Home Latest Headlines Yuma County Supervisor waarschuwt dat de grenscrisis nationaal is geworden: het is...

Yuma County Supervisor waarschuwt dat de grenscrisis nationaal is geworden: het is een ‘probleem van de Verenigde Staten’

8
0

Te midden van een golf van migrantengrenscrisis, delen boeren in Arizona hun zorgen over de Biden administratie‘s aanpak van de grenscrisis. Yuma County, AZ Supervisor Jonathan Lines nam zaterdagochtend deel aan ‘Fox & Friends Weekend’ om de zorgen van de boeren en de impact van de crisis op de landbouwsector in Arizona te delen.

Eerder in de week, Boeren in Arizona Hank Auza en Alex Muller deelden met Fox News de impact van migranten op de boerderijen.

MIGRANTENCRISIS IN HET BIDEN-TIJDPERK VERBETEERT WEER EEN RECORD: IN DECEMBER ONTMOETTEN MIGRANTEN MEER DAN 250.000

Auza sprak donderdagochtend op ‘Fox & Friends’ en deelde dat de crisis niet alleen een probleem van de grensgemeenschap is, maar ook een nationale kwestie. “Nou, dit is niet alleen een probleem van de grensgemeenschap. Dit is een probleem van de Verenigde Staten.”

Muller deelde donderdag in ‘Tucker Carlson Tonight’ ook de maatregelen die hij daarna moest nemen migranten kwamen zijn boerderij binnen “Elke keer dat iemand ons veld betreedt, moeten we dat afzetten en markeren en we oogsten dat gebied niet.”

Yuma, landbouwgrond in Arizona

Yuma, landbouwgrond in Arizona
(Megan Myers/Fox News)

De Yuma County Supervisor legde aan ‘Fox & Friends’ co-host Will Cain uit dat de grenscrisis en de golf van migranten oversteken had niet alleen gevolgen voor de landbouw, maar ook voor de gemeenschap. “Oh, dat is een beetje overweldigend. Weet je, het is niet alleen onze AG die wordt getroffen, maar ons ziekenhuis, onze Lokale 911, onze NGO’s. Het is gewoon onthutsend om te zien dat het aantal blijft stijgen.”

Lines vervolgde zijn uitleg en voegde eraan toe dat het beleid van de regering-Biden niet helpt om de crisis in te dammen, maar heeft gefaald. “Het is gewoon ongekend om dit soort verkeer en mensen van over de hele wereld te zien komen, met name in de gebieden waar we de containers hadden die tijdelijk waren. En de federale overheid of Washington heeft nog steeds niet opgetreden om onze grenzen veilig te houden.”

TOP THUISLAND REPUBLIKEIN BLAAST ‘AFTER DARK’ GRENSNUMMERS VRIJGEVEN, BELOFTEN ‘GETIDEN VERANDEREN’

De ‘Fox & Friends-weekend‘ co-presentator bracht de kwestie ter sprake dat deze ontmoetingen met migranten de landbouw van Yuma beïnvloeden, en verstrekte statistieken aan het Amerikaanse ministerie van landbouw dat Yuma Country 90 procent van alle bladgroenten in de Verenigde Staten produceert. Cain informeerde naar de impact van de crisis op de boerderijen.

AZ-boer Hank Auza zei dat hij niet begrijpt waarom de regering-Biden Arizona opdracht heeft gegeven om een ​​containermuur van de zuidelijke grens te verwijderen.

AZ-boer Hank Auza zei dat hij niet begrijpt waarom de regering-Biden Arizona opdracht heeft gegeven om een ​​containermuur van de zuidelijke grens te verwijderen.
(Megan Myers/Fox News Digital)

Lines beschrijft de maatregelen die boeren moeten nemen als ze een migrant in hun gewassen tegenkomen.

“Nou, onze boeren, telers, oogsters hebben buitengewone maatregelen moeten nemen om hun product te beschermen. Als er ongedocumenteerd een veld wordt betreden, moeten de boeren teruggaan. Daarna moeten ze testen. Ze moeten, zoals is genoemd. Ze zetten dat gebied af, bellen USDA, bellen de afdeling Arizona AG en zorgen ervoor dat alle protocollen worden gevolgd.’

Hij legde ook uit dat de maatregelen van de boer duur zijn, wat gevolgen heeft voor de kosten van voedselprijzenen de voedselzekerheid bedreigen, “het kost veel meer geld in een toch al dure tijd voor onze voedselvoorziening.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Line sloot af door te delen dat de regering-Biden niet heeft gehandeld om de crisis op te lossen en de grens te beveiligen, en dat boeren zich steeds meer zorgen maken over voedselzekerheid.

“Ze hebben ons een belofte gedaan. Mayorkas was hier vorig jaar, vertelde ons dat hij deze gaten ging dichten. Hij kwam niet in actie. Ducey handelde. Die gaten worden weer geopend. Waren bezorgd. Onze telers maken zich alleen maar zorgen omdat we extreem gefocust zijn op het probleem van voedselzekerheid.”

Previous articleKansas Republican Sen. Moran says ‘cyber-criminal’ stole nearly $700K from campaign
Next articleThe West’s ‘indecision’ is killing our people, Ukraine says | Russia-Ukraine war News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.