Home Latest Headlines Tori Spelling deelt update over de toestand van dochter Stella na twee...

Tori Spelling deelt update over de toestand van dochter Stella na twee ziekenhuisopnames: ‘Niet geweldig’

8
0

Tori Spelling onthult meer over de hemiplegische migraine-diagnose van haar dochter Stella.

Spelling deelde voor het eerst een update over haar 14-jarige dochter’s gezondheid op haar Instagram-verhaal, delend dat ze thuis was uit het ziekenhuis. Ze deelde ook waar ze de diagnose van had gekregen.

“Op de Eerste Hulp werd bij haar een hemiplegische migraine vastgesteld. Het is een aandoening die één kant van het lichaam aantast”, legt Spelling uit.

“Tekenen van een hemiplegische migraineaanval zijn vergelijkbaar met wat zich zou voordoen bij een beroerte, die meestal gepaard gaat met plotselinge ernstige hoofdpijn aan één kant van de hersenen, zwakte en gevoelloosheid aan de ene helft van het lichaam.” “Beverly Hills, 90210” aluin voortgezet.

Tori Spelling ging op SiriusXM's "Jeff Lewis Live" waar ze vertelde over de hemiplegische migraine-diagnose van haar dochter.

Tori Spelling ging naar “Jeff Lewis Live” van SiriusXM, waar ze sprak over de diagnose hemiplegische migraine van haar dochter.
(Santiago Felipe/Getty Images)

TORI SPELLING ZEGT ‘HITS BLIJVEN KOMEN’ TERWIJL ZE ONTHULT DAT DE 14-JAAR OUDE DOCHTER STELLA IN HET ZIEKENHUIS IS

Spelling deed er ook een interview over SiriusXM’s “Jeff Lewis Live” dat werd uitgebracht op 19 januari, waar ze meer uitlegde over de toestand van haar dochter. Toen haar aanvankelijk werd gevraagd hoe het met haar dochter ging tijdens het interview, antwoordde Spelling dat Stella “niet geweldig” was.

“Ze is nu twee keer naar de SEH geweest,” zei Spelling. “Iedereen weet dat ze vorige week een keer is geweest, en dan weet je dat ze een paar dagen geleden is gegaan en de diagnose hemiplegische migraine is gesteld.”

Spelling beschreef meer van wat haar dochter ervoer vanwege de aandoening, iets wat Spelling niet wist vóór de diagnose van haar dochter.

TORI SPELLING ZEGT DAD AARON SPELLING ‘HOU HAAR AAN DE GROND’ ONDANKS DAT ‘GEBOREN IN EEN HOLLYWOOD FAMILIE’

Tori Spelling en Dean McDermott delen vijf kinderen, Liam, Stella, Hattie, Finn, Beau en Jack.

Tori Spelling en Dean McDermott delen vijf kinderen, Liam, Stella, Hattie, Finn, Beau en Jack.
(Photo by Paul Archuleta/FilmMagic via Getty Images)

‘De ene kant van je wordt gevoelloos,’ zei ze. “Het bootst bijna een beetje na wat een beroerte zou zijn,” legde Spelling uit.

“Haar linkerarm werd helemaal gevoelloos, ze kon hem niet optillen. Daarna de helft van haar keel, toen haar mond – dus het leek alsof ze een beroerte had gehad,” vervolgde ze.

Wat betreft hoe het nu met Stella gaat, ze ervaart nog steeds enkele symptomen van de erfelijke ziekte en herstelt langzaam.

DOWNLOAD DE FOX NEWS MOBIELE APP VANDAAG NOG

Tori Spelling vertelde dat Stella momenteel een neuroloog ziet na haar twee SEH-bezoeken.

Tori Spelling vertelde dat Stella momenteel een neuroloog ziet na haar twee SEH-bezoeken.
(Foto door Rodin Eckenroth/Getty Images)

“Ze is nog steeds duizelig,” deelde ze. ‘Ze is misselijk. De migraine brak. Elke keer dat ze naar de SEH ging, braken ze hem. Ze gaat naar een neuroloog in het kinderziekenhuis LA.’

Spelling deelt Stella met haar echtgenoot Dean McDermott. Het echtpaar heeft nog vier andere kinderen, Liam, Hattie, Finn en Beau.

Previous articleRob Gronkowski zegt dat hij zich soms ‘superdepressie’ voelde bij Patriots
Next articleKankerbloedonderzoek met behulp van DNA-fragmenten geeft hoop op eerdere opsporing, zeggen onderzoekers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.