Home Sports Voormalig aanvalscoördinator van de Patriots Bill O’Brien keert terug naar New England...

Voormalig aanvalscoördinator van de Patriots Bill O’Brien keert terug naar New England voor seizoen 2023: rapport

4
0

De New England-patriotten hebben naar verluidt hun nieuwe aanvallende coördinator gevonden in voormalig OC Bill O’Brien.

O’Brien, die de afgelopen twee seizoenen bij Alabama als aanvallende coördinator, zal terugkeren naar de Patriots waar hij in 2007 zijn start kreeg in de NFL als aanvallende assistent, meldde The Associated Press dinsdag, onder verwijzing naar bronnen.

Aanvallende coördinator Bill O'Brien praat met Bryce Young van de Crimson Tide tijdens pregame warming-ups in het Bryant-Denny Stadium op 8 oktober 2022 in Tuscaloosa, Alabama.

Aanvallende coördinator Bill O’Brien praat met Bryce Young van de Crimson Tide tijdens pregame warming-ups in het Bryant-Denny Stadium op 8 oktober 2022 in Tuscaloosa, Alabama.
(Kevin C. Cox/Getty Images)

Hij bracht vier seizoenen door bij de Patriots en klom op tot aanvalscoördinator in 2011 voordat hij als hoofdtrainer van de Houston Texanen van 2014-2020. Hij leidde de Texanen naar vier playoff-optredens voordat hij in 2020 werd ontslagen na een 0-4 start.

PATRIOTTEN KONDEN AAN DAT JEROD MAYO OP LANGE TERMIJN BIJ HET TEAM ZAL BLIJVEN IN VERRASSINGSVERKLARING

New England Patriots quarterback Tom Brady, hoofdcoach Bill Belichick en aanvallende coördinator Bill O'Brien overleggen voor de Baltimore Ravens-wedstrijd in Gillette Stadium in Foxboro, Massachusetts, op 4 oktober 2009.

New England Patriots quarterback Tom Brady, hoofdcoach Bill Belichick en aanvallende coördinator Bill O’Brien overleggen voor de Baltimore Ravens-wedstrijd in Gillette Stadium in Foxboro, Massachusetts, op 4 oktober 2009.
(Damian Strohmeyer/Sports Illustrated via Getty Images)

Berichten over het aannemen van O’Brien komen te midden van een turbulent jaar voor de aanval van de Patriots, een jaar waarin de tweedejaars quarterback Mac Jones raakt zichtbaar gefrustreerd met senior voetbaladviseur en aanvallende lijncoach Matt Patricia bij verschillende gelegenheden.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Belichick stelde geen aanvallende coördinator aan om Josh McDaniels te vervangen, die na het seizoen 2021 vertrok om te dienen als de Las Vegas Raiders hoofd coach. In plaats daarvan vertrouwde Belichick op Patricia als de primaire play-caller en voormalig hoofdcoach van de New York Giants, Joe Judge, als de quarterbacks-coach.

Bill O'Brien van de New England Patriots kijkt toe tijdens de Buffalo Bills-wedstrijd op 1 januari 2012 in het Gillette Stadium in Foxboro.

Bill O’Brien van de New England Patriots kijkt toe tijdens de Buffalo Bills-wedstrijd op 1 januari 2012 in het Gillette Stadium in Foxboro.
(Elsa/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Volgens Mass Live zeggen bronnen dicht bij Jones dat hij “erg” opgewonden is over de terugkeer van O’Brien en “er naar uitkijkt” om met hem samen te werken.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleTexas leads 20 Republican states in suing Biden admin over migrant parole program
Next articleNets geven update over Kevin Durant, die uitgeschakeld is met een knieblessure

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.