Home Latest Headlines Tom Cruise’s ‘Top Gun: Maverick’ co-ster Jennifer Connelly denkt dat hij ‘perfect’...

Tom Cruise’s ‘Top Gun: Maverick’ co-ster Jennifer Connelly denkt dat hij ‘perfect’ is, verdient een Oscar-nominatie

5
0

Morgen nominaties voor de 95e Academieprijzen zal worden aangekondigd, en Jennifer Connelly hoopt dat haar “Topkanon: Maverick” Co-ster Tom Cruise heeft zijn naam genoemd.

“Hij is buitengewoon,” legde ze uit aan Variety. “Ik denk dat hij geweldig werk levert in de film,” voegde ze eraan toe.

“Hij is buitengewoon als persoon en fantastisch als acteur, en ik denk dat hij gewoon … perfect is. Ik denk dat hij dat personage zo mooi belichaamt … ik denk dat hij het absoluut verdient”, zei ze in verwijzing naar gerommel dat Cruise een kans zou kunnen pakken Oscar-nominatie.

Cruise hernam niet alleen zijn rol van kapitein Pete “Maverick” Mitchell uit de originele “Top Gun”-film, hij produceerde ook “Top Gun: Maverick.”

Jennifer Connelly speelde samen met Tom Cruise in de zeer succesvolle film "Topkanon: Maverick" als Penny Benjamin.

Jennifer Connelly speelde samen met Tom Cruise in de zeer succesvolle film “Top Gun: Maverick” als Penny Benjamin.
(Max Mumby/Indigo)

‘TOP GUN: MAVERICK’-STER GLEN POWELL VERKLAART HET RUWE ADVIES DAT TOM CRUISE HEM HEEFT GEGEVEN

“Ik denk dat de film echt een goed gemaakte film is, en het is echt moeilijk om zo’n film te maken, weet je,” vervolgde Connelly over de film die internationaal meer dan $ 1,4 miljard opbracht.

Connelly, die Cruise’s liefdesbelang Penny Benjamin speelt, was er snel bij om Cruise’s bijdragen aan de film als geheel te crediteren.

“En denk ook aan het werk van Tom … denk aan de dingen die hij voor die rol heeft gedaan”, legde ze uit. “Naast alle dingen op de grond en hoe geweldig hij is in die scènes en het creëren van die relaties – ik denk dat die relatie die hij heeft met je weet wel, het personage van Miles, zo mooi en ontroerend is”, zei ze over Cruise’s relatie met acteur Miles Tellers personage luitenant Bradley “Haan” Bradshaw.

Jennifer Connelly was lovend over het personagewerk van Tom Cruise met co-ster Miles Teller.

Jennifer Connelly was lovend over het personagewerk van Tom Cruise met co-ster Miles Teller.
(Dave J. Hogan)

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Ze complimenteerde de acteur ook met zijn luchtvaartvaardigheden – waarvan hij er veel zelf deed.

“Het werk dat hij deed om die vliegende reeksen te bereiken … het is iets anders. Echt waar”, merkte ze op aan de uitlaatklep.

Jennifer Connelly vindt dat Tom Cruise genomineerd moet worden voor een Oscar voor zijn werk in "Topkanon: Maverick." Oscar-nominaties worden op 24 januari bekendgemaakt.

Jennifer Connelly vindt dat Tom Cruise genomineerd moet worden voor een Oscar voor zijn werk in ‘Top Gun: Maverick’. Oscar-nominaties worden op 24 januari bekendgemaakt.
(Toni Anne Barson/FilmMagic)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Hoewel “Top Gun: Maverick” was genomineerd voor twee Golden Globe-prijzen in de categorieën Best Motion Picture, Drama en Best Original Song won de film geen trofee en werd Cruise zelf ook niet genomineerd.

Previous articleCongress to return to DC with renewed focus on Biden admin investigations
Next articleDe eigenaar van de cowboys, Jerry Jones, steunt de baan en het besluit van Mike McCarthy om bij kicker Brett Maher te blijven

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.