Home Politics Voormalig undercoverspion werd drievoudig congreslid Will Hurd ging naar New Hampshire, wat...

Voormalig undercoverspion werd drievoudig congreslid Will Hurd ging naar New Hampshire, wat leidde tot speculaties in 2024

477
0

Voormalig Republikeins Rep. Will Hurd uit Texas zal later deze maand een bezoek brengen aan New Hampshire, de staat die de eerste presidentiële voorverkiezingen houdt in de nominatiekalender van de Republikeinse Partij.

De reis van Hurd, die drie ambtstermijnen in het Congres diende voordat hij besloot zich niet kandidaat te stellen voor herverkiezing in 2020, zal aanleiding geven tot speculaties dat de voormalige clandestiene officier van de CIA een bod overweegt voor de GOP-presidentiële nominatie van 2024.

Republikeinse bronnen vertelden vrijdag aan Fox News dat Hurd honderden partijleiders, gekozen functionarissen en activisten zal toespreken die aanwezig zijn De jaarlijkse bijeenkomst van de New Hampshire GOPdie dit jaar zal worden gehouden op zaterdag 28 januari in Salem, New Hampshire.

“Dit is een enorm keerpunt voor de Republikeinse Partij om te bepalen of we Joe Biden in 2024 kunnen verslaan. Er is een vechter met gezond verstand voor nodig die al zware races heeft gewonnen. Will Hurd heeft dat gedaan en heeft anderen daarbij geholpen. ”, vertelde een Republikein dicht bij Hurds politieke baan aan Fox News.

IS HET NIEUWE BOEK VAN WILL HURD EEN PRELUDE OP EEN PRESIDENTIËLE RUN?

Voormalig GOP-vertegenwoordiger Will Hurd uit Texas, op een foto voor zijn boek "American Reboot: een gids voor idealisten om grote dingen gedaan te krijgen," die afgelopen maart is uitgebracht.

Voormalig GOP-vertegenwoordiger Will Hurd uit Texas, op een foto voor zijn boek ‘American Reboot: An Idealist’s Guide to Getting Big Things Done’, dat afgelopen maart werd uitgebracht.
(Voormalig vertegenwoordiger Will Hurd)

De agent, die vroeg om anoniem te blijven om vrijer te kunnen spreken, benadrukte dat “New Hampshire de frontlinie is in dat gevecht en het is een slimme zet om van Granite Staters te horen voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst.”

Hurd trok afgelopen voorjaar nationale aandacht tijdens een boektournee met veel publiciteit voor ‘American Reboot: An Idealist’s Guide to Getting Big Things Done’.

In zijn boek Hurd drong er bij zijn partij op aan haar politieke stijl te heroverwegen, en bood ideeën aan om het Amerikaanse politieke systeem te hervormen en de natie concurrerend te houden met China en andere machten.

ONTMOET DE POTENTIËLE 2024 GOP PRESIDENTIËLE CONTENDERS

Hurd’s boek – dat deels een memoires is over opgroeien in Texas met een zwarte vader en een blanke moeder, zijn CIA-carrière en zijn jaren in het Congres tijdens de regeringen van presidenten Obama en Trump, en deels een recept voor zijn partij en het land als geheel, leken voor sommige politieke experts een routekaart voor een mogelijke 2024 Witte Huis-run.

Maar Hurd, die alleen was Zwarte Republikein in het Huis van Afgevaardigden tijdens zijn ambtstermijn in het Congres, vertelde Fox News afgelopen april dat “als ik de kans krijg om mijn land te dienen, ik het zal evalueren. Ik heb het geluk gehad het op een aantal verschillende manieren te dienen. Maar op dit moment was het voor mij belangrijk om enkele van deze ideeën naar buiten te brengen, omdat 72% van de Amerikanen denkt dat het land op het verkeerde spoor zit en dat hoeft niet zo te zijn.”

Toen hem in een interview met de Texas Tribune in september werd gevraagd of hij een presidentiële run overwoog, antwoordde hij: “Ik zal erover nadenken.”

De toenmalige GOP-vertegenwoordiger Will Hurd uit Texas ontmoette lokale Republikeinen in New Hampshire, terwijl hij tijdens de cyclus van 2020 campagne voerde voor partijgenoten, op 3 mei 2019 in Manchester, NH

De toenmalige GOP-vertegenwoordiger Will Hurd uit Texas ontmoette lokale Republikeinen in New Hampshire, terwijl hij tijdens de cyclus van 2020 campagne voerde voor partijgenoten, op 3 mei 2019 in Manchester, NH
(Fox nieuws )

Dit is niet de eerste reis van Hurd naar New Hampshire. Het toenmalige congreslid stopte in 2019 in de belangrijkste staat op het slagveld van de algemene verkiezingen om lokale Republikeinen te ontmoeten terwijl hij door het land reisde namens mede-GOP-wetgevers en functionarissen die meedoen aan de verkiezingen van 2020.

Hutchinson uit Arkansas zendt 2024-signalen uit

Vroegere De gouverneur van Arkansas, Asa Hutchinson erkent dat zijn twee reizen van de afgelopen week naar Iowa – de staat wiens voorverkiezingen een halve eeuw hebben afgetrapt op de GOP presidentiële nominatiekalender – zijn een teken dat hij serieus overweegt om naar het Witte Huis te rennen.

“Naar Iowa gaan geeft waarschijnlijk een aantal signalen af ​​dat je serieus naar 2024 kijkt”, vertelde Hutchinson, die net acht jaar als gouverneur had gediend, aan Fox News.

EERST OP FOX: HUTCHINSON KENT TERUG NAAR IOWA VOOR DE TWEEDE REIS IN EEN WEEK

Hutchinson werd geïnterviewd tijdens zijn swing van donderdag en vrijdag naar de Hawkeye staat, waar hij de tweede inauguratie van gouverneur Kim Reynolds bijwoonde, en ook andere GOP-leiders ontmoette om de Republikeinse overwinningen in Iowa bij de tussentijdse verkiezingen in november te helpen vieren. Hutchinson was maandag ook in Iowa, toen hij een wetgevend ontbijt van de GOP toesprak.

Voormalig Republikeinse gouverneur Asa Hutchinson uit Arkansas (rechts) werkt samen met de nieuw ingehuldigde Iowa Lt. Gov. Adam Gregg, op vrijdag 13 januari 2023 in Des Moines, Iowa

Voormalig Republikeinse gouverneur Asa Hutchinson uit Arkansas (rechts) werkt samen met de nieuw ingehuldigde Iowa Lt. Gov. Adam Gregg, op vrijdag 13 januari 2023 in Des Moines, Iowa
(America Strong en gratis PAC)

De gouverneur van Arkansas met een beperkte termijn, die dinsdag werd opgevolgd door Sarah Huckabee Sanders, zei dat zijn beslissing voor 2024 “vroeg in het tweede kwartaal of ergens in het eerste kwartaal zou moeten worden genomen… Ik stel geen kunstmatig tijdschema vast – ik ben ik wil er zeker van zijn dat als ik kandidaat zou worden, er het soort financiële steun zou zijn dat nodig is.

Hutchinson noemde de ontvangst die hij kreeg van Iowans “zeer gastvrij”, en hij benadrukte de “verbindingen tussen een landbouwstaat als Arkansas en Iowa, en alles wat we samen delen in termen van problemen waarmee we worden geconfronteerd – veel van dezelfde waarden worden gedeeld door de gemeenschappen hier. Er is dus een echte verbinding.”

Hutchinson, een voormalig federaal advocaat die voor twee ambtstermijnen congreslid werd, diende als administrateur van de Drug Enforcement Administration en als ondersecretaris van het Department of Homeland Security tijdens de regering van toenmalig president George W. Bush.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Voormalig president Donald Trump zit al in de GOP-presidentiële nominatierace, en de kans is groot dat Florida-gouverneur Ron DeSantis, voormalig vice-president Mike Pence, voormalig staatssecretaris Mike Pompeo en voormalig gouverneur van South Carolina voormalig ambassadeur bij de Verenigde Naties zijn geworden Nikki Haley komt uiteindelijk ook in aanmerking voor de Republikeinse nominatie.

Gevraagd hoe iemand als Hutchinson kon concurreren met grotere namen, grotere oorlogskisten, zei de voormalige gouverneur: “Je moet hard werken en dat is het aantrekkelijke van een plaats als Iowa. Ze kijken je graag in de ogen en nemen een beslissing. Het is een land van retailpolitiek, waar ik aan gewend ben. Het is mensen en hun uitdagingen leren kennen en je zaak aan hen voorleggen. Dat is het mooie van de Amerikaanse democratie.’

Previous articlePsaki noemt Trumps omgang met documenten ‘gruwelijk’, verdedigt Biden nog steeds
Next articleEen man uit Tennessee wordt ervan beschuldigd een vrouw onder schot te hebben ontvoerd en op de politie te hebben geschoten tijdens een achtervolging

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.