Home Sports WWE-legende Kevin Nash gaat in op verontrustende opmerkingen: ‘Ik zou nooit iets...

WWE-legende Kevin Nash gaat in op verontrustende opmerkingen: ‘Ik zou nooit iets doen om mezelf kwaad te doen’

7
0

Dit verhaal gaat over zelfmoord. Als u of iemand die u kent zelfmoordgedachten heeft, neem dan contact op met de Suicide & Crisis Lifeline op 988 of 1-800-273-TALK (8255).

WWE-legende Kevin Nas ging maandag in op enkele van de duistere opmerkingen die hij maakte in de podcastaflevering van vorige week, waarbij hij zei dat hij zichzelf “nooit” kwaad zou doen.

Politie in Florida controleerde vorige week Nash nadat hij had gezegd “de tijd vliegt als je een pistool in je mond hebt”. Maandag zei Nash op de podcast “Kliq This” dat de verontrustende opmerkingen deel uitmaakten van een stukje dat hij deed met wijlen Scot Hall.

“Emily Sherman was [former WCW executive] De nicht van Brad Siegel, maar ze werkte voor ons. Ik denk dat ze in de internationale of wat dan ook werkte toen we in WCW zaten, ‘zei Nash.’ Haar en Scott begonnen te daten. Ze reisde veel met ons mee als we van stad naar stad gingen, vooral van Nitro naar Thunder. Het was altijd zo’n doorlopend iets waarbij ze zeiden: ‘Nou, wat vinden jullie daarvan?’

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Acteur en voormalig professioneel worstelaar Kevin Nash woont Unicon 2021 bij in het World Market Center op 1 oktober 2021 in Las Vegas.

Acteur en voormalig professioneel worstelaar Kevin Nash woont Unicon 2021 bij in het World Market Center op 1 oktober 2021 in Las Vegas.
(Gabe Ginsberg/Getty Images)

“Scott en ik zouden allebei zeggen: ‘Ja, zodra we klaar zijn met een pistool in onze mond steken.’ Ze zouden zeggen: ‘Oh, dat is niet grappig’ en Scott zou zeggen: ‘Dat is het wel, want we gaan een briefje achterlaten.’ Een paar mensen zoemden haar en zeiden: ‘Hé, je jongen Nash, ik denk dat hij in de problemen zit.’ Ze kijkt ernaar en knalt. Alsof ze ernaar kijkt en knalt, zegt ze: ‘Oh, ze kennen de sketch niet.’ Ze weten het niet, het is het briefje. Weet je, het is alsof dat het grappig maakt.’

Nash gaf toe dat hij vorige week “enkele afwijkende opmerkingen” had gemaakt.

“… Maar voor wie dan ook, ik zou nooit iets doen om mezelf pijn te doen”, zei hij. “Ik denk dat mensen zich niet realiseren dat ik een vrouw heb die al 35 f — ng jaar bij me is. Het ging nooit over mij. Ik rijd in een f — ing ’05 Mustang. Ik weet dat het klinkt als die sketch van ‘Saturday Night Live’ waar, ‘Ik rijd in een Dodge Stratus’, maar ik rijd in een Mustang uit 2005. Het kan me geen fuck schelen. Het ging nooit over mij. Het gaat over de mensen die Ik zorg voor en dat is jouw taak. Jouw taak is om te voorzien en te beschermen. Dat is jouw taak.”

De 26-jarige zoon van de WWE Hall of Famer, Tristen, stierf na een aanval en in oktober een hartstilstand krijgen. Nash is open geweest over hoe moeilijk het voor hem is geweest om met het tragische verlies om te gaan. Op maandag leek Nash te insinueren dat hij onlangs zelfmoordgedachten had.

“De tijd vliegt als je een pistool in je mond hebt. Ik bedoel, de tijd vliegt als je plezier hebt,” zei Nash op zijn “Kliq This”-podcast.

Worstelaar Kevin Nash en acteur Matt Bomer begroeten elkaar backstage tijdens Matt Bomer Spotlight Award Tribute in Trustees Theatre op dag twee van het 17e jaarlijkse Savannah Film Festival gepresenteerd door SCAD op 26 oktober 2014 in Savannah, Georgia.

Worstelaar Kevin Nash en acteur Matt Bomer begroeten elkaar backstage tijdens Matt Bomer Spotlight Award Tribute in Trustees Theatre op dag twee van het 17e jaarlijkse Savannah Film Festival gepresenteerd door SCAD op 26 oktober 2014 in Savannah, Georgia.
(Andrew H. Walker/Getty Images voor SCAD)

THE ROCK REACTIES OVER MOGELIJKE WWE-VERKOOP, ZEGT DAT MOGELIJKE KOPERS ‘DEZELFDE PASSIE’ MOETEN DELEN ALS VINCE MCMAHON

Nash’ co-host, Sean Oliver, probeerde Nash snel van het onderwerp af te krijgen.

‘Speel niet zo. Je hebt wapens, dus je kunt die dingen niet zeggen,’ zei Oliver.

Nash antwoordde: “Ik kan doen wat ik wil. Als ik maar een briefje achterlaat.”

“Elke ochtend als ik wakker word, is het eerste dat gebeurt dat ik me realiseer dat in plaats van dat er drie mensen in mijn huis zijn, er nu twee zijn”, vervolgde Nash. “En de derde persoon is niet op vakantie of logeert bij vrienden of is laat weg. Hij komt nooit meer terug. En dan ga ik rechtop in bed zitten en heb ik absoluut niets te doen, en het is als: ‘Dus, waarom kom ik uit bed?'”

Het vader-en-zoon-duo stopte “cold turkey” met alcohol dagen voordat Tristen overleed, onthulde Nash.

“Alcohol is de smerigste… het is een smerige drug”, zei Nash een week nadat zijn zoon stierf. “Iemand daarbuiten, als je niet hebt gedronken, heb je jezelf waarschijnlijk een ongelooflijke dienst bewezen. Als je drinkt, en je hebt problemen en weet dat het je leven beïnvloedt, en je weet dat het je gezondheid aantast, kun je ik zie de schade niet die het aanricht.”

Tristen stierf op wat Hall’s 64ste verjaardag zou zijn geweest. Hall en Nash waren jarenlang worstelpartners. Tristen was het enige kind van Kevin en Tamara Nash.

Kevin Nash tijdens Soap City Finals - "De jongeren en de worstelaars" - Topsterren van de WCW en de #1 Soap Y&R Unite for Soapcity's "Veiling voor dieren" met door beroemdheden gepersonaliseerde hondenkommen.

Kevin Nash tijdens Soap City Finals – “The Young and the Wrestlers” – Topsterren van de WCW en de #1 Soap Y&R Unite voor Soapcity’s “Auction for Animals” met Celebrity Personalised Doggy Bowls.
(J. Vespa/WireImage)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Nash werd ingewijd in de WWE Eregalerij in 2015 en opnieuw in 2020 als lid van de Nieuwe Wereld Orde.

Ryan Morik van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleDe hoogste diplomaat van Finland suggereert dat het land misschien zonder Zweden moet toetreden tot de NAVO
Next articleBiden’s incoming chief of staff met with Hunter Biden at least three times in 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.