Home Latest Headlines Vrouw uit Memphis berooft 2 mannen die ze op een datingwebsite hebben...

Vrouw uit Memphis berooft 2 mannen die ze op een datingwebsite hebben ontmoet onder schot met medeplichtige: politie

5
0

Een vrouw uit Memphis is beschuldigd van het beroven van twee slachtoffers die ze ontmoette op datingwebsites terwijl een medeplichtige hen onder schot hield, volgens de politie

De autoriteiten van Memphis hebben de 22-jarige Adrionna Dull aangeklaagd voor zware overvallen, zware ontvoeringen, identiteitsdiefstal en poging tot frauduleus gebruik van een creditcard of betaalpas.

De beschuldigingen kwamen nadat ze naar verluidt haar date bij haar thuis had uitgenodigd in Memphis op zondag en “dwong hem zijn wachtwoorden van zijn financiële rekeningen bekend te maken”, terwijl een tweede, mannelijke verdachte hem onder schot hield, Memphis Police Department Sgt. Springfield schreef in een verklaring van arrestatie.

Dull nam naar verluidt zijn iPhone, bankpas, $ 300 contant en autosleutels in beslag voordat hij de woning in zijn auto verliet en naar een geldautomaat reed om geld op te nemen.

DE POLITIE VAN MEMPHIS ZEGT DAT INBREKERS POPEYES-WERKNEMERS OVER DE VERDIEPING ‘SLEEPEN’, EISTEN CONTANT GELD ONDER DISTRIBUTIE

Adrionna Dull, 22, wordt beschuldigd van zware overvallen, zware ontvoeringen, identiteitsdiefstal en poging tot frauduleus gebruik van een creditcard of betaalpas.

Adrionna Dull, 22, wordt beschuldigd van zware overvallen, zware ontvoeringen, identiteitsdiefstal en poging tot frauduleus gebruik van een creditcard of betaalpas.
(Shelby County-gevangenis)

De slachtoffer vertelde de politie de tweede, naamloze verdachte hield hem ongeveer drie uur onder schot totdat Dull terugkeerde, stelt de beëdigde verklaring.

VROUW UIT PENNSYLVANIA VERMOORDT BEJAARDE OUDERS, HEEFT HUN LICHAAM IN DE SLAG MET ELEKTRISCHE KETTINGZAAG

Dull gaf vervolgens de autosleutels van het slachtoffer terug en ‘dreigde hem te vermoorden als hij niet opschieten en vertrekken’, schreef Springfield.

Dull nodigde haar date uit in haar woning aan South Avenue in Memphis.

Dull nodigde haar date uit in haar woning aan South Avenue in Memphis.
(PD van Memphis)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Na de vermeende overval liet het slachtoffer de politie weten dat Dull zijn Apple-account, e-mailaccount, sociale media-account en bankrekening had gehackt terwijl hij deed alsof hij het slachtoffer was, aldus Springfield.

Het incident op zondag is niet de eerste keer dat Dull wordt beschuldigd van het beroven van een slachtoffer dat ze op een datingsite heeft ontmoet. In december nodigde de 22-jarige een andere man uit die ze online had ontmoet bij haar thuis en beroofde hem van bijna $ 2.000 nadat hij zijn telefoon en informatie had gestolen terwijl een medeplichtige het slachtoffer onder schot hield, volgens gerechtelijke documenten.

Previous articleOver quarter of a million migrant encounters in December alone, CBP confirms
Next articleDe eigenaar van de dochter van Chiefs pronkt met teambikini voorafgaand aan de playoff-wedstrijd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.