Home Latest Headlines Sarah Ferguson, vriendin van Lisa Marie Presley, gelooft dat wijlen ster stierf...

Sarah Ferguson, vriendin van Lisa Marie Presley, gelooft dat wijlen ster stierf aan een gebroken hart: ‘Ze is nu bij Ben’

8
0

Sarah Ferguson, de vriendin van Lisa Marie Presley, gelooft Het enige kind van Elvis Presley mogelijk overleden aan een gebroken hart.

De singer/songwriter stierf op 12 januari, uren nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen voor een medisch noodgeval. Ze was 54.

“Ik denk dat ze nu bij Ben is”, zei de hertogin van York zaterdag tegen Page Six, verwijzend naar Benjamin Keough.

De enige zoon van de matriarch maakte in 2020 een einde aan zijn leven. Hij was 27.

De Britse koninklijke familie vloog vanuit het VK naar Tennessee voorafgaand aan de herdenkingsdienst van Presley op zondag in Graceland. De ex-vrouw van prins Andrew vertelde de outlet dat ze er was om troost te bieden aan Presley’s drie overlevende kinderen: dochters Riley Keough en tweeling Finley en Harper Lockwood.

LISA MARIE PRESLEY GEËERD IN GRACELAND IN OPENBARE MEMORIAL

Sarah Ferguson, hertogin van York, spreekt op de openbare herdenkingsdienst voor Lisa Marie Presley op 22 januari 2023 in Memphis, Tennessee.  Presley, 54, het enige kind van de Amerikaanse zanger Elvis Presley, stierf op 12 januari 2023 in Los Angeles.

Sarah Ferguson, hertogin van York, spreekt op de openbare herdenkingsdienst voor Lisa Marie Presley op 22 januari 2023 in Memphis, Tennessee. Presley, 54, het enige kind van de Amerikaanse zanger Elvis Presley, stierf op 12 januari 2023 in Los Angeles.
(Jason Kempin / Getty-afbeeldingen)

“Ik denk dat we ervoor moeten zorgen dat Finely, Riley en Harper in de toekomst volledig worden ondersteund”, zei de 63-jarige moeder van twee kinderen. “Ze was zo trots op hen, zo trots. Ze schreef me altijd en zei: ‘Ja, ik ben echt aan het gutsen over hoe geweldig mijn kinderen nu zijn.'”

Ferguson herinnerde zich ook Presleys moeder, Priscilla Presley.

‘Bovendien moeten we nu voor Priscilla zorgen, nietwaar?’ ze zei.

Volgens de Britse DailyMail hebben Ferguson en Presley elkaar ergens in 2009 ontmoet. Fergusons 50e verjaardagsfeest in Londen datzelfde jaar.

Op zondag sprak Ferguson tijdens Presley’s herdenkingsdienst in Graceland.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Sarah Ferguson gelooft dat Lisa Marie Presley mogelijk is overleden aan een gebroken hart na het verlies van haar zoon, Benjamin Keough, in 2020.

Sarah Ferguson gelooft dat Lisa Marie Presley mogelijk is overleden aan een gebroken hart na het verlies van haar zoon, Benjamin Keough, in 2020.
(Dave M. Benett / Getty Images / Bestand)

“Ik sta hier met grote eer omdat we elkaar ‘sissy’ noemden”, zei Ferguson.

“… Sissy, dit is voor jou met genegenheid,” zei ze. “Mijn laat schoonmoeder [Queen Elizabeth II] placht te zeggen dat niets [that] kan worden gezegd kan beginnen met het wegnemen van de angst en de pijn van deze momenten, omdat verdriet de prijs is die we betalen voor liefde. En wat had ze gelijk.”

“We kijken naar Priscilla als een moeder voor Lisa Marie, we kijken naar Lisa Marie en zeggen: ‘Je hebt een zoon verloren’,” vervolgde Ferguson. “Moeders die kinderen verliezen – er zijn geen woorden voor. Dus vandaag praten we over actie. Actie is de manier waarop we vooruit kunnen gaan, we kunnen de vlam aansteken. Dus voor Riley, voor Harper en Finley en de hele familie, marcheren we naar voren om je te steunen. We zijn allemaal bij je. Als je gewoon je hand uitsteekt, zullen we er zijn. Ik zal er zeker zijn.’

Ferguson las toen een gedicht voor van George Frost, de zoon van de Britse tv-journalist David Frost, dat hij voor zijn vader schreef.

“Ik heb mijn leven gehad en genoten van elke seconde. Maar zoals het nu is, wenkte een ander leven”, las ze. “Het is belangrijk om te weten dat ik niet weg ben. En ik hoop dat, op jullie allemaal, mijn licht heeft geschenen. Blijf in de zon, rust nooit in de schaduw. Vervloek mijn afwezigheid niet, want dit licht zul je ontwijken Ik leef in de glimlach, de maan, de sterren en de lucht. En ik voel eeuwige trots als ik jullie allemaal zie vliegen. En voor mijn lieve kinderen die zich afvragen wat ze moeten doen. Heb gewoon een geweldige tijd, zoals ik zal, door jullie heen leven .”

LISA MARIE PRESLEY’S DOCHTER RILEY KEOUGH HEEFT IN HET SHEIM EEN BABYMEISJE VERHEUGD

Ferguson was een van de velen die zich de overleden ster na haar dood herinnerde. Ze ging naar sociale media en deelde een oprechte foto van de twee vrouwen die elkaar omhelzen.

“Ik zeg je elke dag gedag en ik hou van je, mijn mietje, en ik zal je elke dag gedag blijven zeggen”, schrijft Ferguson bij de post. “Je was mijn mietje, een geweldige moeder voor Ben, Riley, Harper en Finley en een buitengewoon liefhebbende dochter voor Priscilla. Je bent al vele jaren mijn toegewijde vriend en ik ben hier voor je familie om ze te steunen en lief te hebben.”

“Ik ben diep bedroefd, mijn mietje, je zit in mijn hart”, voegde Ferguson eraan toe.

Ferguson deelde eerder dezelfde foto ter ondersteuning van haar vriend nadat Benjamin was overleden.

“Je bleef bij me in mijn donkerste moment en ik ben hier in het jouwe”, schreef Ferguson bij die post. “Ik hou van je mijn zus Lisa Marie .. waar, wat ik ook ben met jou, in alle standvastigheid.”

HET LEVEN VAN LISA MARIE PRESLEY OPGROEI MET ELVIS EN PRISCILLA IN HAAR EIGEN WOORDEN

Lisa Marie Presley's laatste publieke optreden was op 10 januari bij de Golden Globes.

Lisa Marie Presley’s laatste publieke optreden was op 10 januari bij de Golden Globes.
(Joe Scarnici / Bestand)

‘Liefste Lisa Marie, Finley, Harper en Riley,’ vervolgde ze. “Je hebt hier een gezin en ik hou van mijn mietje .. hou van je tot in je hart en zal nooit stoppen met van mijn mietje te houden.”

Lisa Marie is te ruste gelegd in Graceland naast haar zoon.

Als u of iemand die u kent zelfmoordgedachten heeft, neem dan contact op met de National Suicide Prevention Lifeline op 1-800-273-TALK (8255).

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleBiden to tap former COVID czar Jeff Zients as new chief of staff: report
Next articleCanada settles residential school reparations lawsuit | Indigenous Rights News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.