Home Sports Sportexpert hekelt Flyers-speler voor het overslaan van de Pride-festiviteiten van het team...

Sportexpert hekelt Flyers-speler voor het overslaan van de Pride-festiviteiten van het team en roept NHL op om Philly te beboeten

6
0

De Canadese sportexpert Sid Seixeiro heeft een aanslag gepleegd Philadelphia-vliegers verdediger Ivan Provorov voor zijn beslissing om de festiviteiten van de organisatie rond de Pride-avond te boycotten en de NHL te raken omdat hij het op woensdagochtend in een lange tirade had laten gebeuren.

Seixeiro verscheen op “Breakfast Television” en riep de NHL op om de Flyers een boete te geven vanwege Provorov en zei dat de competitie moest “opnieuw evalueren” hoe het homorechten ondersteunt.

“Het thema van de National Hockey League is dat hockey voor iedereen is. Het thema is niet dat hockey voor iedereen punt, punt, punt is, tenzij je niet in homorechten gelooft, doe dan wat je wilt,” zei hij. “Als de National Hockey League dit gaat doen, als een competitie dit gaat doen, doe het dan goed of heroverweeg wat je doet, want er zijn niet veel repercussies die ik zie van welke competitie dan ook.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Sid Seixeiro woont Rogers Upfronts bij in Rogers Centre op 6 juni 2016 in Toronto, Canada.

Sid Seixeiro woont Rogers Upfronts bij in Rogers Centre op 6 juni 2016 in Toronto, Canada.
(Sonia Recchia/WireImage)

“Nu zou het kunnen veranderen met de NHL. Ik denk dat je de Flyers hiervoor een boete van $ 1 miljoen geeft, ik maak geen grapje. Zoek dit uit en stop met het beledigen van mensen op avonden waar het daar niet om gaat. Het gaat om inclusiviteit. De National Hockey League Ik moet dit aanvallen en uitzoeken, want wat ik gisteravond hoorde was beledigend en sloeg nergens op.

“Als dat bijvoorbeeld een militaire avond was, als iemand in Canada of de Verenigde Staten op een militaire waarderingsavond geen trui zou dragen voor de wedstrijd, heb je dan enig idee van de opschudding die daarop zou zijn gebeurd? Heb je enig idee de terugslag? Heb je enig idee wat er zou gebeuren op sociale media? Het is belachelijk wat er zou zijn gebeurd.

“Ik denk dat de NHL hier iets moet doen. Dit is niet goed genoeg. Dit is niet goed genoeg. Hockey is voor iedereen punt, punt, punt tenzij je het niet eens bent met homorechten is niet de bewoording die het is. Jij’ je zit hierin of je zit er niet in.”

MAJOR LEAGUE SPORTS GAAN WAKKER, MAAR RON DESANTIS DUWDE OP EEN GROTE MANIER TERUG

Ivan Provorov van de Philadelphia Flyers schaatst tijdens warming-ups voor de Sharks-wedstrijd in SAP Center op 29 december 2022 in San Jose, Californië.

Ivan Provorov van de Philadelphia Flyers schaatst tijdens warming-ups voor de Sharks-wedstrijd in SAP Center op 29 december 2022 in San Jose, Californië.
(Kavin Mistry/NHLI via Getty Images)

Provorov nam niet deel aan pregame-opwarmingen toen het team truien met Pride-thema droeg en stokken gebruikte die waren omwikkeld met regenboog Pride-tape. Hij noemde zijn Russisch-orthodoxe religie als reden waarom hij niet meedeed. Hij speelde uiteindelijk in de wedstrijd tegen de Anaheim eenden.

“Ik respecteer iedereen en ik respecteer ieders keuzes”, zei hij na de wedstrijd tegen verslaggevers. “Mijn keuze is om trouw te blijven aan mezelf en mijn religie. Dat is alles wat ik ga zeggen.”

Seixeiro betwistte dat de religieuze overtuigingen van Provorov van invloed waren op de beslissing of hij deelnam aan de Pride-avond.

“En nog een laatste punt – niets maakt me meer bang dan enig mens die zegt dat ik dit niet doe vanwege mijn religieuze overtuigingen,” zei hij. “Want als je kijkt naar de levens van mensen die dat normaal gesproken in het openbaar zeggen, zou je moeten overgeven om wat je zag. Je zou overgeven aan wat je zag. En ik heb dat een miljoen keer op veel verschillende manieren gezien. Dus Geef me dat niet. Met respect, geef me dat niet, want niemand is perfect. Voed me niet met de lijn van religieuze overtuigingen en plotseling zal de NHL dit terugdraaien.

NHL TERUGSLAG NA GOV VAN FLORIDA. HET KANTOOR VAN RON DESANTIS VERKLAART LEAGUE VOOR ‘DISCRIMINERENDE’ BANENBEURS

“De National Hockey League moet die organisatie vandaag een boete van $ 1 miljoen opleggen en opnieuw evalueren hoe ze homorechten ondersteunen, want dat is beledigend. Dat is trending topic nr. 1 in Canada. Dat is beledigend wat er in Philadelphia is gebeurd. Als de NHL het serieus meent dit, zeggen ze dat ze zijn, we zullen zien. We zullen zien hoe serieus ze vandaag zijn. Maar dat hele ding was verkeerd behandeld. Een deel van mij kon het niet geloven. Een deel van mij zou kunnen geven hoe de NHL soms met dingen omgaat. “

Het scorebord tijdens de Flyers-wedstrijd tegen de Anaheim Ducks in Wells Fargo Center op 17 januari 2023 in Philadelphia.

Het scorebord tijdens de Flyers-wedstrijd tegen de Anaheim Ducks in Wells Fargo Center op 17 januari 2023 in Philadelphia.
(Tim Nwachukwu/Getty Images)

De NHL leek niet klaar te zijn om iemand een boete te geven vanwege de beslissing van Provorov.

“Hockey is voor iedereen is het overkoepelende initiatief waarmee de League clubs aanmoedigt om de diversiteit in hun respectieve markten te vieren en te werken aan meer gastvrije en inclusieve omgevingen voor alle fans”, aldus de competitie in een verklaring. “Clubs beslissen wie ze vieren, wanneer en hoe – met advies en ondersteuning van de League. Spelers zijn vrij om te beslissen welke initiatieven ze steunen, en we blijven hun stemmen en perspectieven op sociale en culturele kwesties aanmoedigen.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De uit Rusland afkomstige, die bezig is aan zijn zevende seizoen bij de Flyers, ontving reactie op sociale media voor de boycot.

Previous articleRegering van Texas Abbott gaat derde ambtstermijn in met gelofte voor veiligere scholen
Next articleVS draagt ​​militaire wapenvoorraad over van Israël naar Oekraïne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.