Home Latest Headlines Tom Brady is ‘de meest onatletische quarterback in de game’, zegt Hall...

Tom Brady is ‘de meest onatletische quarterback in de game’, zegt Hall of Famer

19
0

Wie zegt dat je een miljoen pond moet bankdrukken en een sprint van 4,2 40 meter moet rennen om de beste quarterback ooit?

Dat is zeker niet het geval met Tom Bradydie algemeen wordt beschouwd als de GEIT met zijn zeven Super Bowl-ringen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady probeert een pass tegen de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft van een NFL-wedstrijd in Levi's Stadium in Santa Clara, Californië, op 11 december 2022.

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady probeert een pass tegen de San Francisco 49ers tijdens de eerste helft van een NFL-wedstrijd in Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië, op 11 december 2022.
(AP Foto/Tony Avelar)

Natuurlijk is Brady verre van de meest atletische persoon die onder het middelpunt staat, maar Hall of Fame quarterback en analist Troy Aikman ging nog een paar stappen verder.

“Ik maak er een grapje over – hij is de meest onatletische quarterback in het spel”, vertelde Aikman aan de “Sports Illustrated Media-podcast” deze week. “Ik ben 56 jaar oud, en ik ben er vrij zeker van dat ik hem kan ontlopen in de 40-yard sprint.”

En ondanks Brady’s sprint van 40 meter in 5,28 seconden op de maaidorser 23 jaar geleden, doet het er eerlijk gezegd niet eens toe.

SEAN MCVAY BLIJFT HOOFDCOACH VAN RAMS: RAPPORTEN

“Hij krijgt de bal eruit, hij creëert geen negatieve acties en daarom is elk team dat een quarterback speelt zoals hij, één – hij is de beste die het ooit heeft gedaan, maar coaches weten dat, ze zien dat, ze herken, deze man, je kunt hem er niet in houden, ‘voegde Aikman toe met zijn achterbakse compliment. “Als je hem een ​​kans geeft in het vierde kwart, wordt het een zware finish.”

Brady, in zijn 23e seizoen, werd opgesteld in de zesde ronde van de 2000 NFL Draft. Nu heeft hij een heleboel NFL-records, terwijl hij strijdt om zijn achtste Super Bowl – wat twee meer zou zijn dan welke andere NFL-franchise dan ook.

Brady en de Tampa Bay Buccaneers neemt het maandagavond op tegen de Dallas Cowboys in hun wildcardronde.

Quarterback Tom Brady van de Tampa Bay Buccaneers schreeuwt het uit na een haastige touchdown tijdens het vierde kwart van een NFL-wedstrijd tegen de Carolina Panthers in het Raymond James Stadium in Tampa, Florida, op 1 januari.

Quarterback Tom Brady van de Tampa Bay Buccaneers schreeuwt het uit na een haastige touchdown tijdens het vierde kwart van een NFL-wedstrijd tegen de Carolina Panthers in het Raymond James Stadium in Tampa, Florida, op 1 januari.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Bucs eindigden met 8-9, maar aangezien ze de NFC South wonnen, zullen ze de wedstrijd organiseren tegen de Cowboys, die met 12-5 eindigden maar tweede werden in de NFC East.

Previous articleAmerikaanse president Biden houdt State of the Union-speech in februari | Politiek nieuws
Next articleKongressen blokerer finansieringsanmodning til Microsoft-headset efter at have testet bekymringer: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.