Home Sports Usain Bolt beweert dat bijna alle $ 12+ miljoen aan privé-investeringsrekening is...

Usain Bolt beweert dat bijna alle $ 12+ miljoen aan privé-investeringsrekening is weggevaagd na ‘ernstige fraude’

10
0

Advocaten van wereldrecord sprinter Usain Bolt beweert dat bijna al zijn geld van een rekening bij een particuliere investeringsmaatschappij ontbreekt.

Het account van Bolt staat nu naar verluidt op slechts $ 12.000 daarna oorspronkelijk met $ 12,8 miljoen.

“Als dit correct is, en we hopen van niet, dan is er een ernstige daad van oplichting of een combinatie van beide gepleegd tegen onze cliënt”, zeiden de advocaten van Bolt in een brief aan The Associated Press.

Usain Bolt uit Jamaica viert het winnen van de gouden medaille in de finale van de 4x100 meter estafette heren tijdens de atletiekwedstrijden van de Olympische Zomerspelen 2016 in het Olympisch stadion in Rio de Janeiro, Brazilië, vrijdag 19 augustus 2016.

Usain Bolt uit Jamaica viert het winnen van de gouden medaille in de finale van de 4×100 meter estafette heren tijdens de atletiekwedstrijden van de Olympische Zomerspelen 2016 in het Olympisch stadion in Rio de Janeiro, Brazilië, vrijdag 19 augustus 2016.
(AP Foto/Martin Meissner)

Advocaten zeggen dat ze civiele en strafrechtelijke stappen zullen ondernemen als het geld niet binnen de komende 10 dagen wordt teruggegeven.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

De Jamaicaanse Financial Services Commission doet onderzoek naar Stocks & Securities Limited, het bedrijf in kwestie.

Usain Bolt uit Jamaica viert het winnen van de gouden medaille op de 200 meter finale voor heren tijdens de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro, Brazilië.

Usain Bolt uit Jamaica viert het winnen van de gouden medaille op de 200 meter finale voor heren tijdens de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro, Brazilië.
(AP Photo/David J. Phillip, Bestand)

NHL-ANALYST ZEGT DAT IVAN PROVOROV ‘BETROKKEN’ KAN WORDEN BIJ DE OORLOG RUSLAND-OEKRAÏNE NA WEIGERING VAN DE GAY PRIDE-JERSEY

“We begrijpen dat klanten graag meer informatie willen ontvangen en verzekeren u dat we de zaak nauwlettend volgen tijdens alle vereiste stappen en onze klanten op de hoogte zullen stellen van de oplossing zodra die informatie beschikbaar is”, aldus de commissie.

De advocaten van Bolt stuurden de brief maandag, dezelfde dag dat de Jamaicaanse Financial Services Commission aankondigde een onderzoek in te stellen naar het bedrijf. Een dag later zeiden de financiële autoriteiten dat ze het tijdelijke beheer van de particuliere investeringsmaatschappij op zich namen. Het mag blijven werken, maar heeft voor alle transacties goedkeuring van de overheid nodig.

Usain Bolt uit Jamaica viert feest nadat hij het team naar de gouden medaille heeft verankerd op de 4x100m estafette voor heren op de Wereldkampioenschappen atletiek in het Bird's Nest-stadion in Peking, zaterdag 29 augustus 2015.

Usain Bolt uit Jamaica viert feest nadat hij het team naar de gouden medaille heeft verankerd op de 4x100m estafette voor heren op de Wereldkampioenschappen atletiek in het Bird’s Nest-stadion in Peking, zaterdag 29 augustus 2015.
(AP Foto/Darron Cummings)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Bolt heeft de records op de 100 en 200 meter (respectievelijk 9,58 en 19,19 seconden) en hij maakt deel uit van het 4×100-team dat op de Olympische Spelen van Londen in 2012 een wereldrecord van 36,84 seconden reed.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleLAURA INGRAHAM: Het maakt niet uit hoeveel we aan Oekraïne geven, het is nooit genoeg
Next articleChristchurch, COVID-19: Jacinda Ardern’s ambtsjaren | Politiek nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.