Home Latest Headlines Vrouw uit Pennsylvania beschuldigd van ‘branding’, seksueel misbruik en het gebruik van...

Vrouw uit Pennsylvania beschuldigd van ‘branding’, seksueel misbruik en het gebruik van vier kinderen om aan drugs te komen: officier van justitie

19
0

Pennsylvania politieheeft dinsdag een 19-jarige vrouw aangeklaagd voor het naar verluidt seksueel misbruiken en fysiek martelen van vier kinderen, aldus de officier van justitie.

Delaware County District Attorney Jack Stollsteimer kondigde verschillende aanklachten aan tegen Anais Munoz uit Chester, Pennsylvania, waaronder het in gevaar brengen van kinderen, zware aanrandingonvrijwillige afwijkende geslachtsgemeenschap en aanranding.

Een officier van justitie in Pennsylvania zei dat Anais Munoz vanaf 2020 vier kinderen gedurende twee jaar fysiek en seksueel zou hebben misbruikt.

Een officier van justitie in Pennsylvania zei dat Anais Munoz vanaf 2020 vier kinderen gedurende twee jaar fysiek en seksueel zou hebben misbruikt.
(Delaware County officier van justitie)

De vier jeugdige slachtoffers waren tussen de 7 en 13 jaar oud, en het misbruik nam twee jaar lang toe, te beginnen in 2020, hetzelfde jaar dat Munoz bij de familie van de slachtoffers ging wonen, volgens een persbericht van het kantoor van Stollsteimer.

VERDACHTEN VAN PHILADELPHIA PROBEREN DE MARKT TE OVERVALLEN MET SHOTGUN

“Dit is echt een gruwelijke zaak waarbij jonge slachtoffers fysiek en mentaal worden gemarteld”, zei Stollsteimer. “Met behulp van een breed scala aan werktuigen probeerde de beklaagde deze kinderen fysieke pijn te doen – door ze te wurgen met koorden, ze te slaan met een knuppel of ze te ‘brandmerken’ met een stijltang.”

Door deze martelmethoden te gebruiken, voegde hij eraan toe, probeerde Munoz haar slachtoffers ervan te weerhouden haar “gruwelijke” gedrag te onthullen en seksueel genot van hen te blijven krijgen.

Ze gebruikte de kinderen ook om drugs op straat te krijgen, aldus de officier van justitie.

“Deze kinderen zullen de rest van hun leven de fysieke en emotionele littekens van het gedrag van de beklaagde dragen”, zei Stollsteimer. “Helaas kunnen we deze tragedie niet ongedaan maken, maar u kunt er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om deze slachtoffers te steunen en de beklaagde ter verantwoording te roepen.”

BESTAND - Waarschuwingslint van de politie op een plaats delict.

BESTAND – Waarschuwingslint van de politie op een plaats delict.
(iStock)

De politie van Chester reageerde op meldingen van kindermishandeling in een woning aan W. 8th Street, en op 5 januari werden de slachtoffers geïnterviewd in het Children’s Advocacy Centre in Wallingford, in Delaware County.

DELAWARE PRIESTER KRIJGT 3 JAAR VOOR KINDERPORNO

De slachtoffers verstrekten details over de acties van de Munoz met betrekking tot fysiek en seksueel misbruik, die in 2020 begonnen.

De kinderen zeiden dat voorwerpen als een aansteker, hamer, zaklamp, hangers, computer, messen, snoeren en mesjes werden gebruikt om ze te misbruiken, en zeiden zelfs dat een stijltang meerdere keren was gebruikt bij de twee oudste slachtoffers, waarbij hun dijen, geslachtsdelen en zitvlak.

Er waren ook beschuldigingen van fysiek misbruik en uitgebreid seksueel misbruik waarbij de twee oudste slachtoffers werden gedwongen om Munoz seksueel genot te bieden. De jongere slachtoffers waren getuigen van laatstgenoemde en konden getuigen over de beschuldigingen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Om te voorkomen dat de kinderen het hun moeder zouden vertellen, zou Munoz hen hebben bedreigd, waardoor ze tegen hun moeder logen over de oorzaak van hun verwondingen.

Stollsteimer zei dat het seksueel misbruik ‘s nachts zou hebben plaatsgevonden toen de ouders van het slachtoffer sliepen.

Munoz zit momenteel vast in New Jersey en zal naar verwachting woensdag worden uitgeleverd aan Delaware County.

Previous articleAaron Rodgers ontploft ‘woke-cultuur’, zegt dat zijn standpunt over COVID hem tot een ‘slechterik’ maakte
Next articleJosh Allen van Bills wil de complottheorie van Damar Hamlin de kop indrukken: ‘Stop dat s—‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.