Home Politics Trumps verklaring ontzegeld in E. Jean Carroll-rechtszaak wegens laster

Trumps verklaring ontzegeld in E. Jean Carroll-rechtszaak wegens laster

16
0

Vroegere Die van president Trump verklaring in de E. Jean Carroll-rechtszaak wegens smaad is ontzegeld na een bevel van een federale rechter op vrijdag.

De Amerikaanse districtsrechter Lewis Kaplin zei dat hij vrijdag schreef in zijn bevel om de verklaring te ontzegelen Trumps argumenten om de verklaring verzegeld te houden “zijn volkomen ongegrond.”

Carroll beweerde in haar rechtszaak dat Trump haar halverwege de jaren negentig had verkracht in de kleedkamer van een Bergdorf Goodman in New York City, en zei dat haar reputatie in 2019 was geschaad toen Trump ontkende haar te hebben verkracht.

TRUMP REAGEERT OP E. JEAN CARROLL BESLEER RECHTSZAAK NA RECHTER ONTKENT VERTRAGING: ‘EEN HOAX EN EEN LEUGEN’

Oud-president Donald Trump

Oud-president Donald Trump
(Saul Loeb/AFP via Getty Images))

In oktober beval Kaplin Trump om op 19 oktober 2022 plaats te nemen voor een verklaring.

Carroll staat bekend om haar column “Ask E. Jean” die in Elle Magazine stond.

TRUMP WORDT AFGEZET IN E. JEAN CARROLL RECHTZAAK NADAT FEDERALE RECHTER VERZOEK OM UITSTEL AFGEWEZEN HEEFT

Columnist E. Jean Carroll verlaat de federale rechtbank op 22 februari 2022 in New York.  Voormalig president Donald Trump zal volgende week vragen onder ede moeten beantwoorden in een rechtszaak wegens laster die is aangespannen door de schrijver, die zegt dat hij haar halverwege de jaren negentig heeft verkracht, oordeelde een rechter op woensdag 12 oktober 2022. De rechtszaak van Carroll beweert dat Trump haar heeft beschadigd reputatie in 2019 toen hij ontkende haar te hebben verkracht.

Columnist E. Jean Carroll verlaat de federale rechtbank op 22 februari 2022 in New York. Voormalig president Donald Trump zal volgende week vragen onder ede moeten beantwoorden in een rechtszaak wegens laster die is aangespannen door de schrijver, die zegt dat hij haar halverwege de jaren negentig heeft verkracht, oordeelde een rechter op woensdag 12 oktober 2022. De rechtszaak van Carroll beweert dat Trump haar heeft beschadigd reputatie in 2019 toen hij ontkende haar te hebben verkracht.
(AP Foto/Larry Neumeister)

In een e-mail aan supporters in oktober zei Trump dat de beweringen van Carroll een leugen zijn.

“E. Jean Carroll vertelt niet de waarheid, is een vrouw met wie ik niets te maken had, die ik niet kende, en die er ook niet in geïnteresseerd zou zijn haar te leren kennen als ik ooit de kans zou krijgen”, schreef Trump in de e-mail. “Ik ken deze vrouw niet, heb geen idee wie ze is, behalve dat het erop lijkt dat ze vele jaren geleden een foto van mij kreeg, met haar man, terwijl ik mijn hand schudde tijdens een receptie van een liefdadigheidsevenement voor beroemdheden.”

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Oud-president Donald Trump.

Oud-president Donald Trump.
(AP Foto/Andrew Harnik, Bestand)

“Ze verzon helemaal een verhaal dat ik haar ontmoette aan de deuren van deze drukte de stad New York Department Store en binnen enkele minuten ‘bezwijmde’ haar,” voegde Trump eraan toe. “Het is een Hoax en een leugen, net als alle andere Hoaxes die de afgelopen zeven jaar met mij zijn uitgespeeld.”

Lawrence Richard, Brooke Singman en Marta Dhanis van Fox News hebben bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleKongressen blokerer finansieringsanmodning til Microsoft-headset efter at have testet bekymringer: rapport
Next articleRussische functionarissen verklaren ‘geen fout’ voor kunstschaatsster Kamila Valieva in dopingonderzoek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.