Home World VK gaat hard optreden tegen illegale immigranten: blokkeert toegang tot banken, huizenverhuur...

VK gaat hard optreden tegen illegale immigranten: blokkeert toegang tot banken, huizenverhuur en rijbewijzen

6
0

Om illegale immigratie tegen te gaan, heeft de Britse regering blokkeert de toegang van migranten tot onder meer bankrekeningen, huurwoningen en hun rijbewijzen.

De landen minister van immigratieRobert Jenrick, leidt een nieuwe taskforce om ervoor te zorgen dat “alleen degenen die daarvoor in aanmerking komen, kunnen werken, uitkeringen ontvangen of toegang krijgen tot openbare dienstverlening”, meldt The Telegraph.

“We komen onze belofte na om het aantal invallen bij illegale werkgevers te vergroten: een nieuwe handhavingstaakgroep zal ervoor zorgen dat alleen degenen die daarvoor in aanmerking komen, kunnen werken, toegang krijgen tot openbare diensten en uitkeringen”, twitterde Jenrick zondag.

GRENSAGENTEN BEVESTIGEN 1,2 MILJOEN ‘GOTAWAY’-MIRANTEN ONDER BIDEN-BEHEER

Het nieuwe initiatief omvat een toename van 50% van de immigratiehandhavingsbezoeken aan bouwplaatsen, autowasstraten en gig-economie bedrijven.

De afgelopen maanden voerde het kabinet al handhavingsbezoeken op. Sinds half december zijn er meer dan 1.150 van dergelijke bezoeken geweest – een stijging van 10% – sinds half december, volgens De Telegraaf. Dit komt neer op ongeveer 362 arrestaties.

Robert Jenrick De Britse minister van Buitenlandse Zaken (minister van Immigratie) arriveert op dinsdag 17 januari 2023 voor een kabinetsvergadering in Downing Street in Londen.

Robert Jenrick De Britse minister van Buitenlandse Zaken (minister van Immigratie) arriveert op dinsdag 17 januari 2023 voor een kabinetsvergadering in Downing Street in Londen.
(AP Foto/Kirsty Wigglesworth)

Jenrick heeft betoogd dat banen op de zwarte markt gemeenschappen schaden door “eerlijke werknemers te bedriegen, kwetsbare mensen in gevaar te brengen en de staatskas te bedriegen”, zei hij.

“Onze immigratiehandhavingsteams werken de klok rond om degenen die onze wetten overtreden voor het gerecht te brengen. Het is onze prioriteit om deze misdaad aan te pakken en wetshandhavers in staat te stellen illegale migranten te verwijderen”, zei hij.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Met de steun van onze nieuwe handhavingstaakgroep zullen we verder en sneller gaan om misbruik van onze wetten en grenzen te voorkomen en hard op te treden tegen individuen die de vrijgevigheid van de Britse belastingbetaler uitbuiten.”

Previous articleManchin says Biden ‘should have a lot of regrets’ over classified docs mishandling
Next articleErdogan says Turkish elections to be held on May 14 | Elections News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.