Home Latest Headlines Sarah Huckabee Sanders roept Biden White House uit: Karine Jean-Pierre heeft een...

Sarah Huckabee Sanders roept Biden White House uit: Karine Jean-Pierre heeft een ‘verschrikkelijk verhaal te vertellen’

6
0

Ondanks de toenemende druk van verslaggevers heeft de perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, vanaf het podium weinig antwoorden gegeven op vragen over het groeiende schandaal met geheime documenten van president Biden. Als voormalig perssecretaris van het Witte Huis hekelde de gouverneur van Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, het gebrek aan antwoorden van het Witte Huis met “Vos & Vrienden” Dinsdag, met het argument dat Jean-Pierre een “verschrikkelijk verhaal te vertellen” heeft.

KARINE JEAN-PIERRE VERNIETIGD NA ONTDEKKEN OP GECLASSIFICEERDE DOCUMENTEN VAN BIDEN: ‘NIET GEKWALIFICEERD VOOR DEZE FUNCTIE’

SARAH HUCKABEE SANDERS: Het is belangrijk dat verslaggevers behalve Peter Doocy beginnen eindelijk haar voeten bij het vuur te houden en beginnen eindelijk harde vragen te stellen en geen vrijbrief te geven. Ik ben eigenlijk blij geweest met de manier waarop het perskorps van het Witte Huis eindelijk is begonnen aan te dringen op echte antwoorden van dit Witte Huis. Nu hebben ze er helaas geen gekregen, maar ze beginnen in ieder geval agressief vragen te stellen. Laat ze zeker niet van de haak slaan. De manier waarop ze de afgelopen jaren zijn behandeld, is niets vergeleken met de intensiteit en de kritiek die we hadden tijdens de regering-Trump. Maar ik ben blij te zien dat ze in ieder geval moeilijke vragen beginnen te stellen. Ik wou dat we wat antwoorden konden krijgen, maar eerlijk gezegd, [Karine Jean-Pierre] heeft een vreselijk verhaal te vertellen. Het verschil is dat toen ik in de regering-Trump zat, we een geweldig verhaal te vertellen hadden. De economie bloeide. Ons land was veiliger. Onze grens was veiliger. Er gebeurden dingen die positief waren. Ze heeft geen van die dingen om over te praten, en dat maakt haar werk oneindig veel moeilijker.

BESTAND - Op deze maandag 11 maart 2019, bestandsfoto, spreekt de perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Sanders, tijdens een nieuwsbriefing in het Witte Huis in Washington.  (AP Foto/ Evan Vucci, Bestand)

BESTAND – Op deze maandag 11 maart 2019, bestandsfoto, spreekt de perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Sanders, tijdens een nieuwsbriefing in het Witte Huis in Washington. (AP Foto/ Evan Vucci, Bestand)
(AP Foto/ Evan Vucci)

Het is moeilijk om te weten of ze het gewoon niet begrijpt omdat ze de informatie niet krijgt of gewoon niet weet hoe ze effectief moet communiceren. Dat is een vraag die ik aan haar zou overlaten. Ik ben gewoon blij dat ze druk beginnen uit te oefenen. Ik denk dat het Amerikaanse volk veel betere antwoorden verdient dan ze uit dit Witte Huis krijgen.

Previous articleHet ministerie van Buitenlandse Zaken geeft een reiswaarschuwing voor Cancun uit nadat taxichauffeurs Uber-chauffeurs en passagiers hebben aangevallen
Next articleEagles’ CJ Gardner-Johnson zegt dat zijn auto werd gestolen na playoff-overwinning op Giants

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.