Home Latest Headlines Xbox wordt eerste ‘koolstofbewuste’ console, maar niet iedereen is blij: ‘Woke brigade...

Xbox wordt eerste ‘koolstofbewuste’ console, maar niet iedereen is blij: ‘Woke brigade is uit op videogames’

9
0

Moderne Xbox-consoles hebben binnenkort een nieuwe standaardinstelling die het stroomverbruik van de videogamesystemen reguleert het milieu beschermen.

“Xbox werkt aan het verminderen van onze impact op het milieu om ons te helpen het doel van Microsoft te bereiken om tegen 2030 een koolstofnegatief, waterpositief en afvalvrij bedrijf te zijn door opnieuw na te denken over hoe we onze producten ontwerpen, bouwen, distribueren en gebruiken”, een persbericht van Microsoft’s Xbox Wire zei.

Xbox zei dat ze gefocust zijn op koolstofemissies “in de huizen van onze fans”. Volgens de release: “We houden onszelf niet alleen verantwoordelijk voor de koolstofemissies bij de productie en distributie van onze producten, maar ook voor de emissies die worden veroorzaakt door het gebruik van onze producten in de huizen van onze fans.”

In het persbericht werd opgemerkt dat consoles zullen worden “koolstof bewust” via een software-update. “Koolstofbewust zijn betekent het verkleinen van de CO2-voetafdruk door updates en downloads te optimaliseren zodat ze worden uitgevoerd op een moment dat de console de meeste hernieuwbare energie kan gebruiken”, legt Xbox uit.

Een Microsoft Xbox-controller is te zien op de Electronic Entertainment Expo, of E3, in Los Angeles, 17 juni 2015. Xbox is naast Playstation en Nintendo een van de belangrijkste grote fabrikanten van videogameconsoles gebleven.

Een Microsoft Xbox-controller is te zien op de Electronic Entertainment Expo, of E3, in Los Angeles, 17 juni 2015. Xbox is naast Playstation en Nintendo een van de belangrijkste grote fabrikanten van videogameconsoles gebleven.
(Reuters)

COLOMBIAANSE PRESIDENT PETRO SCHULD ‘KAPITALISME’ VOOR KLIMAATVERANDERING EN POTENTIËLE ‘UITBINDING VAN LEVEN’ OP AARDE

In dezelfde aankondiging stond dat nieuwe energiebesparende functies automatisch worden toegepast.

“Vanaf vandaag zullen Xbox Insiders merken dat hun Xbox Series X|S-consoles automatisch worden geüpdatet naar de energiebesparende Shutdown-optie”, schreef Xbox Wire. “Deze eenmalige update van uw energie-instellingen zal uw stroomverbruik verminderen terwijl uw console is uitgeschakeld en heeft geen invloed op de prestaties, gameplay of het vermogen van uw console om ‘s nachts updates voor systeem, games of apps te ontvangen.”

In het persbericht stond ook: “Als Shutdown (energiebesparing) is geselecteerd, zullen Xbox One-consoles een langzamere opstarttijd ervaren.”

Xbox smeekte gebruikers om zich bewust te zijn van de impact die ‘gamen’ heeft op het milieu: ‘We kunnen dit niet alleen. We moeten samenwerken met onze spelers, ontwikkelaars, studio’s en de industrie als we de impact op het milieu.”

De campus van het Microsoft-hoofdkantoor in Redmond.  Microsoft is een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van computersoftware, hardware en videogames, maar heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met enkele ontwakende berichten en politieke initiatieven.

De campus van het Microsoft-hoofdkantoor in Redmond. Microsoft is een van ‘s werelds grootste bedrijven op het gebied van computersoftware, hardware en videogames, maar heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met enkele ontwakende berichten en politieke initiatieven.
(Fox nieuws)

JOHN KERRY BEspotte VOOR TOESPRAAK OVER WEF’S ‘AMOST BUITENAARDS PLAN’ OM DE PLANEET TE REDDEN: ‘LIBERALE DELUSIONS’

Sommige Twitter-gebruikers sloeg nieuws over de technologische verandering.

“Deze beslissing is hoogstwaarschijnlijk genomen op een van de privévliegtuigen van het bedrijf”, zei videoproducent en podcast Lauren Chen.

Senator Ted Cruz, R-Texas., tweette: “Eerst gasfornuizen, dan je koffie, nu gaan ze op jacht naar je Xbox.”

Young America’s Foundation twitterde: “Lol, nu zit de wakkere brigade achter videogames aan, allemaal in naam van klimaatverandering.”

“Ze willen je wapens afpakken. Ze willen je gaskachels afpakken. En nu willen ze je Xbox afpakken. Wat nu?” Rep. Troy Nehls, R-Texas, getweet.

Conservatieve journalist John Ziegler reageerde ook op de aankondiging: “Zou dit kunnen zijn wat sommige jonge mensen eindelijk de negatieve impact van de #ClimateScam doet beseffen?! Of, aan de andere kant, zou dit het meest cultureel productieve ding ooit kunnen zijn? gedaan onder het mom van de vermeende #ClimateEmergency?!”

Master Chief, de hoofdpersoon van de "Halo" serie in de Xbox Series X - World Premiere-trailer in 2019. De "Halo" -serie is een van de belangrijkste intellectuele eigendommen van het merk Xbox, zo niet het vlaggenschip.

Master Chief, de hoofdrolspeler van de “Halo” -serie in de Xbox Series X – World Premiere-trailer in 2019. De “Halo” -serie is een van de belangrijkste intellectuele eigendommen van het merk Xbox, zo niet het vlaggenschip.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Commentator Rick DeVos bekritiseerde de aankondiging als onderdeel van een technologisch hellend vlak: “Gewoon weer een kleine markering op de parachute die we naar beneden zoomen, waar elke functionaliteit, ervaring en algemene degradatie van het serviceniveau wordt gevierd als een grote en glorieuze overwinning voor The Planet/Justice. /enz.”

Redacteur en uitgever bij American Greatness Chris Buskirk antwoordde: “Je bezit niets en je zult het geweldig vinden. Beslissen wat ik met mijn zogenaamde ‘vrije tijd’ zou doen, bezorgde me angst, maar nu MSFT-eigendom OpenAI mijn dagen bestelt Ik ben zorgeloos.'”

Previous articleSouth Dakota legislators push to teach American exceptionalism in public education
Next articleArte Moreno besluit dat hij Angels niet zal verkopen als verrassingsaankondiging

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.