Home Sports Sociale media roosteren het vreemde laatste spel van Cowboys in verlies tegen...

Sociale media roosteren het vreemde laatste spel van Cowboys in verlies tegen 49ers

6
0

Met nog zes seconden op de klok en een touchdown achter, de Dallas-cowboys bevonden zich in een situatie die om wat bedrog op hun eigen 24-yardlijn vroeg om een ​​schot in de eindzone te maken.

Maar niemand had verwacht wat de Cowboys deden toen ze in de rij stonden voor het laatste spel in de 19-12 nederlaag tegen de San Francisco 49ers, die doorgaan naar het NFC-kampioenschap.

Teruglopend op Ezechiël Elliott was het centrum voor Dallas, en geen andere aanvallende linemen omsingelden hem. In plaats daarvan stonden de linemen wijd aan de linker- en rechterkant van de scrimmagelijn en het was duidelijk dat de Cowboys iets geks zouden proberen in hun laatste wanhopige poging.

Brock Purdy #13 van de San Francisco 49ers ontmoet Dak Prescott #4 van de Dallas Cowboys na een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Dallas Cowboys in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië .

Brock Purdy #13 van de San Francisco 49ers ontmoet Dak Prescott #4 van de Dallas Cowboys na een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Dallas Cowboys in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië .
(Michael Owens/Getty Images)

In plaats daarvan was het stuk heel snel afgelopen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Terwijl Elliott de bal brak, werd hij snel overreden door een 49ers passeren rusher – Prescott had een snelle drop voordat hij naar rookie KaVontae Turpin gooide, die onmiddellijk werd geraakt om het duel te beëindigen.

49ERS OUTDUEL COWBOYS, GAAN NAAR NFC-KAMPIOENSCHAPSPEL ALS WINSTREEK BLIJFT

De lijnwachter van Turpin kon Jimmie Ward niet snel genoeg bereiken voor het blok, en het was gemakkelijk voor de ervaren cornerback om de deal te bezegelen.

De reeks van de Cowboys dat ze het NFC-kampioenschap sinds 1995 niet hebben bereikt, gaat door, en net als vorig jaar kwam het op een vreemd laatste spel.

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland (26) tijdens de eerste helft van een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland (26) tijdens de eerste helft van een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.
(AP Foto/Josie Lepe)

Deze keer was het logischer voor Dallas om te proberen de 49ers te misleiden. Maar vorig seizoen, toen Prescott door het midden rende om meer afstand te winnen, liep de klok af en vierden de 49ers feest in het AT&T Stadium in Dallas.

GEORGE KITTLE VAN 49ERS MAAKT EEN ONGELOOFLIJKE VANGST OM DE GO-AHEAD TOUCHDOWN TE HELPEN

Cowboys-fans waren razend, aangezien Dallas een kans had om de wedstrijd te winnen met een touchdown. Maar in plaats van woede en vitriool op sociale media te delen, roosterde NFL Twitter gewoon het spelontwerp.

Dak Prescott #4 van de Dallas Cowboys reageert tijdens de tweede helft van de wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi's Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.

Dak Prescott #4 van de Dallas Cowboys reageert tijdens de tweede helft van de wedstrijd tegen de San Francisco 49ers in de NFC Divisional Playoff-wedstrijd in Levi’s Stadium op 22 januari 2023 in Santa Clara, Californië.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het is weer terug naar de tekentafel voor Jerry Jones and the Cowboys, die naar het laagseizoen gaan zonder hun Super Bowl-doel te behalen.

Previous articleVoormalig minister van Arbeid spotte omdat hij de hebzucht van de bedrijven de schuld gaf van de eierprijzen: ‘Waarom waren ze vorig jaar niet hebzuchtig?’
Next articleStefon Diggs van Bills, die gefrustreerd was door Josh Allen aan de zijlijn, vlucht uit de kleedkamer na verlies: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.