Home Latest Headlines Vrouw uit Florida gearresteerd na dood van 27-jarige moeder schoot ‘willekeurig’ op...

Vrouw uit Florida gearresteerd na dood van 27-jarige moeder schoot ‘willekeurig’ op auto’s: hulpsheriffs

5
0

Een vrouw uit Florida die naar verluidt aan het schieten was op willekeurige voertuigen die langs haar reden Oranje land eerder deze maand, resulterend in de dood van een 27-jarige vrouw en moeder, is gearresteerd.

De Het kantoor van de sheriff van Orange County kondigde vrijdag aan Angila Baxter, 56, werd gearresteerd door rechercheurs moordzaken voor de dood van Nekaybaw Collier op 12 januari. Ze wordt beschuldigd van doodslag met een vuurwapen.

Het kantoor van de sheriff zei dat Baxter beweerde dat ze werd gevolgd door meerdere mensen toen ze roekeloos begon te schieten op een handvol voertuigen en mensen, Collier raakte en haar doodde.

“We betuigen ons diepste medeleven aan de familie van Nekaybaw voor de zinloze moord op deze jonge moeder, vrouw en dochter”, zei het kantoor van de sheriff, eraan toevoegend dat Collier een onschuldig slachtoffer was.

FLORIDA MOVIE THEATER BEVEILIGINGSWACHTER BESCHULDIGD VAN VERKRACHTING VAN MEISJE, 15, TERWIJL ZE WACHTTE TOT MOEDER HAAR OPHAAL

Nekaybaw Collier, 27, werd neergeschoten en gedood op 12 januari tijdens het rijden in Orange County, Fla.

Nekaybaw Collier, 27, werd neergeschoten en gedood op 12 januari tijdens het rijden in Orange County, Fla.
(het kantoor van de sheriff van Orange County)

Afgevaardigden zeiden dat Collier dood werd verklaard in een ziekenhuis nadat ze bewusteloos werd gevonden in haar auto in blok 5200 van North Powers Drive kort na 19.00 uur op 12 januari. Een autopsie toonde aan dat kogels van Baxters revolver in het lichaam van Collier waren gevonden.

Volgens een verkregen arrestatiebeëdigde verklaring door Fox 35 Orlando, afgevaardigden zeiden dat ze waren aangehouden door een man die beweerde dat een zwarte vrouw in een rode SUV op hem had geschoten terwijl hij op North Pine Hills Road reed op 12 januari. De beëdigde verklaring zei dat de auto midden op de weg stond bij de kruising van Belco Drive.

De man vertelde de politie dat het de vrouw was schieten op mensen terwijl hij langs haar reed en een van de schoten raakte zijn achterste passagierspaneel.

De politie zei dat een andere vrouw naar voren kwam en meldde dat de vrouw in de rode SUV dezelfde dag rond 19.00 uur naast haar auto stopte en krachttermen schreeuwde. Ze zei dat ze “twee dreunen” op haar auto hoorde voordat ze wegreed.

Twee dagen later, op 14 januari, vond de vrouw twee kogelgaten in de voorkant van haar auto. Ze reed naar verluidt terug naar het gebied en vond iemand die getuige was van de incidenten.

VROUW VAN FLORIDA BESCHULDIGD VAN MOORD NADAT VRIEND STERFT IN KOFFER GEZICHT VAN RECHTER

Afgevaardigden zeiden dat de getuige Baxter kon identificeren als de vrouw die “op auto’s schoot en krachttermen uitschreeuwde naar willekeurige mensen in het gebied” in een fotoreeks op 14 januari.

Toen rechercheurs haar ondervroegen, zei Baxter dat ze zich de dag van de schietpartij niet kon herinneren, maar ze herinnerde zich wel dat ‘meerdere voertuigen haar volgden’, meldde Fox 35.

Baxter vertelde rechercheurs dat ze haar pistool had getrokken in hetzelfde gebied waar Collier werd gedood en schoot het in de lucht omdat een vrouw haar volgde. Ze gaf ook toe dat ze dezelfde dag op meerdere auto’s had geschoten.

De 56-jarige Angila Baxter wordt aangeklaagd voor het doodschieten van de 27-jarige Nekaybaw Collier.

De 56-jarige Angila Baxter wordt aangeklaagd voor het doodschieten van de 27-jarige Nekaybaw Collier.
(het kantoor van de sheriff van Orange County)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Uit gevangenisgegevens blijkt dat Baxter donderdag is gearresteerd. Ze is geboekt in de gevangenis van Orange County.

Previous articlePalestinian man shot dead in occupied West Bank | Israel-Palestine conflict News
Next articleTurkey cancels Swedish minister visit over right-wing protest | News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.