Home Latest Headlines Tiener gearresteerd bij dodelijke schietpartij in Mall of America, moeder zou hem...

Tiener gearresteerd bij dodelijke schietpartij in Mall of America, moeder zou hem naar Georgia hebben gereden na Nordstrom-mêlee

14
0

Autoriteiten in Georgië hebben dinsdag een verdachte aangehouden die gezocht werd in verband met een dodelijke schietpartij in de Mall of America vorige maand.

Bloomington, Minnesota, politiechef Booker Hodges vertelde verslaggevers dat de 17-jarige in hechtenis was genomen in Decatur, Georgia, door federale en staatswetshandhavers. De verdachte wordt vervolgd voor doodslag en mishandeling met voorbedachten rade.

Dit komt nadat de 19-jarige Johntae Hudson op 23 december werd doodgeschoten in het winkelcentrum Minnesota, dat zich in Bloomington bevindt.

MAN UIT MINNESOTA VRIJ NA 1998 VEROORDELING VOOR VROUWMOORD ONTBIJT

Een officier staat in Nordstrom in Mall of America na een schietpartij op vrijdag 23 december 2022 in Bloomington, Minnesota. Een verdachte die gezocht wordt in verband met de dodelijke schietpartij in het winkelcentrum in december, werd op dinsdag 17 januari gearresteerd in Georgia. , 2023.

Een officier staat in Nordstrom in Mall of America na een schietpartij op vrijdag 23 december 2022 in Bloomington, Minnesota. Een verdachte die gezocht wordt in verband met de dodelijke schietpartij in het winkelcentrum in december, werd op dinsdag 17 januari gearresteerd in Georgia. , 2023.
((AP foto/Abbie Parr))

Hudson werd acht keer neergeschoten en stierf tijdens een woordenwisseling in de Nordstrom-winkel van het winkelcentrum.

Bewakers van het winkelcentrum, getuigen en eerstehulpverleners probeerden hem te redden terwijl het winkelcentrum tijdens de kerstinkopen op slot ging.

De aangehouden verdachte was er een van vier verdachten aangeklaagd door openbare aanklagers in Minnesota in december. Onder hen zijn twee andere 17-jarigen en de 18-jarige Taeshawn Adams Wright. Wright wordt beschuldigd van tweedegraads moord en tweedegraads mishandeling, terwijl de twee 17-jarigen zijn beschuldigd van tweedegraads oproer terwijl ze gewapend waren met een gevaarlijk wapen.

GEORGIË AANKlager ZAL DEPUNTENNIS NIET AANKLAGEN IN 2022 SCHIETEN VAN SUICIDALE MAN

Hodges maakte dinsdag bekend dat de politie ook de moeder van de tienerverdachte in Golden Valley, Minnesota, heeft gearresteerd. Ze werd beschuldigd van medeplichtigheid aan de verdachte omdat hij hem na de schietpartij naar Georgië zou hebben gereden.

De Mall of America in Bloomington, Minnesota, herbergt meer dan 500 winkels.

De Mall of America in Bloomington, Minnesota, herbergt meer dan 500 winkels.
((Foto door: Michael Siluk/UCG/Universal Images Group via Getty Images))

De verdachte blijft in hechtenis in Georgië in afwachting van uitlevering aan Minnesota.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De US Marshals Service, de Southeast Regional Fugitive Task Force, het Fulton County Sheriff’s Office en het DeKalb County Sheriff’s Office waren dinsdag betrokken bij de arrestatievolgens FOX 5 Atlanta.

“Dit is weer een voorbeeld van wapens die in de handen van onvolwassen jonge mensen worden geplaatst, met dodelijke gevolgen tot gevolg in wat eens veilige openbare plaatsen waren”, zei US Marshal Thomas Brown in een verklaring, meldde het station.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleTom Brady-bewonderaar haalt pagina uit het speelboek van Gisele Bündchen en geeft Bucs-spelers de schuld van het verlies
Next articleFlyers ‘Ivan Provorov bestempeld als ‘homofoob’ terwijl hij wordt geconfronteerd met terugslag voor het boycotten van de Pride-festiviteiten van het team

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.