Home Latest Headlines Tiener sterft op slag tijdens trainingsongeval op racecircuit in Florida: rapporten

Tiener sterft op slag tijdens trainingsongeval op racecircuit in Florida: rapporten

4
0

Tampa Bay Downs en liefhebbers van paardenraces in Florida rouwen om het verlies van een trainingsrijder die zaterdagochtend is omgekomen.

Hometrainer Daniel Quintero, 19, overleden in een trainingsongeval in de faciliteit, volgens de sociale media-accounts van Tampa Bay Downs.

Dat heeft de sheriff van Hillsborough County verteld VOS 13 Afgevaardigden werden rond 7 uur ‘s ochtends naar het circuit geroepen voor meldingen van een man, en paramedici verklaarden hem ter plekke dood.

“De hele racebaangemeenschap betuigt zijn condoleances aan zijn familieleden en vrienden”, aldus een Facebook-bericht in Tampa Bay Downs. Veel mensen die reageerden, vroegen zich af waarom het circuit zaterdag races bleef houden.

FLORIDA REP. GREG STEUBE VRIJGEGEVEN UIT HET ZIEKENHUIS NA EEN VAL VAN 7,5 VOET IN ONGEVAL OP DE WERF: ‘GLORIE GAAT AAN GOD’

Jockeys en hun bedienden nemen een moment van stilte in acht ter ere van de 19-jarige fitnessrijder Daniel Quintero, die vanochtend is overleden bij een trainingsongeval.

Jockeys en hun bedienden nemen een moment van stilte in acht ter ere van de 19-jarige fitnessrijder Daniel Quintero, die vanochtend is overleden bij een trainingsongeval.
(Tampa Bay Downs)

“Het paard van de 19-jarige schoot de verkeerde kant op over de baan en kwam in botsing met een tegemoetkomende galloper die tegen de klok in reed”, aldus Racing Post. De werkrijder en aspirant-jockey waren naar verluidt op slag dood door de impact. Zowel het paard als de andere ruiter bleven fysiek ongedeerd.

“Daniel was een intelligente jongeman”, vertelde ponyruiter Sydney Fried van Tampa Bay Downs aan de Britse tabloid. “Hij lette altijd op alles om hem heen. Hij aarzelde nooit om vragen te stellen en zodra hij het antwoord kreeg, leerde hij heel snel.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Tampa Bay Downs namen om 12:20 uur een moment stilte in acht ter ere van Quintero.

Tampa Bay Downs Facebook, opgericht in 1926, zegt dat ze de enige volbloed racebaan op de wereld zijn westkust van Florida. Het huidige live raceseizoen loopt tot en met 6 mei 2023.

Previous articlePeru evacueert honderden toeristen uit Machu Picchu te midden van wijdverbreide gewelddadige protesten en hardhandig optreden van de regering
Next articleAl Gore has history of climate predictions, statements proven false

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.