Home Latest Headlines TUCKER CARLSON: Antifa is de gewapende militie van de Democratische Partij en...

TUCKER CARLSON: Antifa is de gewapende militie van de Democratische Partij en is weer van kracht

2
0

NIEUWEU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Wat dan ook gebeurde met Antifa? Heb je je dat ooit afgevraagd? De schimmige, zwaarbewapende linkse militiegroep, de jongens gekleed als stormtroopers met zwarte maskers? Je herinnert je ze natuurlijk nog goed, vanaf de zomer van 2020 hebben ze dat jaar onze steden platgebrand. Kerken en politiebureaus en gerechtsgebouwen.

Het doel van het geweld dat ze pleegden, het uitgebreide geweld en de moorden die ze pleegden, was om Donald Trump te verslaan – het land zo chaotisch maken dat kiezers verandering wilden, en dat deden ze effectief. Zo effectief dat Kamala Harris zelf geld inzamelde om hen uit de gevangenis te redden. Uiteindelijk speelde Antifa een cruciale rol in onze presidentsverkiezingen dat jaar, meer dan enig ander georganiseerd blok van kiezers. Toen, op het moment dat Joe Biden werd ingehuldigd, leek Antifa te verdwijnen. Niemand stelde vragen over waar ze heen gingen, laat staan ​​over wie ze waren of wie ze betaalde. Ze hadden hun doel gediend en toen vertrokken ze.

MEDIA BESCHULDIGD VAN OPNIEUW GEWELD DOWNLOADEN TIJDENS ATLANTA-RELS: ‘HET WAS EEN NACHT VAN WOEDE GEPLAND DOOR ANTIFA’

Dus achteraf is het heel duidelijk wie Antifa was en is. Antifa is het gewapende instrument van het permanente democratische establishment in Washington. Het is hun taak om te mobiliseren wanneer dat politiek noodzakelijk is. Dit is iets nieuws in de Verenigde Staten, maar politieke milities zijn een veelvoorkomend kenmerk in de derdewereldpolitiek. Ze waren een nietje in Haïti. In ons land heeft echter maar één partij ze, de Democratische Partij. Zij zijn de enigen met gewapende milities op straat.

Dus met dat in gedachten is het interessant om op te merken dat Antifa weer van kracht is, en dat is waarschijnlijk geen goed teken voor Joe Biden. Als er niets anders is, heeft Antifa een solide staat van dienst in het wegwerken van zittende presidenten. Hier is een verslag van Fox 5 in Atlanta tijdens het weekend:

FOX 5-VERSLAGER: De politie arresteerde zes mensen tijdens het gewelddadige protest waarbij verschillende gebouwen werden beschadigd en een politieauto werd verwoest nadat deze in brand was gestoken. Het centrum van Atlanta brak zaterdagavond uit in een chaos toen een protest een gewelddadige wending nam. Minstens drie gebouwen raakten beschadigd toen relschoppers stenen en stenen gooiden en ruiten verbrijzelden. Minstens twee politieauto’s waren het doelwit. Eén ging zelfs in brand. De politie van Atlanta zegt dat binnen twee blokken van de demonstranten die hun vernietiging beginnen, ze de menigte uiteendrijven. Zes mensen werden gearresteerd. Ze worden allemaal geconfronteerd met acht aanklachten, waaronder binnenlands terrorisme en brandstichting. Slechts één is een inwoner van Georgië.

Laat de wacko’s los. Iemand heeft de gekken losgelaten. Hier is altijd wel een voorwendsel voor. Er is altijd een verhaal. Ze zeggen dat je moet doen alsof het spontaan is. “Het gebeurde gewoon. Ze werden gewoon zo boos dat ze vanuit het hele land naar binnen vlogen om een ​​rel te organiseren.”

Het verhaal achter deze rel, degene die je op tv ziet, is dat een man genaamd Tortuguita, blijkbaar een Antifa-milieuactivist, persoon die zij/het als voornaamwoorden gebruikt, besloot een staatsagent in Georgië neer te schieten, en toen de agenten schoten terug en doodden het als reactie.

De politie blokkeert de straten in het centrum na een protest op zaterdag 21 januari 2023 in Atlanta, na de dood van een milieuactivist die werd gedood nadat de 26-jarige volgens de autoriteiten een politieagent had neergeschoten.

De politie blokkeert de straten in het centrum na een protest op zaterdag 21 januari 2023 in Atlanta, na de dood van een milieuactivist die werd gedood nadat de 26-jarige volgens de autoriteiten een politieagent had neergeschoten.
(AP Foto/Alex Slitz)

Dus dat is het verhaal dat ze vertellen om de rellen te verklaren. Het heeft eigenlijk niet zoveel zin. Maar iedereen in de media loopt hiermee rond, inclusief CNN, en vooral. CNN wendde zich zelfs tot een freelance verslaggever genaamd David Peisner om precies uit te leggen wat er dit weekend in Atlanta is gebeurd. Kijk dit.

DAVID PEISNER: Er is een echte vervaging van de lijnen in het gebruik van het woord ‘geweld’. Is eigendomsvernietiging geweld? Voor sommige mensen is dat zeker zo. Maar weet je, het idee dat het breken van ruiten of andere vormen van vernieling van eigendommen hetzelfde zijn als feitelijk geweld tegen mensen, is een nogal gevaarlijk en glibberig concept. Je blijft deze woorden “gewelddadig, gewelddadig, gewelddadig, gewelddadig” gebruiken. en het wekt de indruk. Ik bedoel, het enige geweld of de enige daden van geweld tegen mensen die ik zag, waren eigenlijk de politie die demonstranten aanpakte.

Waarom praat elke neoliberaal als een sociologieprofessor aan een community college? Merk je dat wel eens op?

Dus dat is David Peisner, door CNN geïdentificeerd als een freelance journalist, die uitlegt dat het eigenlijk niet echt geweld is omdat het tegen eigendom is. Dus als ze je huis platbranden, is dat geen geweld. Het is geen geweld.

Het is altijd hetzelfde script. Weet je nog toen Ali Velshi voor een brandend politiebureau in Minneapolis stond en je vertelde dat de protesten, ik citeer, “over het algemeen niet onhandelbaar waren”, behalve natuurlijk het in brand gestoken politiebureau vlak achter ons. Toen CNN ons vertelde dat de protesten, de protesten, de rellen in Kenosha “vurig maar vooral vreedzaam” waren. Ondertussen werden er mensen vermoord.

Ze zeggen het nog steeds, maar deze keer zijn ze nog luier en corrupter. Die freelance verslaggever David Peisner je net op CNN zag, is eigenlijk geen verslaggever. Hij is een professionele Antifa-apologeet. Hij is een medereiziger voor Antifa. En daar gissen we niet zomaar naar. Deze week ging hij op Twitter om geld in te zamelen voor Antifa, waaronder een GoFundMe voor Tortuguida, de poging tot politiemoordenaar met de verwarrende voornaamwoorden. Dat is de man die CNN een verslaggever belt. Freelance verslaggever.

Dus de vraag is niet of CNN oneerlijk is? Oh, ze zullen alles zeggen.

De vraag is waarom dit specifieke merk van oneerlijkheid. Waarom dezelfde mensen die u waarschuwden voor rechtsextremisten die rondlopen in het Capitool en dekking zoeken voor binnenlands terrorisme in de stad waar ze gevestigd zijn? Houd in gedachten dat dit CNN is die dit zegt, en het was CNN wiens hoofdkantoor, het internationale hoofdkantoor, CNN Center in Atlanta, in mei 2020 door Antifa werd verwoest nadat Saint George Floyd stierf. Onthoud dat?

Dus die dag in mei 2020 kwam Antifa daadwerkelijk in CNN Center. Ze sloegen door de ramen en gingen regelrecht naar binnen. Dus als je CNN bent, zou je zeggen: “Nou, kijk, we zullen Antifa op de ‘niet promoten’-lijst moeten zetten. We kunnen het gewoon niet , we kunnen gewoon geen dekking zoeken voor de mensen die de ruiten van ons internationale hoofdkwartier inslaan.” Maar zij zijn. Ze doen het toch. Waarom doen ze dat?

Omdat CNN eigenlijk niet links is. Ze hebben geen ideologie of geloof. CNN staat bovenal en altijd vierkant aan de kant van de verantwoordelijken. Altijd. Dat is voor wie ze dekking zoeken. Dus ze verdedigen Antifa niet echt. Ze verdedigen de mensen die baat hebben bij Antifa. En dat is de Democratische Partij.

TUCKER CARLSON: WORLD ECONOMIC FORUM BESTAAT OM ‘NATIONALE ECONOMIES TE VERNIETIGEN’

En als u twijfelt aan de connectie, overweeg dan vertegenwoordiger Katherine Clarke van Massachusetts, zij/haar. Katherine Clarke is een van de senior Democraten in het Huis van Afgevaardigden. In feite is zij de Minority Whip. Zij is degene die zo bezorgd was over klimaatverandering. Weet je nog dat ze je vertelde dat haar kinderen er nachtmerries over hadden? Heeft haar er niet van weerhouden om een ​​huis aan de oceaan voor $ 1.000.000 te kopen, maar wat dan ook.

Dus de eigen zoon van Katherine Clarke, Jared Dowell, reed zaterdagavond samen met Antifa in Boston. Hij vernielde een monument op Boston Common toen de politie hem probeerde te arresteren. Jared Dowell en andere demonstranten vielen vervolgens de politie aan, waardoor de specifieke officier uit neus en mond bloedde. Oh, dat was haar zoon.

Katherine Clarke moest hier natuurlijk een verklaring over afleggen. Trouwens, stop met praten over haar persoonlijke leven. Als je wist hoe het persoonlijke leven is van de mensen die de Democratische Partij leiden, zou je hun politiek veel beter begrijpen. Dus Katherine Clarke gaf een verklaring af en verwijst naar haar zoon als haar “dochter” – huh? Natuurlijk – en schreef: “Dit is een heel moeilijke tijd in de cyclus van vreugde en pijn in het ouderschap.”

Het is gewoon, weet je, onderdeel van de cyclus waarin je volwassen zoon zich voordoet als een vrouw en politieagenten aanvalt. Het is volkomen normaal, het maakt gewoon deel uit van de cyclus van het ouderschap. Ja. Nogmaals, als je de details van hun persoonlijke leven zou kennen, zou je hun politiek begrijpen. Dit is de partij van zwakke mannen en ongelukkige vrouwen.

Maar wat je hier in feite hebt, is de officiële goedkeuring van binnenlands terrorisme van het hoogste niveau van de Democratische Partij. En waarom zou je niet? Nogmaals, dit is hun militie. Dit zijn hun door de staat gesanctioneerde stoottroepen en ze zijn in feite immuun voor kritiek.

Dus je gaat naar de gevangenis voor het bezit van een tijdschrift met 10 patronen, maar ze mogen doen wat ze willen. Merrick Garland en Christopher Wray, die de FBI leidt, zorgen ervoor dat beklaagde elke laatste 6 januari jaren in de gevangenis doorbrengt. Hun levens zijn vernietigd, op de no fly-lijst. En toch worden Antifa-terroristen vrijgelaten zodra ze zijn gearresteerd.

Deze week arresteerde de politie in Atlanta de 22-jarige zoon van een chirurg in Kennebunkport, Maine, genaamd Francis Carroll. Voor het geval je je afvraagt ​​wie deze mensen zijn, ze komen uit de belangrijkste democratische demografie, wat natuurlijk geen mensen van kleur zijn, werkende mensen. Dat is onzin.

De belangrijkste democratische demografie zijn luxe professionals en hun gekke kinderen. Dus deze jongen groeide op in een herenhuis van $ 2 miljoen – foto’s van hem op het jacht van zijn vader. Hij werd een maand geleden in Atlanta gearresteerd op beschuldiging van binnenlands terrorisme. Hij viel politieagenten aan en terroriseerde bewoners.

Is hij er nog? Nee. Hij kwam onmiddellijk uit de gevangenis. Dus toen ging hij blijkbaar opnieuw naar een Antifa-rel. Dit weekend zei de politie in Atlanta dat Carroll naar buiten ging en wat meer binnenlands terrorisme pleegde, waaronder brandstichting. Dus waarom stapt deze jongen, de rijke jongen, uit als de mensen die in het Capitool kwamen opdagen, in overeenstemming met hun grondwettelijke rechten, om te klagen over wat echt op fraude leek bij de verkiezingen van 2020, ze naar de gevangenis gingen?

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Wel, heb je ooit gekeken naar het percentage van de beklaagden van 6 januari die een persoonlijk faillissement hebben meegemaakt? Veel hoger dan gemiddeld. Dit waren echte mensen uit de arbeidersklasse, diep gefrustreerd, totaal geen opties meer en ongehoord door iedereen in Washington. Het is geen excuus voor het vandalisme dat sommigen van hen pleegden. Maar het vertelt je dat het een heel andere groep mensen is. Ze gingen niet naar Middlebury of een andere madrassa voor vrije kunsten. Het zijn echte werkende mensen.

Maar ze zitten in de gevangenis en de rijke kinderen zijn vrij. Gaat iemand Merrick Garland vragen om dat uit te leggen? Gaat iemand vragen wat Antifa is? Wie leidt deze groep? Hoeveel rellen moeten ze nog leiden voordat de New York Times geïnteresseerd raakt en een vijfdelige serie publiceert over wat dit is? Wie zijn deze mensen? Wie betaalt dit? Waar overnachten ze? Wat is hun achtergrond? Geef ons wat nieuws over Antifa. Ze zijn de grootste gewapende militie in de Verenigde Staten en we weten niets over ze. Waarom? Omdat ze zijn aangesloten bij de Democratische Partij.

Maar ze vertellen je dat de echte dreiging de kiezers op het platteland zijn met AR-15’s, aanvalswapens. Je moet Republikeinse kiezers ontwapenen. Nee bedankt.

Ontwapenen? Waarom ga je niet door en ontbind je Antifa? Ga volledig RICO op hen af. Laten we eens kijken wie hun leiders zijn. Laten we ze in de gevangenis zien. Dan kun je misschien straatcriminaliteit aanpakken en dan een beetje aandacht besteden aan de drugskartels die het zuidwesten van de Verenigde Staten beheersen. En misschien zul je op dat moment sommige mensen overtuigen om hun AR-15’s te registreren, maar totdat je dat doet, de jouwe.

Previous articleNorth Korea behind $100m crypto theft, FBI says | Crypto News
Next articleSouth Dakota House passes $200M housing package

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.