Home Latest Headlines TUCKER CARLSON: World Economic Forum bestaat om ‘nationale economieën te vernietigen’

TUCKER CARLSON: World Economic Forum bestaat om ‘nationale economieën te vernietigen’

9
0

NIEUWEU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Als je de afgelopen vijf of zes jaar hebt opgelet – en we weten dat je dat hebt gedaan – heb je waarschijnlijk de omgekeerde aard van moderne taal opgemerkt. Vrijwel alles is precies het tegenovergestelde van wat ze beweren dat het is. Dus de mensen die je vertellen dat ze de democratie verdedigen, promoten autoritarisme, wat geen democratie is. Dan eindigt de Black Lives Matter-beweging met het vermoorden van zwarte mensen. Wie had dat zien aankomen?

Dan maken onze volksgezondheidsautoriteiten de bevolking zieker. En dit is onze nieuwe favoriet. Het zogenaamde World Economic Forum lijkt te bestaan ​​om nationale economieën kapot te maken. Geen overdrijving. Houd er rekening mee dat het het WEF was dat de regering van Sri Lanka vertelde moderne kunstmest op te geven. Oh, goed plan, jongens. Ga je gang en probeer het. Resultaat? Het land stortte in en mensen stierven van de honger.

Toen was het het WEF dat promootte Sam Bankman-Fried’s historische Ponzi, de grootste financiële fraude in de geschiedenis. Blijkbaar konden de savants van het World Economic Forum gewoon niet zien dat deze nerveuze, pillenknagende jongen in korte broeken, die letterlijk videogames speelde tijdens interviews, een volkomen transparante oplichter was. Ze hadden geen idee. Ze dachten dat hij een genie was, net als zij.

En natuurlijk was het het WEF dat voorspelde dat de COVID-lockdowns “steden stilletjes zouden verbeteren”, en ze niet zouden veranderen in een onheilspellend hels landschap van werkloosheid, drugsverslaving en misdaad. Het leek op dat moment een goed plan. “Hé, ik heb een idee. Laten we voorkomen dat mensen gaan werken. Daar worden ze rijk van. Het zal stilletjes het leven voor iedereen verbeteren.” Dat is het World Economic Forum voor jou.

TUCKER CARLSON: SHEILA JACKSON LEE HEEFT HAAR LEVEN GEWIJD AAN HET SCHREEUWEN OVER WIT RACISME

Het WEF wordt vaak beschreven als een groep superschurken, maar ze zijn ook hilarisch idioot – niet alleen kwaadaardig, idioot. En trouwens, ze weten het. Ze zijn toch slim genoeg om zich te schamen. Het WEF heeft sindsdien zijn tweet over COVID-lockdowns verwijderd. Het heeft memory hold. De promotie van oplichter Sam Bankman-Fried. Het is gemakshalve zijn advies over Sri Lankaanse kunstmest vergeten, waarop blijkt dat het WEF geen expert is. Niets van dat alles is ooit gebeurd. De lei is schoon.

We zijn dus klaar voor weer een jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, die momenteel aan de gang is. Het evenement ging deze week van start met de 84-jarige Klaus Schwab. Hij is de oprichter van het WEF en belooft ‘de toekomst meester te worden’.

KLAUS SCHWAB: We konden elkaar niet ontmoeten op een uitdagender moment. We worden met zoveel crises tegelijk geconfronteerd. Wat betekent het om meester te zijn over de toekomst? Ik denk een platform te hebben waar alle belanghebbenden van de mondiale samenleving bij betrokken zijn.

“We moeten de toekomst beheersen, de toekomst beheersen.” Het beheersen van de toekomst staat dit jaar dus bovenaan de to-do-lijst van het World Economic Forum. Dat is de eerste aanwijzing dat deze mensen niet hetzelfde leven leiden als jij. Tegen het einde van deze week hoop je wat tijd te vinden om de olie te verversen of misschien wat roosshampoo op te halen bij Rite Aid. Op het World Economic Forum zijn ze van plan de toekomst onder de knie te krijgen. Dat is het soort mensen dat ze zijn.

Hoe gaan ze het trouwens doen? Nou, ze gaan het doen met John Kerry, die ondanks zijn uiterlijk nog leeft. Kerry wordt dit jaar 80 jaar, dus het spreekt vanzelf dat als hij de toekomst onder de knie wil krijgen, hij maar beter moet opschieten. Gelukkig heeft hij een plan. Horloge.

JOHN KERRY: Het is vrij uitzonderlijk dat wij, een selecte groep mensen, vanwege wat ons op een bepaald moment in ons leven heeft geraakt, in staat zijn om in een kamer te zitten en samen te komen en daadwerkelijk te praten over het redden van de planeet. Ik bedoel, het is zo bijna buitenaards om na te denken over ‘het redden van de planeet’. Als je dat tegen de meeste mensen zegt, de meeste mensen, denken ze dat je gewoon een gekke, boomknuffelende, linkshandige, liberale, je weet wel, wereldverbeteraar of wat dan ook bent. En er is geen relatie. Maar echt, dat is waar we zijn.

“Dus de meeste mensen begrijpen het niet, maar we zijn een selecte groep mensen.” Dat zegt John Kerry tegen de aanwezigen van het World Economic Forum, die daar eerlijk gezegd niet aan herinnerd hoefden te worden. Mensen zeggen misschien dat we gekke, boomknuffelende, liberale wereldverbeteraars zijn, maar we kennen de waarheid, namelijk dat we eigenlijk zielloze hebzuchtige geldaanbidders zijn die onze eigen kinderen aan China zouden verkopen voor een voldoende groot belastingkrediet. Schreeuw naar jou, Larry Fink op de derde rij. Vang je in de sushibar.

Dat was De boodschap van John Kerry op het World Economic Forum, wat eigenlijk ook het credo van het WEF is. Maar toen ging John Kerry verder. Wat we vandaag doen, zei hij, om de planeet te redden, is bijna ‘buitenaards’. Met andere woorden, als je ooit vermoedt dat deze mensen buitenaardse wezens zijn, blijkt dat je gelijk hebt. Zij zijn.

En alsof hij het wilde bewijzen, kwam Al Gore zelf opdagen. Op 74-jarige leeftijd is Al Gore net zo onhandig, synthetisch en raar als hij ooit is geweest sinds de achtste klas tot nu toe. Hoewel hij op dit moment veel, veel rijker is dankzij Google-aandelen.

Is het je ooit opgevallen hoe rijker mensen worden, hoe meer ze op Bill Gates lijken. Het is niet jouw verbeelding. Al Gore bewijst in zijn eentje die theorie. Hier was hij vandaag.

AL GORE: Kijk naar de xenofobie en politieke autoritaire trends die voortkomen uit slechts een paar miljoen vluchtelingen. Hoe zit het met een miljard? We zouden ons vermogen tot zelfbestuur op deze wereld verliezen. We moeten handelen.

Al Gore reageert tijdens de 53e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum, WEF, in Davos, Zwitserland.  Woensdag zei hij dat de Inflation Reduction Act vooral een wet op de klimaatverandering is.

Al Gore reageert tijdens de 53e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum, WEF, in Davos, Zwitserland. Woensdag zei hij dat de Inflation Reduction Act vooral een wet op de klimaatverandering is.
(AP)

Altijd boos, altijd schreeuwend. Dikker, maar nog steeds chagrijnig. Het zijn nu klimaatvluchtelingen. Het zijn klimaatvluchtelingen, miljoenen. Het zijn geen economische migranten die de ellende van Tegucigalpa ontvluchten voor de genereuze sociale voorzieningen van El Paso. Nee dat zijn ze niet. Het zijn klimaatvluchtelingen die geen andere keuze hebben dan hun leven te riskeren met coyotes omdat je in een levensgrote Silverado rijdt. Illegale immigratie is jouw schuld, Midden-Amerika. Het is niet onze schuld. Wij hebben er niets mee te maken. We runnen gewoon de wereld.

Als dit allemaal begint te klinken als een slecht CNN-segment, een parade van zelfverzekerde, domme mensen, rijk aan zelfrespect, laag in wijsheid, moraliserende lezingen geven onder elkaars applaus, nou, laten we bevestigen dat voor jij. Waar was Don Lemon? Waarom was hij er niet? Nou, dat was hij niet. Dat staat ongetwijfeld op het programma van volgend jaar.

Dit jaar – we verzinnen dit niet – Amerika’s favoriete werkloze mediacriticus. Mr Brian Stelter, dames en heren. Horloge.

BRIAN STELTER: Het duidelijke en actuele gevaar van desinformatie is ons gesprek hier vanmiddag. Het volgt op een sessie van zojuist over het doorbreken van wantrouwen en die zijn natuurlijk met elkaar verbonden. Dus ik hoop dat we daar kunnen beginnen. Ik ben Brian Stelter, voorheen van CNN, nu fellow aan Harvard University. Ter herinnering, de hashtag is WEF23. We kunnen proberen wat echte informatie de wereld in te sturen om alle gekte goed te maken.

“Maak het goed voor alle gekken.” De conclusie dit jaar op het World Economic Forum is dat mensen die niet op het World Economic Forum zijn te veel vrijheid van meningsuiting hebben, te veel slechte ideeën, te veel gekkigheid en te veel kans om te praten. Ze praten daarbuiten nog steeds. Stop ze voordat ze nog meer praten.

Dus als je de indruk krijgt dat ‘s werelds meest middelmatige mensen en minst zelfbewuste mensen deze week allemaal samenkomen in Zwitserland, dan heb je iets op het spoor. Het kan zelfs de moeite waard zijn om een ​​deelnemerslijst te hebben om er zeker van te zijn dat geen enkele persoon die er deze week was ooit op enigerlei wijze macht over u heeft. Als een van deze mensen toezicht houdt op de bakverkoop op de school van uw kind, bel dan de politie. Ze zijn niet gekwalificeerd.

Dus met dat in gedachten was het interessant om congreslid Maria Salazar uit Florida daar te zien. Maria Salazar zit nog niet zo lang in het Congres, maar ze heeft haar tijd besteed aan laserfocus op het helpen van buitenlanders om illegaal naar dit land te komen. Haar eigen kiezers? Geen zorgen. Mensen uit andere landen die hier komen om in de bijstand te gaan? O ja.

Voordat Maria Salazar zelfs maar werd ingehuldigd, plaatste ze een video op Twitter waarin ze Nicaraguanen en Hondurezen in Midden-Amerika beloofde dat ze “er voor hen zou zijn” om “te helpen en bij te staan” bij “alles wat de Amerikaanse regering voor hen kan doen”. Niet wat ze als nieuwe immigranten voor ons land zouden kunnen doen, hoe ze het land zouden kunnen opbouwen, verbeteren, verenigen, welvarender en vreedzamer maken. Nee. Wat de Amerikaanse overheid voor mensen kan doen. De Amerikaanse regering is niets verschuldigd aan degenen die wetten overtreden die de Amerikaanse regering heeft aangenomen.

Dat is Maria Salazar. Ze is deze week natuurlijk in Davos. En tijdens haar tijd in Davos eiste ze vanzelfsprekend amnestie voor tientallen miljoenen vreemdelingen die illegaal in ons land verblijven. Horloge.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

REP, MARIA SALAZAR: We moeten ook waardigheid geven aan de mensen die in het land zijn. En dat zijn de mensen die ik vertegenwoordig. We hebben het over 13, 15 miljoen mensen, de meesten van hen zijn Hispanics. Ik zou zeggen 85%, die mijn taal spreken, op mij lijken en zoals ik klinken, die bijdragen aan de economie van dit land. En ze leven in de schaduw. Dus het is tijd om de grens af te sluiten, zoals ze zei. Bestelling plaatsen. Laten we kijken wie er binnenkomt en wie niet en dan omdraaien en waardigheid geven. Dat betekent niet een weg naar burgerschap. Dat betekent hen opnemen en waardige leden van onze gemeenschap maken.

“Miljoenen mensen die op mij lijken.” Vind je het niet leuk als blanken doen alsof de mensen die over onze grens stromen op mij lijken? Sorry, Maria Salazar, je bent witter dan ik. Dus, sla het af. Het is fout.

En tussen twee haakjes, u vertegenwoordigt hier geen vreemdelingen in de Verenigde Staten illegaal. U vertegenwoordigt de Amerikanen omdat u een vertegenwoordiger bent van de Amerikaanse regering.

Donald Trump ging enkele jaren geleden naar het economische forum in Davos en maakte heel duidelijk dat hij, als de Amerikaanse president, Amerikanen vertegenwoordigt, niet mensen uit het buitenland die illegaal in de Verenigde Staten wonen. Nu, een persoon die beweert in zijn partij te zijn, beweert precies het tegenovergestelde. Marie Salazar is eerder in deze show geweest. We zouden haar graag weer aan hebben. Dat aanbod blijft altijd open.

Previous articleHet wetsontwerp van Utah wil geslachtsbevestigende operaties voor minderjarigen verbieden
Next articleLof stroomt binnen voor vertrekkende Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern | Politiek nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.