Home Sports Tom Brady geeft een met krachttermen beladen antwoord op een vraag over...

Tom Brady geeft een met krachttermen beladen antwoord op een vraag over de toekomst

14
0

Tom Brady maakte heel duidelijk dat hij nog steeds onbeslist is als het gaat om zijn speeltoekomst.

Brady werd gevraagd op de “Let’s Go!” podcast of hij een tijdlijn had waarop hij een beslissing zou nemen over volgend seizoen. Meerdere rapporten hebben aangegeven dat als Brady ervoor kiest om nog een seizoen in de competitie te spelen, dit niet voor de Tampa Bay Buccaneers.

“Als ik wist wat ik ging doen, had ik het al gedaan”, zei hij tegen sportverslaggever Jim Gray. “Ik bekijk het dag voor dag.”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12) verlaat het veld na een NFL wildcard voetbalwedstrijd tegen de Dallas Cowboys, maandag 16 januari 2023, in Tampa, Florida.

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12) verlaat het veld na een NFL wildcard voetbalwedstrijd tegen de Dallas Cowboys, maandag 16 januari 2023, in Tampa, Florida.
(AP Foto/John Raoux)

Brady voegde er toen aan toe: ‘Ik waardeer het dat je het vraagt. Dank je wel.’

De klok begon vorige week voor Brady toen de Buccaneers thuis verloren van de Dallas Cowboys in de NFC-wildcardronde.

De 45-jarige quarterback heeft een paar opties op tafel. Hij zou nog een seizoen kunnen spelen voor de Buccaneers (of een ander team); hij kon helemaal weglopen van het spel en de zonsondergang tegemoet rijden; of hij kan lid worden van de FOX-uitzendcabine, wat hij van plan is te doen als hij helemaal klaar is met voetbal.

Brady zei tijdens de persconferentie na de wedstrijd op 16 januari dat hij even de tijd zou nemen om over zijn toekomst te beslissen.

Tom Brady #12 van de Tampa Bay Buccaneers kijkt toe in de groep tegen de Dallas Cowboys tijdens de tweede helft in de NFC Wild Card playoff-wedstrijd in het Raymond James Stadium op 16 januari 2023 in Tampa, Florida.

Tom Brady #12 van de Tampa Bay Buccaneers kijkt toe in de groep tegen de Dallas Cowboys tijdens de tweede helft in de NFC Wild Card playoff-wedstrijd in het Raymond James Stadium op 16 januari 2023 in Tampa, Florida.
(Julio Aguilar/Getty Images)

“Ik ga naar huis en ga vanavond zo snel mogelijk een goede nachtrust krijgen,” zei Brady. “Er is veel aandacht besteed aan dit spel. Dag voor dag.”

HANDEL BIJ VERPAKKERS’ AARON RODGERS ZOU EEN ‘ASTRONOMISCHE BEDRAG’ WAARD ZIJN: RAPPORT

Er zijn naar verluidt verschillende teams geïnteresseerd in de diensten van Brady voor het seizoen 2023, ondanks dat hij 46 jaar oud is geworden. Ian Rapoport van NFL Network legde eerder deze maand de mogelijke opties uit die Brady heeft.

“Tom Brady is na dit seizoen een free agent. Hij wordt 46 jaar oud en ik zou zeggen dat er een kans is dat hij niet terugkeert naar de Tampa Bay Buccaneers, ondanks het feit dat ze hem heel graag terug willen en van plan zijn om zich in te spannen voor dat,” zei Rapoport.

De NFL-insider voegde eraan toe dat Brady heel goed een nieuwe landingsplek zou kunnen vinden als Tampa Bay niet in zijn toekomst ligt.

“Van de teams die Brady zouden overwegen, waren er een paar die Brady de laatste keer overwogen”, zei hij. “De Tennessee Titans hebben daar nog steeds wat quarterback-vragen. De 49ers, als ze niet besluiten om met Brock Purdy te rocken, zal hij zeker zijn zaak verkondigen. En de Las Vegas Raidersdie een aantal van zijn oude vrienden heeft, waaronder Josh McDaniels.”

16 januari 2023;  Tampa, Florida, VS;  Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12) valt terug om te passen tegen de Dallas Cowboys tijdens een wildcard-wedstrijd in het Raymond James Stadium.

16 januari 2023; Tampa, Florida, VS; Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12) valt terug om te passen tegen de Dallas Cowboys tijdens een wildcard-wedstrijd in het Raymond James Stadium.
(Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Er valt nog veel te beslissen voor Tampa Bay.

Previous articleDOJ treating investigations into Biden and Trump’s handling of classified docs the same, Garland says
Next articleMalaysian lion dancers bring new spirit to ancient tradition | Arts and Culture News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.