Home Latest Headlines Schooldistrict in Pennsylvania moedigt leraren aan om de genderidentiteit van studenten niet...

Schooldistrict in Pennsylvania moedigt leraren aan om de genderidentiteit van studenten niet aan ouders bekend te maken

6
0

EEN schooldistrict in Pennsylvania heeft onlangs een voorgesteld beleid uitgebracht dat leerkrachten verbiedt ouders te informeren over de genderidentiteit of voorkeursvoornaamwoorden van hun kind, tenzij wettelijk vereist.

Het schooldistrict van Upper Moreland voorgesteld beleid over “Transgender en Gender Diverse Students” werd besproken tijdens een schoolbestuursvergadering op 17 januari.

Het gebruik van voornaamwoorden, favoriete badkamers en diversiteitstraining voor personeel vallen allemaal onder het nieuwe beleid.

De richtlijnen bieden definities van verschillende termen over genderidentiteit, waaronder ‘biologische seks’, ‘genderfluïde’, ‘genderqueer’ en ‘vragen stellen’.

SCHOOLDISTRICT IN ARIZONA ONTKENT BESCHULDIGINGEN VAN HET GEHEIM HOUDEN VAN ‘TRANSGENDERONDERSTEUNINGSPLAN’ VERBORGEN VOOR OUDERS

Het beleid van het Upper Moreland School District op "Transgender en genderdiverse studenten" werd besproken tijdens een schoolbestuursvergadering op 17 januari.

Het beleid van het Upper Moreland School District inzake “Transgender en Gender Diverse Students” werd besproken tijdens een schoolbestuursvergadering op 17 januari.
(Schooldistrict Upper Moreland)

In het voorgestelde beleid wordt leraren en personeel afgeraden ouders te informeren over de genderidentiteit of het gebruik van voornaamwoorden van hun kind, tenzij dit wettelijk verplicht is. Bij gesprekken met ouders stelt de gids dat het schoolpersoneel zich uitsluitend moet concentreren op het behandelen van schoolgerelateerde onderwerpen.

“Om de vertrouwelijkheid te waarborgen bij het bespreken van een bepaald probleem, zoals gedrag, discipline, cijfers, aanwezigheid of gezondheid, moet de focus van het schoolpersoneel specifiek schoolgerelateerd zijn en niet op de genderidentiteit of -expressie van de student”, luidt de gids.

Non-profit oudergroep Parents Defending Education hekelt het voorstel om informatie achter te houden voor ouders.

“Scholen hebben alleen gezag over kinderen omdat hun ouders dat gezag delegeren”, zei PDE-directeur Outreach Erika Sanzi in een verklaring aan FOX News Digital. “Ouders geven toestemming aan de school om Tylenol toe te dienen of de foto van hun kind op een flyer te gebruiken. Het is een volledig verraad van vertrouwen voor een school om informatie achter te houden en ouders opzettelijk te misleiden over de genderidentiteit van hun kind op school, een kwestie die veel meer gevolgen heeft dan Tylenol nemen.”

Leraren en personeel wordt geadviseerd om ouders niet te vertellen over de genderidentiteit of het gebruik van voornaamwoorden van hun kinderen, tenzij wettelijk vereist.

Leraren en personeel wordt geadviseerd om ouders niet te vertellen over de genderidentiteit of het gebruik van voornaamwoorden van hun kinderen, tenzij wettelijk vereist.
(iStock)

Het voorgestelde beleid houdt ook in dat “positieve informatie” over transgenderkwesties moet worden opgenomen in het curriculum en dat het district moet proberen ervoor te zorgen dat informatie over deze onderwerpen toegankelijk is op schoolcomputers.

Het district zegt dat het “personeelstraining en voortdurende professionele ontwikkeling” zal geven om “intimidatie en discriminatie te voorkomen, te identificeren en erop te reageren”.

“Om een ​​veilige en ondersteunende schoolomgeving voor alle studenten te bevorderen, zal het district onderwijs en training over genderexpansieve en transgenderstudenten opnemen in hun curriculum, leiderschapstrainingen voor studenten en professionele ontwikkeling van het personeel”, stelt het beleid.

PROVIDENCE OPENBARE SCHOLEN BESCHULDIGD VAN DISCRIMINATIE VAN BLANKE LEERKRACHTEN IN RADICALE Gelijkheid AGENDA

Het voorgestelde beleid houdt daar ook rekening mee "positieve informatie" over transgenderkwesties moet in het curriculum worden opgenomen.

Het voorgestelde beleid houdt ook in dat “positieve informatie” over transgenderkwesties in het curriculum moet worden opgenomen.
(Getty)

Het voorstel stelt ook dat er een genderneutrale kledingvoorschrift zal zijn, “gelijkwaardige leermogelijkheden” op school en dat studenten moeten worden aangesproken met de naam en voornaamwoorden die overeenkomen met hun genderidentiteit.

Studenten zouden toiletten of kleedkamers kunnen gebruiken en deelnemen aan sportteams die aansluiten bij hun genderidentiteit.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Schoolpersoneel wordt dringend verzocht pesten tegen transgenderleerlingen te beschouwen als seksuele intimidatie en dienovereenkomstig onderzoek te doen naar leerlingen.

Het Upper Moreland School District reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van FOX News Digital.

Previous articleTimeline of political relations between Sweden and Turkey | NATO News
Next articleThe Ukrainians using embroidery to stand up to Russia | Russia-Ukraine war

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.