeven waarop Santos blijkbaar in travestie gekleed was. Eula Rocharde, een drag queen die zegt dat hij Santos kende tijdens zijn tijd in Brazilië, zei dat Santos tussen 2005 en 2008 optrad onder de naam “Kitara”.

Santos verwierp die beweringen aanvankelijk volledig voordat hij erkende dat hij zich dit weekend als vrouw had verkleed.

“De meest recente obsessie van de media die beweert dat ik een dragqueen ben of ‘uitgevoerd’ als een dragqueen is categorisch onjuist”, betoogde Santos op Twitter.

GEORGE SANTOS WEIGERT AF TE TREDEN NADAT NASSAU COUNTY GOP DE IN ONGENAREN CONGRESMAN OPLEIDT OM AF TE TREDEN

“De media blijven buitensporige beweringen doen over mijn leven terwijl ik werk om resultaten te leveren. Ik zal hierdoor niet worden afgeleid of verbijsterd”, vervolgde hij.

Santos wordt geplaagd door een hele reeks schandalen sinds hij in november in het Congres werd gekozen. Een ander recent incident zag een dakloze veteraan beschuldigde hem van diefstal $ 3.000 aan ingezameld geld dat bedoeld was om de operatie van zijn hond te betalen.

Santos ontkende ook dat rapport. Hij zei dat hij geen kennis heeft van de vermeende regeling, die betrokken bij een goed doel hij beweerde te hebben gesticht.

“Nep. Geen idee wie dit is,” zei Santos tegen Semafor toen hem naar de kwestie werd gevraagd.

George Santos op het campagnespoor.

George Santos op het campagnespoor.
(AP Foto/Mary Altaffer)

Rep. George Santos, RN.Y., en Rep. Matt Gaetz, R-Fla., worden beëdigd door voorzitter van het Huis Kevin McCarthy uit Californië, als leden van het 118e congres in Washington, begin zaterdag 7 januari , 2023.

Rep. George Santos, RN.Y., en Rep. Matt Gaetz, R-Fla., worden beëdigd door voorzitter van het Huis Kevin McCarthy uit Californië, als leden van het 118e congres in Washington, begin zaterdag 7 januari , 2023.
(AP Foto/Alex Brandon)

Santos kreeg te maken met zijn eerste grote oproep om af te treden toen de GOP-leiders van Nassau County hem veroordeelden tijdens een persconferentie op 11 januari. Nassau County ligt in zijn congresdistrict in New York.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“De campagne van George Santos vorig jaar was een campagne van bedrog, leugens en verzinsels,” GOP van het district Nassau Dat zei voorzitter Joe Cairo in een verklaring. “Hij heeft geen plaats in de Republikeinse commissie van Nassau County, en hij mag ook geen openbare dienst dienen, noch als gekozen ambtenaar. Hij is niet welkom hier op het GOP-hoofdkwartier.”

Santos is verwikkeld in meerdere lokale, federale en internationale onderzoeken naar beschuldigingen van fraude en het verzinnen van zijn verleden. Tijdens zijn congrescampagne beweerde Santos ten onrechte dat hij afstudeerde aan de universiteit met een diploma in financiën en werkte voor Goldman Sachs en Citibank. Nassau County District Attorney Anne Donnelly opende eind december een onderzoek naar Santos.

Previous articleDit tv udspionerer dig, men du kan stoppe det
Next articleSomalia: Several injured in blast near Mogadishu mayor’s office | News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.