Home Sports Super Bowl-kampioen doodt bergleeuw met pijl en boog

Super Bowl-kampioen doodt bergleeuw met pijl en boog

6
0

Dirk Wolfe voegt iets toe aan zijn prijzenkast.

De kampioen van de Super Bowl 50 werd gevraagd om op een bergleeuw te jagen nadat deze “een verwoesting had aangericht in een landelijke buurt” in Colorado.

De bergleeuw had twee honden en een muilezelhert gedood, de eerste De Denver Broncos defensief einde zei in een Instagram-bericht.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Derek Wolfe van de Denver Broncos viert feest na een ontslag in het derde kwartaal tegen de Carolina Panthers tijdens Super Bowl 50 in Levi's Stadium op 7 februari 2016 in Santa Clara, Californië.

Derek Wolfe van de Denver Broncos viert feest na een ontslag in het derde kwartaal tegen de Carolina Panthers tijdens Super Bowl 50 in Levi’s Stadium op 7 februari 2016 in Santa Clara, Californië.
(Ezra Shaw/Getty Images)

Wolfe zei dat hij meer dan 9.600 voet had gewandeld voordat hij uiteindelijk de grote kat vond. Toen hij het eenmaal had gevonden, pakte hij zijn wapen en doodde de leeuw.

“Uitgeput, uitgedroogd, krampend trok ik mijn rug naar achteren [bow] en stuurde een [arrow] door hem,” Wolfe schreef. “Toen moest ik met hem achteruit de berg af kruipen om hem bij de vrachtwagen te krijgen.”

Wolfe voegde eraan toe dat hij “stierf bijna op die berg.”

Derek Wolfe van de Denver Broncos staat aan de zijlijn tijdens het volkslied voor de start van de Super Bowl 50 tegen de Carolina Panthers in Levi's Stadium in Santa Clara, Californië, 7 februari 2016.

Derek Wolfe van de Denver Broncos staat aan de zijlijn tijdens het volkslied voor de start van de Super Bowl 50 tegen de Carolina Panthers in Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië, 7 februari 2016.
(AAron Ontiveroz/The Denver Post via Getty Images)

JOHN HARBAUGH ZEGT DAT ER ‘200% KANS’ IS LAMAR JACKSON BLIJFT BIJ RAVEN

De leeuw leek op zijn minst overeen te komen met Wolfe’s 6-foot-5 frame, en hij schatte dat hij “waarschijnlijk” 195 pond woog.

Wolfe was een tweede ronde (36e algemeen) van Denver in de NFL Draft 2012 en bracht acht seizoenen door bij de Broncos. Hij speelde het seizoen 2020 bij de Baltimore Ravens voordat je het een carrière noemt.

Dirk Wolfe

Dirk Wolfe
(Jed Jacobsohn /Sports Illustrated via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Hij registreerde 299 tackles en 33 zakken in zijn negenjarige loopbaan.

Previous articleNFL-legende Joe Namath dringt erop aan dat Jets dit laagseizoen Aaron Rodgers toevoegt
Next articleAOC stelt zich kandidaat voor herverkiezing in het diepblauwe congresdistrict van New York

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.